Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

A neeeeeeee, ovo je neicrpna tema :D!

Samo jedno je jasno uočljivo: Dobri momci se izjednačuju sa dosadnima, a 'loši' sa uzbudljivima.

Zar dobri momci ne mogu biti uzbudljivi i zanimljivi?!

Hmmm... Jesu ove žene- pa sram nas bilo! greengrin C c c

Ваљда је то сан многих жена и добар и узбудљив, има причу...

Овдје на овој теми је било толико неразумјевања зато што је проблем око термина које се користе.

Ајде да тај термин "добар" који уноси толико забуне замјенимо са енглеским "вуси" па да ствари буду јасније. Дакле не извисе добри момци, већ вуси момци.

Шта је вуси, ево неколико дефиниција из урбаног ријечника;

1. Вуси: Пола "wimp", пола "pussy", комбинација ове двије ријечи даје "wussy". Пола млакоња, пола пи*кица

2. Вуси: Особа без петље.

3. Вуси: Момак који се понаша као шоња, покоравалачки и извољевајући.

Е сад то "добар" ушло је у употребу јер момци (да нагласим ради забуне - не сви момци) који се жале да не могу дуго наћи цуру или да стално бивјау испаљени, шта год покушају не пали, затраже савјет од неког искусног и добију одговор да испољавају овакве горе особине вусија, а да нису тога ни свјесни, а жена (опет да нагласим ради честе забуне - не свака жена) их онда прочита као несигурне, досадне, незанимљиве...

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ne izvise kod dobrih djevojaka ;)

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Само једно питање за женски део...шта ви подразумевате под изразом "добри момци" ?

Ако је то неко ко носи 20 кг терета ,онда то није то...

Идем да возим бајс,па се чујемо касније...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

st-george-cross-face-001.jpg Da li se sminka racuna?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

He, imam transgeneracijske primere u porodici cura koje su izabrale "loše" momke, pa sam nekako alergična na nepouzdane, prevrtljive i emocionalno nezrele i nedostupne tipove... Ne znam samo zašto treba da budeš u 40-im da se opametiš?

Enivejz, moj momak bi spadao u te "dobre" momke, a nije ni nemuževan. ni dosadan. E sad, meni. NEkoj curi bi možda bio nezanimljiv, ali šta sad, meni je lepo. Ništa seksipilnije od voljenog koji ode do pijace i dovuče 20kg stvari :)

sestro ja vučem 180kg :)

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

pa u globalu sve to, dobri momci ne postoje, postoje samo dosadni likovi

Добри момци о којима је ријеч на овој теми су управо то, досадни, читљиви као књига, несигурни.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

to je zbog onog našeg: "dobar i glup su braća"

Не само код нас, него глобално се термин добар понекад поистовјећује са неким ко у неком тренутку испољи карактер "љуби га мајка", а том тренутку није требало или неће требати.

Подели на овим сајтовима

Da, to je prilično čudno, kao da u shvatanju dobrote imaš i momenat nesigurnosti i dosade... Ne znam zašto bi neko morao da bude nesiguran ako je dobar.

He, kad smo se voljeni i ja upoznali, ja sam bila maksimalno nadrndana i odbojna, a nosila sam neku slatku crvenu haljinicu i prilično momaka me startovalo to veče (bili smo na nekoj svečanosti u G.Milanovcu). Ja sam bila grozna prema svima, pošto sam još bila u fazonu džiberke sa Karaburme :) i bilo je baš smešno. Jedino se dragi nije uplašio, već je bio jako fin i uporan :D Dovoljno fin, da se ja ne preplašim :blush: (i recitovao mi je Puškinovu pesmu Ja vas ljubil na ruskom) a sa dovoljno stava da mu to moje uvrnuto ponašanje bude izazov. Baš sam bila mlada i neiskusna :)

I stvar u dovlačenju 20kg stvari sa pijace nije u dovlačenju 20kg, već u pećinskom dovlačenju ulova :D

Ustvari, ljubav me je pustila da spavam, da se odmaram, a on je odradio jednu obavezu umesto mene :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ih blago tebi Danka da polemišeš o ovome kad si dobro ušuškana za spavanjac ;):D! A i meni lako da te razuemem ;).

Htedoh još reći da se ja sad malo više šalim, jer k'o što neko reče, sve pametno je manje- više na ovoj temi rečeno. Razmatrano je i 'dobro' i 'loše' i u muškom i ženskom kontekstu, a 'dobri momci' analizirani i u bukvalnom i prenesenom značenju, tako da... :)

Подели на овим сајтовима

, već je bio jako fin i uporan (i recitovao mi je Puškinovu pesmu Ja vas ljubil na ruskom)

Дакле истина је за оно...не леп,него упоран... :0104cheesy:

А ово за рецитовање fmqmtx

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Гости

Da, to je prilično čudno, kao da u shvatanju dobrote imaš i momenat nesigurnosti i dosade... Ne znam zašto bi neko morao da bude nesiguran ako je dobar.

He, kad smo se voljeni i ja upoznali, ja sam bila maksimalno nadrndana i odbojna, a nosila sam neku slatku crvenu haljinicu i prilično momaka me startovalo to veče (bili smo na nekoj svečanosti u G.Milanovcu). Ja sam bila grozna prema svima, pošto sam još bila u fazonu džiberke sa Karaburme :) i bilo je baš smešno. Jedino se dragi nije uplašio, već je bio jako fin i uporan :D Dovoljno fin, da se ja ne preplašim :blush: (i recitovao mi je Puškinovu pesmu Ja vas ljubil na ruskom) a sa dovoljno stava da mu to moje uvrnuto ponašanje bude izazov. Baš sam bila mlada i neiskusna :)

I stvar u dovlačenju 20kg stvari sa pijace nije u dovlačenju 20kg, već u pećinskom dovlačenju ulova :D

Ustvari, ljubav me je pustila da spavam, da se odmaram, a on je odradio jednu obavezu umesto mene :)

;):D I ja jako volim spomenuto stihotvorenije heaven heaven

0010-010-JA-vas-ljubil.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја извадим двеста евра и припалим њима Кохибу кад одем у клуб. И таман кад кренем да их шмекам, крену саме да ми прилазе.

Ко ће разумети жене!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...