Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја извадим двеста евра и припалим њима Кохибу кад одем у клуб. И таман кад кренем да их шмекам, крену саме да ми прилазе.

Ко ће разумети жене!

Ma sta kazes 4869 animal-smiley-075

gringrin gringrin gringrin

Подели на овим сајтовима

А ово за рецитовање

Pusti, bezobraznik je znao koliko volim ruski jezik i Dostojevskog, a 6 godina je živeo u Moskvi i ima diiivan akcenat :wub:

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Не сматрам да је генерализовање добро. И тема као таква нема добар наслов, јер је дефиниција доброг момка субјективна. Постоје неке одреднице које нас упућују на то шта је заправо добар момак, али поред тога свако је на свој начин и свако је другачији. (Свако је на своју руку ударен...) Мушкарац/жена треба да буде оно што јесте, без глуме, претварања, маскирања и сл. Ако таквим понашањем привуче другу особу, значи да је то то. Нико не извиси ако се допадне у целини, већ ако се допадне у деловима. Делови знају да досаде, а целина тешко... И да... заљубљеност је клацкалица, а љубав сигурна као кућа од цигала. Зато прва фаза траје и траје и прелази у другу. У случају да не пређе, неко мора тј требало би да се повуче.

Момци су ти који страдају више, можда зато што имају страх од дуууугог пута до друге особе, а можда зато што се више вежу и желе да задрже ово што имају (иако не иде или није то оно право)... Жене су отреситије некако, јер су слабије и теже се дижу из пораза. И зато је боље да она откачи њега, него он њу...

Добар момак је, по мом мишљењу (као и добра девојка), онај који пред женом није глумац, а притом јој је сличан. Дакле, теорија из наслова нема везе са реалношћу, већ можда са појединим случајевима. Тако некако... : )

Подели на овим сајтовима

Дакле, теорија из наслова нема везе са реалношћу, већ можда са појединим случајевима. Тако некако... : )

Да, са оним случајевима у којима је "добар" синоним за туљан.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Не сматрам да је генерализовање добро. И тема као таква нема добар наслов, јер је дефиниција доброг момка субјективна. Постоје неке одреднице које нас упућују на то шта је заправо добар момак, али поред тога свако је на свој начин и свако је другачији. (Свако је на своју руку ударен...) Мушкарац/жена треба да буде оно што јесте, без глуме, претварања, маскирања и сл. Ако таквим понашањем привуче другу особу, значи да је то то. Нико не извиси ако се допадне у целини, већ ако се допадне у деловима.

Мислим да је ту срж проблема,јер жена по правилу а и мом искуству воли фолирање и играрије и нипошто да се отвараш до краја...

Дакле,ако само осети да је она та која води коло,твоја искреност пада у воду јер ниси мангуп, губиш на либиду,мужевности,статусу алфа мужјака и осталим тривијалностима из некакве сајко-фројдовске кухиње ,чиме се осваја скво...хауг ^-^

Е сад,то је тај добри момак који пружа срце на длану, потпуно искрен наступ, не зна да се фолира ,нити да глуми мангупа,

наравно извиси,мада није правило,али у великом проценту...

Дакле није он ни туљан,ни глуп ни досадан,већ једноставно оно што јесте,искрен!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Мислим да је ту срж проблема,јер жена по правилу а и мом искуству воли фолирање и играрије и нипошто да се отвараш до краја...

Дакле,ако само осети да је она та која води коло,твоја искреност пада у воду јер ниси мангуп, губиш на либиду,мужевности,статусу алфа мужјака и осталим тривијалностима из некакве сајко-фројдовске кухиње ,чиме се осваја скво...хауг ^-^

Е сад,то је тај добри момак који пружа срце на длану, потпуно искрен наступ, не зна да се фолира ,нити да глуми мангупа,

In medias res!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

И докле ће да трају те играрије? Колико дана/недеља/месеци/година мораш да фолираш? Заправо, шта ће бити када теби досади да фолираш и почнеш да будеш мало налик на себе? Увидеће да сте различити, да то није више она иста особа и крај... Није поента у колу, већ у томе да је освојиш собом, а не мангупирањем. Коло можеш да водиш и на другачији начин, а може да буде и ствар договора. Мада, истина је да се не треба отварати одмах, већ део по део, мало по мало показивати ко си и шта си и опипавати ситуацију, док не стекнеш прави увид. Мислим, ко се буде маскирао и играо, неће дуго то да ради... Па се запиташ да ли је то веза на дуже стазе или нека пролазна? Ако је пролазна, онда се играј, фолирај, зезај, изигравај шта год желиш, али ако је озбиљност у питању нема шансе да уз такву технику потраје...

Подели на овим сајтовима

Мислим да је ту срж проблема,јер жена по правилу а и мом искуству воли фолирање и играрије и нипошто да се отвараш до краја... Дакле,ако само осети да је она та која води коло,твоја искреност пада у воду јер ниси мангуп, губиш на либиду,мужевности,статусу алфа мужјака и осталим тривијалностима из некакве сајко-фројдовске кухиње ,чиме се осваја скво...хауг

To ako oboje volite, u redu je; ako neko od dvoje ne gotivi te fore, nema za njih mnogo budućnosti.

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Гости

A zašto bi ti uopšte voleo da imaš nešto sa ženom koja voli foliranje i igrarije i ne ceni iskrenost?!?!

Traži dušu spram sebe, a dobri Gospod će da ti pošalje onu koja ti treba.

Jašta, vi muški mučenici, a mi žene- uh bolje da ne definišem na osnovu tvog izlaganja :).

Подели на овим сајтовима

Не сматрам да је генерализовање добро. И тема као таква нема добар наслов, јер је дефиниција доброг момка субјективна.

види се да ниси ни погледао почетни пост, иначе би ти било јасно што је наслов такав ;)

Подели на овим сајтовима

(i recitovao mi je Puškinovu pesmu Ja vas ljubil na ruskom)

ја сам имао то задовољство да ми је једна девојка рецитовала на увце те стихове, све длачице на врату су ми се накострешиле од задовољства иако не знам руски, а све сам разумео ;)

Подели на овим сајтовима

A zašto bi ti uopšte voleo da imaš nešto sa ženom koja voli foliranje i igrarije i ne ceni iskrenost?!?!

Traži dušu spram sebe, a dobri Gospod će da ti pošalje onu koja ti treba.

Jašta, vi muški mučenici, a mi žene- uh bolje da ne definišem na osnovu tvog izlaganja :).

баш лепо што си фина према зоскету ;)

мада бих га ја радо упутио на почетни текст да види где ти отирач типови греше у постулату и што ништа не направе кад већ бирају потпуно погрешне девојке за себе и никад не открију оне које им заиста одговарају ...

Подели на овим сајтовима

• Гости

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1352070971' post='739352]

ја сам имао то задовољство да ми је једна девојка рецитовала на увце те стихове, све длачице на врату су ми се накострешиле од задовољства иако не знам руски, а све сам разумео ;)

Au! Blago tebi Medo :)! Ih, vidi koliko ljubitelja ovih stihova na jednom mestu! :) Divno heaven

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...