Гости Guest JelenaLela Написано Јун 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 волео би да живим у средњем веку па да се девојкама сусрећем на извору воде heaven heaven heaven Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 па да се девојкама сусрећем на извору воде Mogli style... RYLAH, Natasa. and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 'ајде да уведемо нови статус за женске чланове форума: удата / неудата ма пали докони уме мени ће да стоји "уштројен" у том случају greengrin једва сам успео да напуним сандуче са 8500 порука, ни админ не може више да ми пошаље ништа а камоли још да добијам ласциве од удавача tanning на крају крајева, није ово сајт за упознавање у том смислу клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 очајна / не жури јој се баба девојке и деда момци greengrin greengrin greengrin Mironosica је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 јесам,него ме било срамота да признам... паде ми на ум опасна идеја,пошто је на сабору спц између осталог наглашена забриност око беле куге написаћу им једно писмо да организују на нивоу епархија/парохија сусрете (поклоничка путовања,мобе...) са циљем упознавања младића и девојака,нешто слично као што је палма урадио у јагодини,да се поставе добри духовници (са мотком у руци) и да се решава проблем,ако овде не буде довољан број "добровољаца" акцију проширити на васељену и сестринске цркве,верујем да и они имају овај проблем ал молим те да објавимо овде прво, да плачемо од смеха клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Колико оно беше имаш порука у сандучету? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Колико оно беше имаш порука у сандучету? 8544 greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Није ајванхо рекао за мушке чланове већ само за женске , можда се рачуна да је друштво патријархално па да само мушки праве први корак :P Гост је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340106793' post='662773] ма пали докони уме мени ће да стоји "уштројен" у том случају greengrin једва сам успео да напуним сандуче са 8500 порука, ни админ не може више да ми пошаље ништа а камоли још да добијам ласциве од удавача на крају крајева, није ово сајт за упознавање у том смислу Meda - neodoljiv neumoljiv greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340106793' post='662773] ма пали докони уме мени ће да стоји "уштројен" у том случају greengrin једва сам успео да напуним сандуче са 8500 порука, ни админ не може више да ми пошаље ништа а камоли још да добијам ласциве од удавача на крају крајева, није ово сајт за упознавање у том смислу ма зезам се, нисам мислио стварно Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 19, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Meda - neodoljiv neumoljiv greengrin greengrin greengrin нисам џемс бонд, ал не бих ни да ризикујем клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1340113239' post='662832] нисам џемс бонд, ал не бих ни да ризикујем Ali si zato Medenica, Milan Medenica 29dz8zk http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 'ајде да уведемо нови статус за женске чланове форума: удата / неудата dogovoreno ! ali i za muskarce mora da postoji novi "status" sa nekoliko nivoa gradacije!primer: 1. totalno udata 2. udata 3. it's complicated 4. neudata 5. totalno neudata zaboravio si i pomalo udata veliko mi je iskusenje da dam predloge za muske "statuse" :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 и помало неудата Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 veliko mi je iskusenje da dam predloge za muske "statuse" :D Neka onda predlozi budu sitnijim slovima pisani! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука