Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

И ја мислим да добри момци никад не извисе. Можда само спорадично направе не баш добар избор, али та фаза брзо прође :)

4869

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

??? Na koga se ovo odnosilo?

На твоју поруку али ако си схватила увредљиво, није.

Него ми инпонује количина веселости у поруци па сам испао глуп у друштву са непримереним коментаром....толико је весела.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Не контам, са све оним Селам Алејкумом.

ehehhehe :laugh: Pa to što je počelo da se prebacuje drugima- 'ne-moram-da-razmišljam-kao-ti'. Eto na šta se odnosilo 'živela raznolikost'. Svako ovde ima svoje mišljenje, možemo se složiti sa tim ili ne, ali mislim da ga treba ispoštovati. Zaista nisam mislila ništa loše. :cheesy2:

A selam-smajli - .smesko. što bilo mi je simpatično- samo sam pozdravila sve- i da sam dobila Alejkum selam (Bog pomogao) bilo bi :0104cheesy: ! Nadam se da sam sad razjasnila, ne bih volela da neko pogrešno razume.

Подели на овим сајтовима

• Гости

На твоју поруку али ако си схватила увредљиво, није.

Него ми инпонује количина веселости у поруци па сам испао глуп у друштву са непримереним коментаром....толико је весела.

Ne ispade ti glup, nego izgleda ja sHa_sarcasticlol ! A dobro si shvatio- poruka jeste bila vesela i u fazonu- 'narode samo opušteno- samo ćaskamo'! :bla:

Подели на овим сајтовима

ehehhehe :laugh: Pa to što je počelo da se prebacuje drugima- 'ne-moram-da-razmišljam-kao-ti'. Eto na šta se odnosilo 'živela raznolikost'. Svako ovde ima svoje mišljenje, možemo se složiti sa tim ili ne, ali mislim da ga treba ispoštovati. Zaista nisam mislila ništa loše. :cheesy2:

A .smesko. što bilo mi je simpatično- samo sam pozdravila sve- i da sam dobila Alejkum selam (Bog pomogao) bilo bi :0104cheesy: ! Nadam se da sam sad razjasnila, ne bih volela da neko pogrešno razume.

Није погрешно протумачено, него треба само мало да се опустиш и сконташ фазон и када неко не стави смајли ;)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Draga JelelnaLela nije ovde problem sto ljudi misle drugacije, vec sto zbog drugacijeg razmisljanja dobijaju razne prideve jer nemaju "drugacije razmisljanje"; prosto receno daju previse slobode sebi, jos prostije - projavljuju nevaspitanje u razmeni "drugacijih misljenja".

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Гости

Није погрешно протумачено, него треба само мало да се опустиш и сконташ фазон и када неко не стави смајли ;)

Heh, da takva sam ja inače- ukočena, slabo kontam, šta ću, praštaj meni grešnoj. 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• Гости

Heh, da takva sam ja inače- ukočena, slabo kontam, šta ću, praštaj meni grešnoj.

I to da se odmah ogradim, da neko ne pomisli svašta- zaista se šalim, jer nekad mi ljudi tako kažu- Daj Jelena opusti se i iskuliraj' :D na šta im ja uzvratim sa -Praštaj meni grešnoj. :lol: Priložih objašnjenje jer je ipak reč o internoj šali- a ovde se svaka reč, očigledno, može široko tumačiti. ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...