ВИЛМА Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Е, ал сад без све шале, умете ви жене жестоко да сморите и изнервирате човека. Мислим, моја је реакција тада обично да се покупим и одем док се не издувам, Ето,показао си да увек постоји другачији избор. Не мора да ради батина, паметан човек се повуче из ситуације док не охлади главу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Ето,показао си да увек постоји другачији избор. Не мора да ради батина, паметан човек се повуче из ситуације док не охлади главу. Нисам се ја ни залаго за бивење, него бих волео да ми неко, посебно нека жена, појасне онај феномен који сам написао у поруци претходној после овог цитираног дела. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Ето,показао си да увек постоји другачији избор. Не мора да ради батина, паметан човек се повуче из ситуације док не охлади главу. Aleksandre, ne smes da spustas gard, vidis sta si sad napravio svim finim muskarcima! A, posle se nesto cudis sta se sve desava! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Mogli bi i sa oglasima da krenemo...onim licne prirode naravno...tipa "ona trazi njega", "on trazi nju"...ili ne daj Boze,"on trazi njega" 4chsmu1 Милан Меденица :), стаклено_око and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Нисам се ја ни залаго за бивење, него бих волео да ми неко, посебно нека жена, појасне онај феномен који сам написао у поруци претходној после овог цитираног дела. Знам да се ниси ти залагао за батине, него си управо дао пример како може и другачије да се реагује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Е, ал сад без све шале, умете ви жене жестоко да сморите и изнервирате човека. Мислим, моја је реакција тада обично да се покупим и одем док се не издувам, па макар то била и моја кућа, али и психичко малтретирање је вид насиља у породици, а многе жене су му склоне, посебно јер знају за последице по човека који их удари (опет да напоменем да ударање не одобравам). А има и неке патологије у појединим односима, где жена која не добије батине једном у пар месеци, начисто подивља - изазива батине на све начине, на крају скочи на мушкарца док не добије своје "следовање", па је после опет мирна који месец. Ако има који психолог овде, волео бих да ми малко појасни тај феномен, јер ми никада није био јасан, а виђао сам га доста пута. Ima tu neceg, al' je totalna sado-mazo bolestina winter , nasla se dva ludaka :291291291: drvce and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 А има и оваквих ствари... http://www.youtube.com/watch?v=SvmmtwM8iqQ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Е, ал сад без све шале, умете ви жене жестоко да сморите и изнервирате човека. То нема везе са полом, и мушки исто тако умеју да изнервирају... Милан Меденица :), Mironosica, Natasa. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 То нема везе са полом, и мушки исто тако умеју да изнервирају... Верујем, али пошто сам с ове стране огледала, мушки ме никада толико не изнервирају, јер нисам у стању да их гледам са толико емоција. А и мушкарци су рационалнији од жена, лакше је договорити се са њима. Или је можда лакше мени јер сам мушкарац? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Znaci zenu treba tuci samo sa razlogom, a ponekad i bez razloga!? axaxaxaxax Znam devojku koju momak bije 3x dnevno i to vec u kontinuitetu 4-5 godina! I kad je pitam ,,Pa dobro bre sto ne raskines, sto trpis to"?? dobijem jedan lep odgovor ,,Pa ja ga volim"! ( e to mi nije jasnoooo, devojka lepaaaa,zavrsava ekonomiju, znaci san snova ali......dzaba uhvatila se za avetinju) психологија жртве налаже да кад не може више да поднесе бол, онда крене да изазива задовољство ... мозак опуштено пусти адреналина и серотонина толико да мушко или женско подједнако може да доживи и оргазам без додира ерогених зона. http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BA%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%BC а кад бол постане пракса, онда жртва почиње и да изазива другом бол не би ли примила своју дневну дозу ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Е, ал сад без све шале, умете ви жене жестоко да сморите и изнервирате човека. А има и неке патологије у појединим односима, где жена која не добије батине једном у пар месеци, начисто подивља - изазива батине на све начине, на крају скочи на мушкарца док не добије своје "следовање", па је после опет мирна који месец. Ако има који психолог овде, волео бих да ми малко појасни тај феномен, јер ми никада није био јасан, а виђао сам га доста пута. 0102_laugh nisam psiholog ali Aleksandre toj zeni nisu potrebne batine 0102_laugh ВИЛМА, drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 :10900: У тај део прича већ нисам упућен, али да ти верујем на реч Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Зато сам и наводио примјер једног бескичмењака кога је жена пред судом изружила да је никад у животу није ударио, био је права кукавица. мало си ти то погрешно схватио ... жена је била толико исфрустрирана његовом индиферентношћу и помирљивошћу да је тражила, а не сумњам и изазивала, било какву реакцију, па и физичку, да увиди да икако реагује и на било који начин - позитиван или негативан. ВИЛМА and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Или је можда лакше мени јер сам мушкарац? Биће да је ово Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338408660' post='648968] психологија жртве налаже да кад не може више да поднесе бол, онда крене да изазива задовољство ... мозак опуштено пусти адреналина и серотонина толико да мушко или женско подједнако може да доживи и оргазам без додира ерогених зона. http://sr.wikipedia....холмски_синдром а кад бол постане пракса, онда жртва почиње и да изазива другом бол не би ли примила своју дневну дозу ... I onda posle 20 godina torture uzme nož i ubije ga na spavanju. Mislim da ovo postoji ali u zanmearljivo malom procentu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука