Драшко Написано Децембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2019 On 4. 12. 2019. at 19:36, Изида рече Ej, ко је Шарон Арнет или како се већ пише? Јесте ли и ви остали добили пп од ње идентичног садржаја као оне, које некад добијамо на фејсу? Expand Dobili Ja mislio da sam joj jedini? Ali ona mi nije verna ? Лапис Лазули, Sanja Т., Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2019 On 4. 12. 2019. at 20:05, Драшко рече Dobili Ja mislio da sam joj jedini? Ali ona mi nije verna ? Expand ? Ma sigurno hoce da proveri jesi ljubomoran, daj joj jos jednu sansu ? Драшко, Sanja Т., Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 4, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2019 Каки ли је сад то вирус? Или хакер? Боже опрости, лакнуло ми што нисам једина. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2019 On 4. 12. 2019. at 20:11, Лапис Лазули рече ? Ma sigurno hoce da proveri jesi ljubomoran, daj joj jos jednu sansu ? Expand Moguće Ako ne prodjem kod nje Imam jednog drugara Safet se zove Fino pošteno, radno stvorenje Лапис Лазули and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2019 On 4. 12. 2019. at 20:16, Драшко рече Moguće Ako ne prodjem kod nje Imam jednog drugara Safet se zove Fino pošteno, radno stvorenje Expand ? samo jos da pretekne živ iz ovog rova, jos malo se zacementirao od prasine ? Драшко је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2019 Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2019 @Драшко @Изида значи и ви сте... Ево баш сам поставила статус. On 4. 12. 2019. at 19:36, Изида рече Ej, ко је Шарон Арнет или како се већ пише? Јесте ли и ви остали добили пп од ње идентичног садржаја као оне, које некад добијамо на фејсу? Expand On 4. 12. 2019. at 20:05, Драшко рече Dobili Ja mislio da sam joj jedini? Ali ona mi nije verna ? Expand Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 4, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2019 Владане, то је нека друга. Колико их има овде? Smaragdni kamičak and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2019 On 4. 12. 2019. at 20:37, Vladan :::. рече Expand Јеси пријавио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2019 @Драшко Pih izgleda ti ni on nije veran, evo ga crta srce na prozoru i salje poljupce...?? 20191204_214444.mp4Fetching info... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2019 On 4. 12. 2019. at 20:44, Сања Т. рече Јеси пријавио? Expand Па... Прво смо отишли на кафу и сладолед, шетњу поред реке, биоскоп, вечеру и... Milica Bajic, Sanja Т. and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2019 ... и после сам тек пријавио јер се испоставило да је мушко Smaragdni kamičak, Milica Bajic, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2019 On 4. 12. 2019. at 20:55, Vladan :::. рече ... и после сам тек пријавио јер се испоставило да је мушко Expand Цррррни Владане....... ......замал да . Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 5, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2019 Еј, дођох да вам махнем. Дарлинг по стоти пут гледа "Грех њене мајке". Без погрешних интерпретација не жалим се. Тражила сам још пре матуре родну равноправност, добила сам је тамо где ми је најпотребнија-у свом дому. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 5, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2019 И кад ће бре више та кафица? Скувала бих ја, али се бојим да је не проспем и опечем се. Због умора. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука