Изида Написано Април 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Emilija,evo ti jedna lepa pegla. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 facenew22222222 thank_you777 ja se ponadala OPET kafa, kad ono..... sreca to je jedan od poslova koje volim, to me opusti...ali zato kad treba da kuvam, akuvam svaki dan jer ovi moji jedu 10 eura na sat, pocne znoj da me obliva, sloshi mi se i padnem u depresiju...nekad zavrshim sedeci pored shporeta s glavom na poklopcu... sta vi volite a sta ne od kucnih poslova???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Ja ne volim da kuvam.A volim da brisem prasinu i da usisavam. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 ne volim prashinu i brisanje 4chsmu1 ciscenje svega ostalog uz dobru muziku..OK hej citala sam rezulatate studije koju su sproveli u vezi onih likova preko 100 godina koji zive na sasvim razliscitim delovima sveta, da nadju sta je TO sto ih drzi dugovecne? te sir, te mleko, te vazduh, nista nije bilo zajednicko, neki su chibuchili i u stotoj (eh utehe za pushache) i dodju do toga da je zajednicko za sve sto se svako od njih svakog dana bar jednom dobro preznoji u RADU. Dakle, fizicki rad i fizicka aktivnost..od tada spremam kucu kao tajfun i ne zalim sebe:D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Da,fizicka aktivnost je neophodna.Zato sam ja krenula u teretanu.A i zato sto sam se ugojila. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2011 .mislise. 0205_whistling .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 0205_whistling .mislise. .mislise. .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Nema Sanja sekane Izide da nam skuha kavu 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Pomaze Bog!Je li neko za kafu? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Ево, ја сам баш сад себи скувала кафу и мислим како ћу сама да је пијем. Баш ми је драго што имам друштво. .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Или ипак нећу имати друштво... Одоше сви, идем и ја сад. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Malina,tu sam ja. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Evo i ja sam se vratila. Sedim ceo dan u stanu sama, poludeću od dosade. Šta ti radiš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Meni dolazila sestra.Posle smo mi isli kod nje.Preterali joj neko cvece,sto je kupila.Rucala sam.I sad sam malo dosla u forum.Kako si ti? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 Dobro sam. Ovih dana me čeka dosta posla, pa već razmišljam kako da se organizujem. Nervozna sam jako bila zadnjih par dana, sad sam skroz smirena i uživam... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука