Jump to content

Ћаскање уз кафу код кафе ЖРУ куварице

Оцени ову тему

Препоручена порука

facenew22222222 :drugarstvo: thank_you777

ja se ponadala OPET kafa, kad ono.....

sreca to je jedan od poslova koje volim, to me opusti...ali zato kad treba da kuvam, akuvam svaki dan jer ovi moji jedu 10 eura na sat, pocne znoj da me obliva, sloshi mi se i padnem u depresiju...nekad zavrshim sedeci pored shporeta s glavom na poklopcu...

sta vi volite a sta ne od kucnih poslova????

Подели на овим сајтовима

ne volim prashinu i brisanje  4chsmu1

ciscenje svega ostalog uz dobru muziku..OK

hej citala sam rezulatate studije koju su sproveli u vezi onih likova preko 100 godina koji zive na sasvim razliscitim delovima sveta, da nadju sta je TO sto ih drzi dugovecne?

te sir, te mleko, te vazduh, nista nije bilo zajednicko, neki su chibuchili i u stotoj (eh utehe za pushache)

i dodju do toga da je zajednicko za sve sto se svako od njih svakog dana bar jednom dobro preznoji u RADU.

Dakle, fizicki rad i fizicka aktivnost..od tada spremam kucu kao tajfun i ne zalim sebe:D

Подели на овим сајтовима

Da,fizicka aktivnost je neophodna.Zato sam ja krenula u teretanu.A i zato sto sam se ugojila.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Meni dolazila sestra.Posle smo mi isli kod nje.Preterali joj neko cvece,sto je kupila.Rucala sam.I sad sam malo dosla u forum.Kako si ti?

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...