ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Марти и Владан су дивни, прави мушкарци, а још и велики џентлмени ( и то не због пива) 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Марти и Владан су дивни, прави мушкарци, а још и велики џентлмени ( и то не због пива) 0203_cool Јесу. Сваки на свој начин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Марти и Владан су дивни, прави мушкарци, а још и велики џентлмени ( и то не због пива) 0203_cool Malo je takvih,pa kad vidiš prosto da se zabezekneš 0102_laugh Muškarci u svakakom pogledu Magdo. crvenilo “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Klevete..dušmani kleveću Ja sam kao i svaki pravi muškarac posle kafane nastavio u drugoj kafani, pa posle druge i u trećoj... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Od stola do stola tražim tvoje oči. Ali džabe, jer se srce koči. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 VLAAAADOOOOOOOOOO.......... 0102_laugh bighugbighug bighugbighug bighugbighug bighugbighug Pa reci brate šta bi to tamo... 0203_cool crvenilo 0102_laugh Ova dve pričaju ko da su se napile,ajd ti koju... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 crvenilo нама си нешто друго рекао, као, морам да идем, неки хитан позив 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Vlado pa nešto rano si onda se vratio iz kafanaaaaaa...Nije valjda već fajront. 0203_cool “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Od stola do stola tražim tvoje oči. Ali džabe, jer se srce koči. За сада тражим само твоје. Ако дрмнем још једно тражићу и своје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Vlado pa nešto rano si onda se vratio iz kafanaaaaaa...Nije valjda već fajront. crvenilo ( ма, какве кафане... 0203_cool) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Vladane pricaj.. da cujemo i od tebe 0203_cool omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 VLAAAADOOOOOOOOOO.......... 0102_laugh bighugbighug bighugbighug bighugbighug bighugbighug Pa reci brate šta bi to tamo... 0203_cool crvenilo 0102_laugh Ova dve pričaju ko da su se napile,ajd ti koju... Он је женско. На аватару му је жена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Vlado pa nešto rano si onda se vratio iz kafanaaaaaa...Nije valjda već fajront. 0102_laugh ( ма, какве кафане... 0203_cool) Ma,znam...nas dve znamo gde je i sa kim bio sve vreme crvenilo 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ja želim da se samo pohvalim da sam danas proveo divne časove sa dve divne dame, vrhunske osobe. I sa bratom mojim Martijem....koji zaslužuje i više od ovog banera... A preko njih sam shvatio da bih trebao možda da budem obazriviji i da ne kačim slike kao što je ova... Oni se ne sablažnjavaju, ali su mi objasnili da nisu svi kao oni...i ja to nisam mogao da shvatim, ali ću pokušati... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Vlado pa nešto rano si onda se vratio iz kafanaaaaaa...Nije valjda već fajront. 0102_laugh ( ма, какве кафане... 0203_cool) Ma,znam...nas dve znamo gde je i sa kim bio sve vreme crvenilo bighugbighug bighugbighug 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука