Jump to content

Ћаскање уз кафу код кафе ЖРУ куварице

Оцени ову тему

Препоручена порука

Anastasija,bio je mesanac.Ja sam ga usvojila preko neke devojke iz Bg-a,sto se bavi udomljavanjem pasa i macaka.Zvao se Bole.Imas u mom profilu na fb slike,ceo album njemu posvecen.Bio je veoma naravan,mio,dobar,umiljat.Nikom nije smetao i nikog nije dirao.Cak mu dolazila jedna macka iz komsiluka,on se igrao sa njom i spavali zajedno u njegovoj kucici...

Mešanci su izuzetni,ja ih mnogo volim,pametni su i odani,imala sam prilike da doživim koliko mogu da budu uz čoveka,čak i životom da ga brane.Zavolela sam ih baš puno.I umiljati su i zahvalni za svaku pažnjicu koju im posvetiš.Verujem ti da je bio takav i žao mi je što je umro.Pogledaću slike na fb baš me interesuje kako je izgledao. girl_jumping :drugarstvo:
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

originalslika-278040.jpg

Evo,Malina,pola gajbe tebi,pola meni...valjda će da nam bude dovoljno za večeras  :drugarstvo: girl_jumping

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Sutra jovo nanovo  prstgore

Evo i malo muzike pa da otvorimo jednu flajku  :drugarstvo:

http://www.youtube.com/watch?v=2-lqz7vaQK0&feature=feedrec_grec_index

Ovo se inače čuje u mom komšiluku,neponovljivom i mislim da takav komšiluk nema niko osim mene  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Драге моје поставила сам Двоћошак и уморила сам се - може један какао или нешто слично  :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ја само да вам махнем.

Изи, добро нам се вратила и остала овај пут  :drugarstvo:

Данас смо моја мама и ја водиле клинце у Зоо-врт, и у луна парк на Калишу, и тако сам сад уморна и сломљена ( али и задовољна и испуњена ) , да једва чекам да се бацим у кревет.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...