Изида Написано Април 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Anastasija,ja ti kafu,girl_jumping i cigarete nikad ne odbijam.Moze jedna kafa. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Izvoli sve girl_jumping Kad je bal nek je bal “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Hvala,Anastasija!Bas si zlatna!I odlicna si domacica!Prvo cu kafu natenane i cigaretu,pa cu onda pivce. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Ako pijem nes onda obavezno moram i čokoladu. girl_jumping Meni je merak da umocim cokoladu u nes Sta ima zene bliss jeeee Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Nema na čemu Izi Zaboravila sam Uz cigarilose. Majo,pa evo nema ništa,nešto mi se i nije izlazilo večeras,pa sam ovde.Kad se skupe žene na jednom mestu,nema ništa bolje od toga.Nego šta bi ti da gucneš? girl_jumping “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Anastasija,divna si!Na sve mislis.Bas je lepa piksla. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 joj nista... ja se najela neki slatkisa i sad uf Moze jedna kisela girl_jumping Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Majo,nema nista.Ja sam tuzna jer mi je juce umro pas.Kako si ti?Sta ima kod tebe? Gde su zene-tu je carolija! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Za tebe Majo,najbolje iz Srbije girl_jumping ceo litar i naravno “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Majo,nema nista.Ja sam tuzna jer mi je juce umro pas.Kako si ti?Sta ima kod tebe? Gde su zene-tu je carolija! Pročitala sam za kucu,baš mi je žao...ne znam kako da te malo oraspoložim.Kakva kuca je bila?Rasna ili one koje ja najviše volim mešanci? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Ја сам се послужила пивом. girl_jumping Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Anastasija,bio je mesanac.Ja sam ga usvojila preko neke devojke iz Bg-a,sto se bavi udomljavanjem pasa i macaka.Zvao se Bole.Imas u mom profilu na fb slike,ceo album njemu posvecen.Bio je veoma naravan,mio,dobar,umiljat.Nikom nije smetao i nikog nije dirao.Cak mu dolazila jedna macka iz komsiluka,on se igrao sa njom i spavali zajedno u njegovoj kucici... "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Ја сам се послужила пивом. Ako si...hoćeš li možda Jelen samnom da podeliš? girl_jumping “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Majo,nema nista.Ja sam tuzna jer mi je juce umro pas.Kako si ti?Sta ima kod tebe? Gde su zene-tu je carolija! napisala poruku i gde je nemam pojma... Joj znam kako je biti vezan za zivotinju, ja imam macku kuci, i bas mi je zao... bliss jeeee Kod mene nista... danas uzivala sama kuci, mrzelo me da izlazim uf... girl_jumping Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Ја сам се послужила пивом. bliss jeeee Ako si...hoćeš li možda Jelen samnom da podeliš? girl_jumping Може, нисам превише избирљива, важно је друштво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука