Jump to content

Ћаскање уз кафу код кафе ЖРУ куварице

Оцени ову тему

Препоручена порука

15658-235501.jpg

LA%C5%A0KO_bliss jeeee_Wallpaper_rnhcf.jpg

luckystrike.tmp

Izvoli sve  girl_jumping

Kad je bal nek je bal  :drugarstvo:

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Hvala,Anastasija!Bas si zlatna!I odlicna si domacica!Prvo cu kafu natenane i cigaretu,pa cu onda pivce.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Ako pijem nes onda obavezno moram i čokoladu. girl_jumping

Meni je merak da umocim cokoladu u nes  :drugarstvo:

Sta ima zene  bliss jeeee

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Nema na čemu Izi  :drugarstvo:

Zaboravila sam

Pepeljara_Ilustracija.jpg

Uz cigarilose.

Majo,pa evo nema ništa,nešto mi se i nije izlazilo večeras,pa sam ovde.Kad se skupe žene na jednom mestu,nema ništa bolje od toga.Nego šta bi ti da gucneš? girl_jumping

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

joj nista... ja se najela neki slatkisa i sad uf  :drugarstvo:

Moze jedna kisela   girl_jumping

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Majo,nema nista.Ja sam tuzna jer mi je juce umro pas.Kako si ti?Sta ima kod tebe?

Gde su zene-tu je carolija!

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Za tebe Majo,najbolje iz Srbije  girl_jumping

41574_15582370829_7414112_n.jpg

ceo litar  :drugarstvo:  i naravno

1657.jpg

Подели на овим сајтовима

Majo,nema nista.Ja sam tuzna jer mi je juce umro pas.Kako si ti?Sta ima kod tebe?

Pročitala sam za kucu,baš mi je žao...ne znam kako da te malo oraspoložim.

Kakva kuca je bila?Rasna ili one koje ja najviše volim  mešanci?

Подели на овим сајтовима

Anastasija,bio je mesanac.Ja sam ga usvojila preko neke devojke iz Bg-a,sto se bavi udomljavanjem pasa i macaka.Zvao se Bole.Imas u mom profilu na fb slike,ceo album njemu posvecen.Bio je veoma naravan,mio,dobar,umiljat.Nikom nije smetao i nikog nije dirao.Cak mu dolazila jedna macka iz komsiluka,on se igrao sa njom i spavali zajedno u njegovoj kucici...

Подели на овим сајтовима

Ја сам се послужила пивом.  :drugarstvo:

Ako si...hoćeš li možda Jelen samnom da podeliš? girl_jumping
Подели на овим сајтовима

napisala poruku i gde je nemam pojma...  :drugarstvo:

Joj znam kako je biti vezan za zivotinju, ja imam macku kuci, i bas mi je zao...  bliss jeeee

Kod mene nista... danas uzivala sama kuci, mrzelo me da izlazim uf...  girl_jumping

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...