Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Anastasija,bio je mesanac.Ja sam ga usvojila preko neke devojke iz Bg-a,sto se bavi udomljavanjem pasa i macaka.Zvao se Bole.Imas u mom profilu na fb slike,ceo album njemu posvecen.Bio je veoma naravan,mio,dobar,umiljat.Nikom nije smetao i nikog nije dirao.Cak mu dolazila jedna macka iz komsiluka,on se igrao sa njom i spavali zajedno u njegovoj kucici... Mešanci su izuzetni,ja ih mnogo volim,pametni su i odani,imala sam prilike da doživim koliko mogu da budu uz čoveka,čak i životom da ga brane.Zavolela sam ih baš puno.I umiljati su i zahvalni za svaku pažnjicu koju im posvetiš.Verujem ti da je bio takav i žao mi je što je umro.Pogledaću slike na fb baš me interesuje kako je izgledao. girl_jumping “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Evo,Malina,pola gajbe tebi,pola meni...valjda će da nam bude dovoljno za večeras girl_jumping “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Evo,Malina,pola gajbe tebi,pola meni...valjda će da nam bude dovoljno za večeras 0102_laugh За вечерас хоће, prstgore а за сутра ћемо да се снађемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Sutra jovo nanovo prstgore Evo i malo muzike pa da otvorimo jednu flajku http://www.youtube.com/watch?v=2-lqz7vaQK0&feature=feedrec_grec_index Ovo se inače čuje u mom komšiluku,neponovljivom i mislim da takav komšiluk nema niko osim mene 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Драге моје поставила сам Двоћошак и уморила сам се - може један какао или нешто слично Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Ја само да вам махнем. Изи, добро нам се вратила и остала овај пут Данас смо моја мама и ја водиле клинце у Зоо-врт, и у луна парк на Калишу, и тако сам сад уморна и сломљена ( али и задовољна и испуњена ) , да једва чекам да се бацим у кревет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Gde si,Magdo? Hvala na dobrodoslici! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Mileva,izvoli! bliss jeeee "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 bliss jeeee 319.gif 1405_love "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2011 bliss jeeee 319.gif girl_jumping 1405_love "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Pomaze Bog!Ja upravo pijem kafu posle rucka.Hoce li neko da mi se pridruzi? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Јел Франкова ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Nije Frankova. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Ајд, може онда и та коју држите на ЖРУ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Izvoli,Lokopaloko! 0212_rolleyes "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука