Драган Јашић Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 ма дође код моа да се релаксираш мало и да се провеселимо.Него шта студираш? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Studiram prava. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 како иде ? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Jaso,jedno vreme mi je dosta dobro islo.Imam jos tri do kraja.Ali,sam se u zadnje vreme olenjila.Sad nateram sebe i sednem da ucim,ali mi slabo ulazi u glavu. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Pomaze Bog!Ima li koga da pije kafu sa mnom? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Pomaze Bog!Ima li koga da pije kafu sa mnom? Evo ja stavio vodu. Ali ovog puta sam u Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Hvala,Aquilio!Kako si?Sta radis? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 i ja sam za kafu, a trenutno nema nikog kuci sa kim bih pila, tako da extra, stavi vodu i za mene:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Izvoli,Kirios! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Hvala,Aquilio!Kako si?Sta radis? Solidno, radi i sva nesto jos. Kome je posao vezan za racunar taj se navikne na mutlitasking u bukvalnom smislu reci. 1413_love A ti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 i ja sam za kafu, a trenutno nema nikog kuci sa kim bih pila, tako da extra, stavi vodu i za mene:) Stavio. A secer, slag/mleko ce biti po tvom odmeravanju 1413_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Pa,ja sam danas ucila.Sad se malo odmaram.Sedim na metar od peci i grejem se. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Pa,ja sam danas ucila.Sad se malo odmaram.Sedim na metar od peci i grejem se. Jel to neki obicaj ili je toliko hladno? 1413_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Nije obicaj,nego mi je sto blizu peci u sobi.Danas i nije tako hladno.Juce i prekjuce sam se smrzla. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Nije obicaj,nego mi je sto blizu peci u sobi.Danas i nije tako hladno.Juce i prekjuce sam se smrzla. A pa onda dobro, samo se grej. Manje ces trebati sedeti da bi zagrejala stolicu. 1413_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука