Миљан Јокић Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Генијалци су осуђени на усамљеност.... znam, nije nam lako Deki992, Ignjatije, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Није, зато се ни ја нисам оженила.... Книњанка, Миљан Јокић, Dijasporka and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Није, зато се ни ја нисам оженила.... hahahah Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Генијалци су осуђени на усамљеност.... Ja se nadam da cu se ozeniti ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Из овога што је написао, рекао бих да је Тесла био и нешто друго ... емотивно незрео и плашљив човек. Генијални људи често буду такви. Grizzly Adams, Книњанка, DankaM and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Из овога што је написао, рекао бих да је Тесла био и нешто друго ... емотивно незрео и плашљив човек. Генијални људи често буду такви. Интровентност + неуротицизам... није за женидбу често... Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Glede prozorljivaca na forumu, respekt! feeble, Pontifex Emeritus and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 tesla se nije zenio jer je bio mnogo pametan sto se ono kaze, jer da zene valjaju imao bi i bog jednu ko sto sam vec reko DankaM and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Интровентност + неуротицизам... није за женидбу често... Индид! Па ипак, поштовање за Теслу у сваком смислу. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Glede prozorljivaca na forumu, respekt! Steta sto nisam dovoljno zanimljiva da i mene izpsihologiziraju. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Steta sto nisam dovoljno zanimljiva da i mene izpsihologiziraju. Ako iskonstruises nesto vanserijsko, Dzumandzi tablu recimo, mozda i hoce. DYNABLASTER and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 e da vas vidi Bogorodica ! Книњанка and Natalija28 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Ako iskonstruises nesto vanserijsko, Dzumandzi tablu recimo, mozda i hoce. Bitno je da znamo zasto i kako je Tesla... :mirim-se-s'-cinjenicom-da-sam-smrtnik: Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Лазар Нешић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 RYLAH and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука