Jump to content

КОЈИ ЈЕ ЗВАНИЧАН СТАВ "ЖРУ" О ЛИЧНИМ ИМЕНИМА НА ФОРУМУ?

Оцени ову тему

Da li bi ste bili član ŽRU foruma, ukoliko bi uslov bilo isticanje ličnog imena i prezimena  

76 члановâ је гласало

1. 1. Ukoliko bi uslov za registraciju i učešće na ŽRU forumu, bilo isticanje ličnog imena i prezimena pored avatara, da li bi ste i dalje bili član?

• Da
      40
    • Ne
      27
    • Dobrano bih razmislio
      9

Препоручена порука

Не би ми био никакав проблем...иако ми ово није право име...име мог ђеда и старо породично презиме...

Не слажем се са твојим разлозима за ово и не свиђа ми се како си изгенерализовао ове групације.

Мислим да су ти мотиви погрешни а категорисање злонамерно...како год...наци, индоктринирани и остали..мислим, стварно...

Колико је лоше слушати бедне коментаре разних провокатора са разним призвуцима, тако и овај твој коментар није ништа друго него обична провокација. Не мислим да се сад прегањамо око тога ко је у праву и није ми намера да те вређам, али размисли да ли си оваквом изјавом ближи онима које си описао.

Подели на овим сајтовима

Sta ako ima 5 Nikola Knezevica, i 3 Jovana Mladenovica? Po cemu bi njihva licna imena i prezimena nesto znacila?

Licno ime i prezime nista ne znaci. Ono moze biti i lazno navedeno. Jedina stvar ako se zeli tjerati mak na konac je da se napravi uslov za dopustenje ucesca na forumu da svaki registrovani clan ako se izjasanjva kao vjernik, donese potvrdu svoje parohije, ko je i sta je i da na uvid administaciji, a nevjerujuci da daju licnu kartu na uvid. U oba slucaja to bi bila potpuna besmislica i zadiranje u privatne podatke ljudi od strane neovlastenih lica. 

Osim toga ima ljudi kojima ne odgovara da im se zna identitet, ne zato sto oni nesto rade protiv Crkve ili kriju, vec iz profesionalnih razloga ne zele da otkrivaju svoj identitet jer bi to moglo uticati na njihovu reputaciju u poslu kojim se bave itd...

Dakle potpuna besmislica zahtjevati licna imena i prezimena. To nije duh foruma, i s tim treba prestati. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Program sam ne dopušta dva puta isti nadimak (ime) tako da ako dodje Petar Petrović i registruje se posle toga nijedan Petar Petrović ne može da koristi ime i prezime.

To bi dovelo do situacije da se pored imena dodaju neki kodovi dakle

Petar Petrović 2

Petar petroviĆ 665

Petar 10 Petrović 4 i tako dalje i tako dalje. Konfuzno

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Naravno ne predlažem ja ovo kao pravilo, nego prosto da vidimo kako ljudi razmišljaju. 

Ja bih u svakom slučaju i najgorem nacisti, homoseksualcu, popu licimuru, satanisti, sajentologu...  uvek branio pravo da iznosi svoju teoriju, čak i ako se ne bih slagao sa njom.  Zaista. 

Ovo shvatite kao apstraktnu ideju, ne kao nešto realno, jer mislim da ja prvi ne bih učestvovao sa ličnim imenom i prezimenom na forumu ovakvog tipa, i ako sa imenom i prezimenom se u javnosti predstavljam kada su u pitanju neki drugi tekstovi na internetu. 

-------

Naravno ovo za ime i prezime, uzimajući u obzir da izbegnemo takve podudarnosti (isto ime i prezime). Nego imajte na umu neku idealnu situaciju. Kažem, apstraktno je, tako da i vi posmatrajte na taj način ovo glasanje. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

A ko je nacista? Daj da ga hapsimo odmah.

I malo je samo ime i prezime,licna karta i sospa uz mogucnost da se ostavi i zdravstvena,to bi bio pogodak.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Одмах улазимо у зону забрана што је у старту супротно идеји овог форума. То се просто решава на нивоу админа и модератора бановањем уколико неко просипа такве баљезгарије, тако да не видим разлог за овако нешто.

А што се тиче теме, од почетка сам учествовао прво надимком, а сад и именом, тако да не видим проблем. Мислим да би свештеници, вероучитељи и теолози требали учествовати именом, како због ученика и парохијана, тако и због стајања иза своје речи, тј одговорности за речено. Остали-по жељи...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Ja bih ime i prezime, datum krstenja i Crkvu u kojoj je krsten...

Ja sam uvek za transparentnost...

Dodao bih jos ime oca i majke pride ...

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ja bih ime i prezime, datum krstenja i Crkvu u kojoj je krsten...

Ja sam uvek za transparentnost...

Dodao bih jos ime oca i majke pride ...

I sliku majke i oca sa vencanja, jednu sa kumovima jednu bez kumova

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

I duhovnik kome se ispovedas!  

Objasnjenje logicno ukoliko imas stavove koje se ne svidjaju nekima ovde a pogotovo neverovatnom,da se zna koji te duhovnik ispoveda da se ode kod njega i da mu se pripreti malo,da mu se kaze alo rodjo,neces,ne mozes,neseser,nederland. Kako on sme da takvog nekog ispoveda.

inace ovo je moje licno ime,a i prezime mnogi odavde znaju preko e-mail adrese. Jedino sto fejs nemam,pa ne znam,ako kaze neverovatni da ga aktiviram opet,uradicu to. 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

ЈМБГ - трин'ес' цифара да се испљуне, па онда да се пише, иначе - KEINE!

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Мени би било лакше да има место аватара лична слика него лично име. Да видим с ким причам.

Подели на овим сајтовима

I sa tim se slazem, stavis svoju sliku,svoje ime, kada si krsten, imena roditelja i polako...da se zna ko pise i onda ce biti lakse i razumeti zasto neko nesto pise.

ja sam svoju vec stavio

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...