Jump to content

КОЈИ ЈЕ ЗВАНИЧАН СТАВ "ЖРУ" О ЛИЧНИМ ИМЕНИМА НА ФОРУМУ?

Оцени ову тему

Da li bi ste bili član ŽRU foruma, ukoliko bi uslov bilo isticanje ličnog imena i prezimena  

76 члановâ је гласало

1. 1. Ukoliko bi uslov za registraciju i učešće na ŽRU forumu, bilo isticanje ličnog imena i prezimena pored avatara, da li bi ste i dalje bili član?

• Da
      40
    • Ne
      27
    • Dobrano bih razmislio
      9

Препоручена порука

Ако ја могу нешто да додам,бар што се тиче женског дела форума: брачно стање и аватар слика са летовања... :)))

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ако ја могу нешто да додам,бар што се тиче женског дела форума: брачно стање и аватар слика са летовања... :)))

:))  :))  :))  :))

Fotka sa paze....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ili toples fotka ako moze moze ,ako ne onda ta sa plaze krupan plan citava figura .Sa druge strane molim muske protagoniste da nestavljaju svoje slike sa letovanja pogotovo ako su pustili stomake i slicno .Treba biti pravican zenske fotke da muske fotke ne ravnopravnost do kraja 

Подели на овим сајтовима

Ili toples fotka ako moze moze ,ako ne onda ta sa plaze krupan plan citava figura .Sa druge strane molim muske protagoniste da nestavljaju svoje slike sa letovanja pogotovo ako su pustili stomake i slicno .Treba biti pravican zenske fotke da muske fotke ne ravnopravnost do kraja 

Да будемо онда доследни:

За неожењене и неудате обавезно слика са плаже, а за нас заузете може слика око роштиља и барем бретелуша преко торзоа, природно иде уз стомаке....

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Српски форуми су убедљиво најнеозбиљнији...

Што јес јес, Христос се никад није смејао а ми овако...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Jedan je Kotur Srdjan ;)

jel....? a ako je neki od ovih tu....?

1119054_1685156127_912390719_q.jpg

Engaged to Daria Lalićević

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Malo je nerealno i prilično nezahvalno nekada pričati sa ljudima koji stoje iza svojih nadimaka, i tako nastupaju na forumu. 

Pre svega mislim na naciste i dežurne kontraše. 

Lako je nastupati sa pozicija mržnje i proganjati virtuelnu elitu, krijući se iza nadimka. Ukazivati na neke probleme, pljuckajući iz udobnosti radne stolice. 

Kada bi se utvrdilo da se radi o nekim tamo "klincima" indoktriniranim ratnim pokličima haških zatvorenika, (a da su pri tom za srpstvo i Srbiju čuli tek u poslednjih 10 godina, na stadionima i školama), svakako da njihove reči i naci prozivke bi bile istopljene kao sneg u kotlu. 

Pljuvači po homoseksualcima, koji su prvu zrelost sticali lupajući čvengere nekom feminiziranom drugaru iz odelenja, a bežali kad bi ih devojčica gledala direktno u oči. 

O kako je lepo takvima sedeti na ŽRU i bockati teletabiskim komentarima.

Ne samo, radi nacista, nego uopšteno ovako razmišljam koliko je svrsishodno imati imenom i prezimenom sagovornika na forumu. 

Svaka čast ekipi administratora i moderatora koji se prikazuju svojim imenima... Bićko, Milojkov, Žeki, pop naravno ... jer mislim da je to bar osnovni kriterijum na forumu koji bi trebalo da postoji. Da se admin-modovi ne kriju. 

E sad bilo bi to veoma lepo i za članove, ali eto da vidimo kako teče ovo glasanje, pa da damo neke zaključke, da ne bude na pamet. 

Razumem naravno svakog ko se predstavlja nekim apstraktinim imenom. I sam imam takvo. Sad što mene pola forumaša zna lično to je druga stvar, koja nije relevantna za ovo pitanje iz glasanja. 

Да ниси ти дерпе?

Свака твоја реченица се заврши са њима...

ја сам увек био за имена и матични ако треба..

али има вас психички нестабилних...који би смарали људе до бесвести...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Još jednom da ponovim, ovo glasanje i razgovor nema veze sa nekim stvarnim pokušajem ili predlogom. 

Više razgovor o takvim stvarima, da bi i ŽRU postao bolji. 

MilošBG se našao uvređen jer se u mojim stavovima pronašao kao navijač (što nije ništa loše), opet Đuro Stanivuk se kao srpski nacionalista (što nije ništa loše) pronašao uvređen mojim stavovima o nacizmu (ne o nacionalizmu). Shvatite ljudi da se ja ne slažem sa stavovima, a ko ljudi svi su zaista OK. Tako i u ovoj temi, nemam problema sa tuđim glasovima. Zato je glasanje i dato. Ja sam ionako uvek u manjini. Jedino politički sam u većini. :P

Mislim da je taj odnos čoveč vs. čovek potpuno neprimenjujući na forumima. Na forumu mislim da treba da vlada mišljenje vs. mišljenje. 

Uvek mi se sviđao onaj TV duel američkih predsednika, koji su poslednjih godina  uveli i naši.. Kad izađu 2-3 kandidata i debatuju na najozbiljnije teme. Pljuju se i kolju na bini, ali kad se sve završi, nasmeše se i rukuju, a često i zagrle. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Мени би било лакше да има место аватара лична слика него лично име. Да видим с ким причам.

dna-274x186.jpg

ја предлажем да сваки члан постави:

DNA access control

104150.jpg

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ne bih da sitničarim, ali...

Da li bi ste bili član ŽRU foruma, ukoliko bi uslov bilo isticanje ličnog imena i prezimena

Ukoliko bi uslov za registraciju i učešće na ŽRU forumu, bilo isticanje ličnog imena i prezimena pored avatara, da li bi ste i dalje bili član?

:)))

Подели на овим сајтовима

MilošBG se našao uvređen jer se u mojim stavovima pronašao kao navijač (što nije ništa loše), opet Đuro Stanivuk se kao srpski nacionalista (što nije ništa loše) pronašao uvređen mojim stavovima o nacizmu (ne o nacionalizmu). Shvatite ljudi da se ja ne slažem sa stavovima, a ko ljudi svi su zaista OK. Tako i u ovoj temi, nemam problema sa tuđim glasovima. Zato je glasanje i dato. Ja sam ionako uvek u manjini. Jedino politički sam u većini. :P

@,

По овом редоследу ти испаде да си се пронашао у хомосексуалцима.

Мене је без по муке сврстао у националисте...

Да си бар искрен и да си тему назвао нпр. "мрзим нацисте, националисте, навијаче и хетеросексуалце." 

Подели на овим сајтовима

хахаха..Ђуро легендо...

невероватни валада је стварно "невероватни"...ја се њему жив ваљам...

због људи попут њега...који су лабилне и поводљиве личности...треба да се уведу и шифре уз ник...а не имена...

он би ладно објавио наша имена по неком форуму ових радикалних левичара ...

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...