Jump to content

КОЈИ ЈЕ ЗВАНИЧАН СТАВ "ЖРУ" О ЛИЧНИМ ИМЕНИМА НА ФОРУМУ?

Оцени ову тему

Da li bi ste bili član ŽRU foruma, ukoliko bi uslov bilo isticanje ličnog imena i prezimena  

76 члановâ је гласало

1. 1. Ukoliko bi uslov za registraciju i učešće na ŽRU forumu, bilo isticanje ličnog imena i prezimena pored avatara, da li bi ste i dalje bili član?

• Da
      40
    • Ne
      27
    • Dobrano bih razmislio
      9

Препоручена порука

Инспирисана и постиђена овим постером, започех тему:

Постављена слика

Дакле, који је ЗВАНИЧАН СТАВ "ЖРУ" о личним именима на форуму?

Питање је добронамјерно, јер желим да поступим исправно. ljut

Да ли је пожељно као корисничко име ставити своје право име?

Или, у потпис?

Или само на тему "Упознајмо се"?

Или је ОБАВЕЗНО стављање свога имена, али се толерише и "лажно име" (надимак, nickname)?

Да ли познаници администратора не морају да ставе име, јер се зна ко су, или администрација?

Како да се заштитимо од недобронамјерних корисника интернет мреже?

1324_womens

Молим форумаше да не злоупотребљавају ову тему, како би приговарали творцима форума.

Ето, тако... :)

joooj и на многаја љета наш  :(

https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/whackado.gif 319.gif slava3

Подели на овим сајтовима

Мислим да би стављање личних имена као "усернаме" било сувише досадно и да би било доста истих никова, па не знам како бисмо се разликовали.

Друго, не мислим да бисмо се тиме заштитили од "недобронамерниј корисника".

Подели на овим сајтовима

Ja postujem zakone ekstra na temi Upoznajmo se predstavio sam se svojim Krstenim Imenom.

Ovo sto stoji kao ime mog naloga je jedno moje osecanje.

Evo jos jedne prilike da kazem svoje ime... Marko je moje krsteno ime i svi koji nismo znali da treba da stoji i

na nalogu smo posle ovog postera malo ispali priglupi. Moja ranija iskustva su mi govorila da ne moze postojati

jedno isto ime na dva razlicita naloga. Pa posto sam ja odskora dosao predpostavio sam ( mozda pogresno ) da

postoji nalog sa imenom Marko. Ako treba i ako nam administracija to omoguci ja cu rado promeniti ime naloga u

Marko. Ne bi bilo lose mozda ako nije moguce imati isto krsteno ime na dva razlicita naloga da se ukloni poster

koji izaziva samo praznoslovlje.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

И ја сам се откад сам на форуму, представљао се личним именима. Најпре сам се звао Jorge Lopez, то је лично име, а сада Јустинијан, и то је лично име.  :) ekstra

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Лично име, хаха...што ме поклопи чо'ек  ekstra

И ја сам се откад сам на форуму, представљао се личним именима. Најпре сам се звао Jorge Lopez, то је лично име, а сада Јустинијан, и то је лично име.  :) :)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ЖРУ Администрација

Идеја је да чланови слободно постављају своје име као никнејм овде јер на тај начим показујемо више ствари :

+да лично стојимо из онога што је написано

+да нема потребе да се кријемо из никова

+да јесмо личности

+да не кријемо ништа и да нисмо неки завереници против Цркве

+да не подржавамо праксу неких расколничких сајтова где се иза никова крију и нападају и руже име своје Цркве и своје јерархије

+на овај начин желимо да подигнемо ниво сваке одговорности иза сваке написане речи и дијалога јер када би се отворено знало ко је ко мање би било верђања, предрасуда и др.

Ето то су само неки од разлога...

:)

Љубичице, питали сте да ли је обавезно постављање имена, наравно да није али ми препоручујемо...

ekstra

Подели на овим сајтовима

Ja jos uvek ne znam da li jedno isto ime moze da stoji na dva razlicita naloga ili ne?

Dakle ako je neko otvorio pre mene nalog sa imenom Marko, da li mogu i ja da otvforim svoj nalog sa imenom Marko?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ja jos uvek ne znam da li jedno isto ime moze da stoji na dva razlicita naloga ili ne?

Dakle ako je neko otvorio pre mene nalog sa imenom Marko, da li mogu i ja da otvforim svoj nalog sa imenom Marko?

Ни под разно. Једно име може само једном да се региструје.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ako si u pravu Justinijane vece praznoslovlje od ovoga u zivotu nisam video.

Какве везе има празнословље са понуђеним одговором?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...