коЖељ њацИ Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 https://www.pouke.org/forum/page/index.html/_/1346440445/%D0%BF%D0%BE%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%B8/%D1%81%D1%83%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%82-%D1%81%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC-r2207 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Без спамовања и детективских питања, није ово форум УДБЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Без спамовања и детективских питања, није ово форум УДБЕ !Ok ako vi znate bolje kako deluju vracare i vestice , a o tome je ustvari glavna rec ovde onda u redu. Najlakse je svaku pricu banalizovati djavo je to uradio i kraj price. Ja iskreno ne verujem da djavo poznaje nase zivote i da je u mogucnosti da nesto uradi sam od sebe bez da ne uplete coveka u laz prevaru obmanu. Sta ce onda djavolu pomocnici poput belih magova vracara numerologa itd itd. Izvinjavam se ako covek zna da ga bivsa zena ne bi nikad tako u muku odnela. Ja to nisam saznao iz njegovog pisanja. Dobro ... nek bude djavo saputao vracari od mesta susreta do mesta razgovora. I uopste nije u pitanju bivsa zena nego nacin na koji deluju vracare vestice. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 lepo pše da je vračara pričala stvari za koje je samo on znao... коЖељ њацИ and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Jeste,bivša žena nabedila vračaru da mu priča kako će se pomiriti ,a na kraju ništa od toga... Srećom pa zaista nisi detektiv,imao bi gomilu nerešenih slučajeva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 lepo pše da je vračara pričala stvari za koje je samo on znao...Ma daj dejane nismo deca ... zao mi je sto me je madjionicar tako "razumeo " mada sam video i sam da ce se dici bura oko toga. nema veze zlonamernosti nema sigurno ,sto moze da se vidi u daljem tekstu , ja samo hocu da razjasnimo kako deluju i sta mogu da naprave razne gatare vestice i ostale sojke. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Jeste,bivša žena nabedila vračaru da mu priča kako će se pomiriti ,a na kraju ništa od toga... Srećom pa zaista nisi detektiv,imao bi gomilu nerešenih slučajeva i o tome sam razmisljao kad sam pisao nisi mi nasao koskicu brate (mogu da objasnim dodatno) Manimo se sada bivsih zena vec nek iznosi svako sta misli kako deluju magovi i kakvu nad nama obmanjujucu vlast imaju. Ja mislim da bas onako kako sam napisao. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Ja iskreno ne verujem da djavo poznaje nase zivote i da je u mogucnosti da nesto uradi sam od sebe bez da ne uplete coveka u laz prevaru obmanu. Sta ce onda djavolu pomocnici poput belih magova vracara numerologa itd itd. Naravno da poznaje nase zivote.Al samo proslost,zato sto aktivno ucestvuje u nasim zivotima.S'obzirom da pozneje svoje delovanje na nama od naseg rodjenja,nije mu tesko recima ponoviti proslost u kojoj je i sam ucestvovao.Vec buducnost ne moze da zna,al' na osnovu iskustva sa covekom,moze predpostaviti neka desavanja u buducnosti,tj kako bi pojedinac mogao da reaguje. emilija and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Odlicna prica. Svaka cas. Upravo sam na forumu hteo da otvorim temu o situaciji koja s pre par dana desila mojoj sestri. Da ne duzim pricu bila je sa drugaicom u Jagodini, znaci drugi grad, prisla joj je zena i sve pogodila sto joj se desilo, njoj i nama, problemi u porodici, bolesti ma sve I takodje joj je pricala o buducnosti, ja sam pokusao da joj objasnim da su to gluposti, sad sam joj poslao ovu tvoju pricu nadam se da ce ona da je urazumi. Jos jednom hvala. :good2: JESSY, emilija, Grizzly Adams and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Ма ово је људи чист доказ у прилог постојању митарстава ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Naravno da poznaje nase zivote.Al samo proslost,zato sto aktivno ucestvuje u nasim zivotima.S'obzirom da pozneje svoje delovanje na nama od naseg rodjenja,nije mu tesko recima ponoviti proslost u kojoj je i sam ucestvovao.Vec buducnost ne moze da zna,al' na osnovu iskustva sa covekom,moze predpostaviti neka desavanja u buducnosti,tj kako bi pojedinac mogao da reaguje. Ja nigde nisam tvrdio cak i u ovoj prici da djavo ne postoji. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 овога пута сам био препун радости и неке мени до тада непознате благости. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Ма ово је људи чист доказ у прилог постојању митарстава ! Не видим зашто би ово био доказ о постојању митарстава. Ђаво и демони знају наше животе и прошлост, ту су увек поред нас, сад читају ово што пишемо и то је то. Што би то говорило о митарствима? Библија колико знам ништа такво не спомиње, Исус у причи о Лазару и богаташу говори само да су Лазара однели анђели на небо, а овај отишао у пакао. Нема никаквих нивоа и степеница при успону на небу, искрено то ми мало смешно ал' добро опет можда постоје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Не видим зашто би ово био доказ о постојању митарстава. Ђаво и демони знају наше животе и прошлост, ту су увек поред нас, сад читају ово што пишемо и то је то. Што би то говорило о митарствима? Библија колико знам ништа такво не спомиње, Исус у причи о Лазару и богаташу говори само да су Лазара однели анђели на небо, а овај отишао у пакао. Нема никаквих нивоа и степеница при успону на небу, искрено то ми мало смешно ал' добро опет можда постоје. Како мислиш ангели га однели у небо а он завршио у паклу није ми јасно ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Како мислиш ангели га однели у небо у он завршио у паклу није ми јасно ? Ма Лазара однели анђели, а онај богаташ завршио у паклу. Нисам се лепо изјаснио Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука