Goran Janjić RadioPoljubac Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Ne naravno da nemaju natprirodne moći, mislim da su instrumentalizovani, da se tome predaju iz neznanja čemu služe, i iz lažnog osećaja da imaju nekakvu moć, ali da služe nečastivom - služe. A ti meni reci poznaješ li nekog ko gata? Upravo tako, i što su slabiji, umno i telesno to ih nečastivi lakše uzme pod svoje. Nemaju oni nikakve moći, već onaj koji upravlja njima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Pa način na koji je pogodila je objašnjen u drugom delu teksta, a koliko precizno. Pa toliko precizno da je govirla stvari, ne samo koje sam mislio da samo ja znam, nego i stvari koje sam ja zaboravio. Pazi, ovo nije bilo polovično pogađanje, ona nije ništa pogađala i nagađala. Ona mi je pričala ceo dotadašnji život, naravno, nije mogla sve jer bi joj za to trebalo da napiše barem pola koliko Dostojevski. Pričala je toliko precizno, da su sve stvari bile u potpunosti tačne. Upravo me je to kasnije i mučilo, dok nisam saznao odgovor. Kako je ona mogla da sve što se moje prošlosti tiče mi tačno kaže, ali ništa mi se nije dogodilo od onoga što je rekla da će da se dogodi. Ti brate najbolje znash i ja ne sporim tvoje iskustvo. Ja kazem moje iskustvo iz tih prica. Meni ne trebas da dokazujes nista, ako ti kazes da ti je ona pogadjala sve, ja ti to apsolutno verujem, malo sam sumnjicav zbog stvari koje znam o tim gatarama i slichnom - sto opet ne mora da znaci da sam u pravu. Dakle nisam apsolutno iskljuciv, ali vise verujem da mozda postoj iracionalno objasnjenje. Mozda je ona "real deal" samo kazem da sam do sada uvek nalazio na nesto sto moze da se objasni, kada sam malo dublje usao u pricu. Ja sam se konkretno bavio astrologijom i cvrsto sam bio ubedjen da je apsolutna istina, dok nisam malo kriticki preispitao. Sto je kao sto rekoh - moje iskustvo, mozda je tvoj slucaj drugaciji. Kako je ona mogla da sve što se moje prošlosti tiče mi tačno kaže, ali ništa mi se nije dogodilo od onoga što je rekla da će da se dogodi. Nagadjanje, iskustvo, cherrypicking.... jel se secas da je nesto iz proslosti pogresila naprimer? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goran Janjić RadioPoljubac Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Ti brate najbolje znash i ja ne sporim tvoje iskustvo. Ja kazem moje iskustvo iz tih prica. Meni ne trebas da dokazujes nista, ako ti kazes da ti je ona pogadjala sve, ja ti to apsolutno verujem, malo sam sumnjicav zbog stvari koje znam o tim gatarama i slichnom - sto opet ne mora da znaci da sam u pravu. Dakle nisam apsolutno iskljuciv, ali vise verujem da mozda postoj iracionalno objasnjenje. Mozda je ona "real deal" samo kazem da sam do sada uvek nalazio na nesto sto moze da se objasni, kada sam malo dublje usao u pricu. Ja sam se konkretno bavio astrologijom i cvrsto sam bio ubedjen da je apsolutna istina, dok nisam malo kriticki preispitao. Sto je kao sto rekoh - moje iskustvo, mozda je tvoj slucaj drugaciji. Nagadjanje, iskustvo, cherrypicking.... jel se secas da je nesto iz proslosti pogresila naprimer? Upravo je to što je mene i pritiskalo godinama nakon toga. Sećam se jako dobro svega šta mi je rekla i što se tiče prošlosti i budućnosti. Što se tiče prošlosti nije pogrešila NITI U JEDNOJ REČI. Kako sam i napisao, kao da je celog života išla iza mene na pola metra i gledala na mene i to šta mi se događa. Opet, ono što me je najviše "raznosilo" jeste iščekivanje da se dogode stvari u budućnosti i ništa se od toga nije dogodilo. Ona je u priči o budućnosti govorila i za koliko meseci, godina, će se nešto desiti. Te stvari se, ne samo u to vreme, nego se nisu nikako dešavale. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Upravo je to što je mene i pritiskalo godinama nakon toga. Sećam se jako dobro svega šta mi je rekla i što se tiče prošlosti i budućnosti. Što se tiče prošlosti nije pogrešila NITI U JEDNOJ REČI. Kako sam i napisao, kao da je celog života išla iza mene na pola metra i gledala na mene i to šta mi se događa. Opet, ono što me je najviše "raznosilo" jeste iščekivanje da se dogode stvari u budućnosti i ništa se od toga nije dogodilo. Ona je u priči o budućnosti govorila i za koliko meseci, godina, će se nešto desiti. Te stvari se, ne samo u to vreme, nego se nisu nikako dešavale. Vidis? Vezala te vezala u iscekivanju susreta susreta cekao si nisi ziveo punom snagom jer si sve vreme ocekivao da se desi to sto je ona profesionalno sklopila. Vezala te na jake muke. Sreca pa je taj Susret Bog uredio da ti se desi u manastiru sa prozorljivom monahinjom. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goran Janjić RadioPoljubac Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Vidis? Vezala te vezala u iscekivanju susreta susreta cekao si nisi ziveo punom snagom jer si sve vreme ocekivao da se desi to sto je ona profesionalno sklopila. Vezala te na jake muke. Sreca pa je taj Susret Bog uredio da ti se desi u manastiru sa prozorljivom monahinjom. Razumeo sam ja to. Mada cena koju sam platio je zaista prevelika. Ali, ne kajem se jer, hvala Gospodu da me je odveo na pravo mesto i pravoj osobi da mi kaže i objasni šta je u pitanju. Ne samo da nisam živeo puno snagom, nego se ne može to ni nazvati životom. Opet, taj njen profesionalizam, ja ipak čvrsto verujem da je ona samo bila instrument kojim se nečastivi poslužio tada. Sada, nakon svega, ja nju od sveg srca i sažaljevam i žalim, iako mi je priča koja izašla iz njenih usta dobar deo života upropastila, ipak mi je žao nje, jer i to je ljudska duša, zalutala, koja se možda nikada nije vratila... Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Bitno je ovde naglasiti da niko ne razgovara sa djavolom ,vec vestice deluju djavolski jer ih djavo odlicno navodi. U ovim slucajevima je bitno biti trezne glave jer se ljudima desavaju neverovatne stvari u glavi koje je vestica otvorila nacela i uputila tvoje razmisljanje. Prava bomba je kad coveka ubedi kako vestica ima neke nadprirodne moci i moze od djavola da cuje svaciji predjasnji zivot. Vestice bar ovakve na kakvu si ti naleteo su potpuno izgubile dushu i predale se sotoni. Imas brat moj vestice koje imaju zavrseno po dva fakulteta i deluju beskurpulozno prema svima,pogotovo ako imaju jaku novcanu korist. Unistavaju zivote porodice ne trepnu okom ,imaju svoje timove gde zrtvi prvo naprave bajku pa kad se zrtva oslobodi i dopadne joj se onda sledi pakao. Uzmu mu sve a najgore je sto coveka nateraju da izgubi sopstvenu dushu. Procitaj polako ne stizem uvek da siroko objasnim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Ja bih o tim vracarama mogla da pisem satima, samo iskustva najblizih. Zao mi je sto niko od mojih nije verujuci i nisam mogla da naucim neke pametne stvari (sto se tice vere i crkve), vec sam slusala te price i trovala dusu... Cak imam i jednog u blizini koji se bavi time. Ubija se covek od para. Da mi nije vas sa foruma... Volim_Sina_Bozjeg, Ђуро Станивук and Владан Здравков Меденица је реаговао/ла на ово 3 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Ja bih o tim vracarama mogla da pisem satima, samo iskustva najblizih. Zao mi je sto niko od mojih nije verujuci i nisam mogla da naucim neke pametne stvari (sto se tice vere i crkve), vec sam slusala te price i trovala dusu... Cak imam i jednog u blizini koji se bavi time. Ubija se covek od para. Da mi nije vas sa foruma... Vidi sestro meni je i cilj a i goran se slaze da ovde navodimo i raskrinkavamo te vekovne djavoljove ljushture. Ovaj posao se prenosi sa kolena na koleno nije to neka novotarija, jedino sto sad koriste i psihologiju i glumu novac uticajne ljude tehniku i jos toga. Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goran Janjić RadioPoljubac Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Bitno je ovde naglasiti da niko ne razgovara sa djavolom ,vec vestice deluju djavolski jer ih djavo odlicno navodi. U ovim slucajevima je bitno biti trezne glave jer se ljudima desavaju neverovatne stvari u glavi koje je vestica otvorila nacela i uputila tvoje razmisljanje. Prava bomba je kad coveka ubedi kako vestica ima neke nadprirodne moci i moze od djavola da cuje svaciji predjasnji zivot. Vestice bar ovakve na kakvu si ti naleteo su potpuno izgubile dushu i predale se sotoni. Imas brat moj vestice koje imaju zavrseno po dva fakulteta i deluju beskurpulozno prema svima,pogotovo ako imaju jaku novcanu korist. Unistavaju zivote porodice ne trepnu okom ,imaju svoje timove gde zrtvi prvo naprave bajku pa kad se zrtva oslobodi i dopadne joj se onda sledi pakao. Uzmu mu sve a najgore je sto coveka nateraju da izgubi sopstvenu dushu. Procitaj polako ne stizem uvek da siroko objasnim. Možda si obratio pažnju na onaj deo priče u manastiru, kada mi je ta predivna starica, monahinja, rekla stani, nakon što sam joj ispričao prvi deo priče. Jer, ona je, pokoj joj duši, jako dobro znala šta je u pitanju i rekla mi je, da mi što se budućnosti nije ništa pogodila. Zasigurno, Božijom voljom sam otišao tamo i Njegovom voljom sam pričao sa ovom predivnom osobom. Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Možda si obratio pažnju na onaj deo priče u manastiru, kada mi je ta predivna starica, monahinja, rekla stani, nakon što sam joj ispričao prvi deo priče. Jer, ona je, pokoj joj duši, jako dobro znala šta je u pitanju i rekla mi je, da mi što se budućnosti nije ništa pogodila. Zasigurno, Božijom voljom sam otišao tamo i Njegovom voljom sam pričao sa ovom predivnom osobom. Predivna Mati znala je sta se desava i odlicno te navela onako napacenog da shvatis i sam da je to bilo djavolovo delo i da se sto pre obratis Bogu. Sad kad si jaci znaj da su to djavolovo delo odradili ljudi. preko onoga gde je procurela informacija i preko vestice do tebe samoga sto si im bezuslovno verovao i cekao susret ili znak. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goran Janjić RadioPoljubac Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Ja ipak, nakon svega, ako isključimo one šarlatane i prevarante, ubeđen sam u potpunosti u sledeće: ti jaki "magovi" su i te kako instrument u rukama Sotone. On sam, ne koristi samo njih da ovlada našim dušama. Setite se da ste makar jednom pročitali da svaki "uspešni" državnik, političar ili neka uticajna ličnost ima celu armiju svojih astrologa, parapsihologa, vidovnjaka. Zato nam je i svet takav kakav jeste. Jer, istina i ljubav su u Gospodu, a svo ovo zlo i nevolje koje snalaze ljudski rod su rezltat delanja Sotone. Evo primera, da neko bude homoseksualac, to je pravo izbora. Kako ide i pedofilima će biti priznato pravo da budu to što jeste, jer bi se u suprotnom ugrožavalo njegovo pravo slobodnog seksualnog izbora. Mnoga dela, ili zlodela je Sotona počinio i čini ljudskome rodu. I to ne samo preko vračara, vidovnjaka, "horoskopdžija", već na sve njemu dostupne načine. Ovi, su jako opasni, jer su izuzetno jako njegovo oružje, kojim može veoma lako da zadobije ljudsku dušu i udalji je od Boga, naročito onih koji se nisu utvrdili u veri. Čitao sam puno članaka i tekstova na poukama ovde, skoro sve one knjige u pdf sam pročitao, preslušao mnogo toga (ono stare pouke.org, to je jedno pravo malo bogatstvo za mene), ali sam u jednom momentu osetio potrebu da napišem to što se meni dogodilo i imao sam ideju da ću postići cilj, ako neko to pročita i samo jednu osobu odvratim od odlaska gatarama i vračaram. Dragi moji, obratite se duhovnicima po manastirima, pričajte sa svojim sveštenicima. Opet, nemojte čitati sve i svašta što nadjete na netu, niti gledati koje kakve "jako uverljive" video snime na youtube. Molite se Gospodu. Kao što mi je pokojna mati rekla, svojim rečima mu je najbolje da se obratite. Kada vam je god teško i u nevolji ste, potražite pomoć od Gospoda i dobićete je. Jedino što morate verovati da će te je zaista dobiti. Budete li se molili njemu, bez nade da će vam pomoći, male su šanse. Jer, bez vere u njega, njegovu ljubav prema nama (jer On je naš stvoritelj, a on ne može da ne voli ono što je stvorio i prepusti na milost i nemilost zlu), elem bez vere, nećete ništa postići. Nisu verujući oni koji su na službama u prvim redovima u crkvama i koji se svima na sva usta hvale kako poste sve postove. Ne. Veruju oni koji Gospoda prime u sebe, u svoje srce i svoj um. Jedino tada, uz Njegovu pomoć, moći će te uspešno da se odupirete zlu i iskušenjima na koje vas nečastivi navodi. Neće vam pomoći odlaza u crkvu i post, dok Gospoda ne primite u sebe i budete u zajednici sa njime. DYNABLASTER and Mamica Forumska је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goran Janjić RadioPoljubac Написано Септембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2013 Текст је одличан и зато сам поправио све правописне и словне грешке, поставићу га на насловну страну овога сајта а вероватно и на још пар сајтова. Хвала за текст. Ja se vama zahvaljujem na ispravkama u tekstu i još jednom izvinjavam. A još više vam hvala što ste ga postavili na naslovnu stranu sajta. Video sam. Hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goran Janjić RadioPoljubac Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ако човек отвара врата ђаволу преко неких радњи као што су магија, врачање, лечење код екстрасенса, или кроз наркоманију, алкохолизам и друге облике зависности, кроз тешке грехе које чини свесно, човек постаје подвргнут утицају мрачних сила. Ако пак он чврсто стоји на стражи свог ума и срца, свог морала, ако одлази у цркву, исповеда се и причешћује, носи свети крст, нису му страшна никаква демонска застрашивањa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ne razumem zašto se ne bi javljao. Nije copy, paste. Pogrešan ti je utisak bio. Jednostavno sam zauzet poslom i nisam stigao da pregledam ovo na forumu, a iskreno nisam ni očekivao da će čak na pet stranica da bude vaših diskusija na forumu povodom ovoga. Ja sam to napisao sa idejom da prenesem svoje iskustvo ljudima i eventualno nekoga odvratim od odlazaka gatarama, vračarama, raznim vidovnjacima i sličnima. 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Vracare i gatare su prevaranti, svi do jednoga. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука