Jump to content

Православно учење о сујеверју , астрологији, врачању, магији и лажним пророцима

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sta mislis o uvodnom tekstu kako je gatara znala sve o njemu?

Otkud to da ga podseca na neke stvari koje je cak i on zaboravio?

Da li je gatara znala da ce ga sresti?

Ako nije znala (da podsetim rec je o jednoj stranoj zemlji)da li je to slucajnost sudbina Bozja Volja.

Ili je to mozda klasicna prevara sa ciljem da se nanese svesno zlo naruceno od nekog?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Malo sam procitao i po meni je ovo klasicna prevara. Organizovana i planirana. Italija ja puna ovakvih slucajeva koji predhode finansijskim "transalcija" i cesto zabrse i na sudu i zatvoru.

Zrtvu upoznaju pre nego sto je "obrade" .

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Malo sam procitao i po meni je ovo klasicna prevara. Organizovana i planirana. Italija ja puna ovakvih slucajeva koji predhode finansijskim "transalcija" i cesto zabrse i na sudu i zatvoru.

Ovo je klasicna tehnika narucenog vesticarenja.

Mnogi su izvrsili samoubistvo jer su verovali u nadprirodno zlo protiv koga se nije mogao covek boriti sam.

Jedini Lekar za takvu dushu je Bog sto vidimo i po ovom istinitom slucaju.

Ali je nevolja sto svi ne stignu do Boga.

Подели на овим сајтовима

Iskreno za tako nešto nisam čula, mada mi izgleda potpuno izvodljivo, ja sam samo pričala iz ugla nekog ko je oko pogrešne stvari gradio život, kako sam tada gledala na život, i to nikako ne može biti zasluga nečeg dobrog. Svesna sam da se ljudi iz najlošijih namera mogu okupljati - i o tome treba da se otvoreno pričati, da bi se zaštitili drigi, ali i da iz banalnosti ljudi sebi mogu napraviti pakao. Ja sam ovo drugo

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Samo čovek ako ne veruje u Boga i jeste tužno usamljen, i zaista polako ali sigurno gubi nadu da se može spasiti

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Iskreno za tako nešto nisam čula, mada mi izgleda potpuno izvodljivo, ja sam samo pričala iz ugla nekog ko je oko pogrešne stvari gradio život, kako sam tada gledala na život, i to nikako ne može biti zasluga nečeg dobrog. Svesna sam da se ljudi iz najlošijih namera mogu okupljati - i o tome treba da se otvoreno pričati, da bi se zaštitili drigi, ali i da iz banalnosti ljudi sebi mogu napraviti pakao. Ja sam ovo drugo

Treba malo da se zapitamo zasto se o tehnikama tih vekovnih kriminalaca vestica i magova toliko malo zna i ko jih sve narucuje. A to je malo vise od pojmanja ovakvih dogadjaja sa sturom konstatacijom : Djavolja posla.

E pa nece bas biti da su to samo djavolja posla.

Подели на овим сајтовима

Po mom mišljenju - ti si taj koji se odlučuje da se posvetiš tim đavoljim poslovima, neko iz koristi, a neko misleći da time postaje bitan... Ključno je to što radiš - zbog čega radiš, u korist čega. Tu đavo itekako može da se meša, a načinima delovanja sekti i sličnih org, opet kažem - treba što više govoriti, pogotovu o istinitim slučajevima..

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Ma klasicna prevara uz malo poznavanja bazicne psihologije. Ovde Kinezi su neverovatno sujeverni , zapravo sujevrje im deo religije i veruju pogadjacima sudbine . Elem , jedna moja prijateljica kaze meni kako isla na konsultacije i kako joj ta tamo zena sve pogadja . Ja rekoh da hocu i ja da joj pogodim proslost i kazem rec dve o buducnosti. I krenem ja sa oprobanim fazonima tipa , kad si bila mlada neko te je jako povredio ( svakoga je neko nekad jako povredio)  bila si jako tuzna i jos uvek nosis posledice toga , te imala si tesko detinjstvo ( sto mi je sama jednom prilikom ispricala ) i jos neke stvari i ona ostala bez teksta . Onda krenem o buducnosti i fokusiram se na njen posao jer su mi organizacione nauke struka ,pa mi  ponasanje ljudi u radnim sredinama nije nepoznati i opisem joj situaciju  u odeljenju gde radi ono sakolski , imas vise grupa ljudi koji se ne vole medjusobno, spletkarenje , uvek postoji jedan zabusant koji ne radi ali je dobar sa sefom i tako te neke stvari , ko ima formalnu moc a ko je stvarno autoritet u odeljenju , ko je ne voli a ko je voli i tako... ona zinula ... Onda sam je pitao par pitanja u vezi te zene sto proprice , ide li kod nje duze vreme na sta sam dobio potvrdanodgovor, onda sam je pitao ima li tisak da su njena pogadjanja i predvidjanja u pocetku bila manje precizna i onako opsta a vremenom postaju sve preciznija na sta sam opet dobio potvrdan odgovor . I na kraju sam joj objasnio kako to pogadjaci rade . Onaj ko hoce da veruje u to uhvatice za ui najmanju naznanku da je nesto od recenog tacno a svima se u zivotu dese neke stvzri koje njije tesko pogoditi i koje u normalan deo razvoja i sazrevanja coveka , kao i neke stvari koje se uobicajeno desavaju svima u zivotu pre ili kasnje. Jos ako se ide kod istog pogadjaca vise puta , svaki put ce taj prevarant dobiti vise informacija koje ce isoristiti sledeci put . Jos nisam video pogadjaca da pogodi datum rodjenja ili da po imenu i datumu pogodi neso i kako ti ljudi koji vide proslost i buducniost nikako da vide brojeve na lutriji . Prevara cista , i ovome iz uvudnog teksta , zena narucila gataru da bi se pomirio sa njom , to je kljucna tacka citavog njenog proricanja buducnosti . A te price , postoje stvari koje samo ja znam , ne postoje , dobar psiholog ce da nasluti sta se sve dogadjalo coveku , svakako ne po datumu i imenima ali same dogadjaje da . Nema potrebe dalje pricati , proricanje sudbine je stari zanat , razvijao se vekovima i ti ljudi tacno znaju kako da se ponasaju , kako da gestikuliraju , kako i u kom pravcu da vode razgovor ... opasni prevaranti

Подели на овим сајтовима

Људи скроз делим мишљење са вама да има превараната много више енго заиста необјашњивих случајева, али ипак је човек лепо рекао да је врачара знала ствари које је само он знао.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Људи скроз делим мишљење са вама да има превараната много више енго заиста необјашњивих случајева, али ипак је човек лепо рекао да је врачара знала ствари које је само он знао.

Brale ja sam se majao astrologijom, znsh li koliko puta sam cuo to? Ne bih da diskriminisem, ali cesto "klijenti" sami navedu na to sto "samo oni znaju" ... ti im kazes nesto priblizno oni to protumace kao upravo to.

veruj mi pogadjao sam ja i godine rodjenja deteta i razvode i fakultete.

Ali kada uzmes sta sam sve rekao i napisao, a koji sam procenat pogodio... a koji sam promasio.. sta se zaboravilo i sta su me ljudi sami navodili... jasno bi bilo koliko je sve to jedno nesvesno trazenje obazaca i uspesno isto tako nesvesno nalazenje istih.

meni i dalje smesno kada sam stavio one knjige iz occultizma i astrologije na poklon kako niko nije hteo da ih uzme, plasili se ljudi sataninih dela... te knjige moz dupe da seobrise sa njima.. jedino je zanimljivo videti razmisljanja i filozofije tih ljudi u ocutlizmu i tome ... nista vise.

upoznao sam gomilu numerologa, tarotara, magicara, magova, occultista, ruzokrastasa, OTOvca... niko apsolutno nista supernaturalno nema... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Па кад нису ишли на небо него под земљу .

Сасвим су дакле другачије дестинације. Шеол је био пакао, зашто би демони правили претрес на путу до пакла?

Чек, ишли су сви под земљу подељену на рај и пакао? А сад је као другачије, иде се у рај горе у пакао доле? 

Подели на овим сајтовима

Чек, ишли су сви под земљу подељену на рај и пакао? А сад је као другачије, иде се у рај горе у пакао доле? 

Не, ишли су сви у пакао=шеол.

Да, сад је другачије сад постоји опција да људи кад умру иду у Царство Небеско у коме је припремљено много домова како каже Писмо.

Дакле шеол је пакао. Тренутни шеол је пакао испражњен од оних душа које је Христос повео са собом у Царство Небеско.

Каква је разлика у шеолу била између уобичајеног шеола и онога које се звало "Наручје Авраамово" не знамо тачно до у детаље, једино што знамо јесте да је онима који су били у "Наручју Авраамовом" било олакшано пребивање у паклу, али су и даље били у паклу.

Подели на овим сајтовима

Da li bi mogao neko da ga kontaktira i pita dokle smemo da idemo u komentarima jer je prica dosta licna a mi ne zelimo izgubiti brata koji je konacno po njegovim recima u zagrljaju Bozjem.

Zelim ako nam on dozvoli da generalizujem slicna delovanja vraca maga vestica vestca i ostalih i prepoznamo u njegovoj prici (koja bi nam bila osnov za) situacije slicnih pogubnih ... koji su bili zrtve takvih prevaranata koji natovare na dushu zaista sve djavolsko.

Nisam siguran da znate koliko je takvih i slicnih slucajeva zavrsilo tragicnim ishodom.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...