Aquilius Cratus Написано Новембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Ne pisem ja tamo zbog Predraga niti da njih tamo ubedim nego da objasnim neke osnovne stvari o kojima nista ne znaju. A ti me kritukjes kako se nisam dobro pokazao. Mozda, ja sam lepo i njima rekao da nisam teolog i da ne znam sve. Ali ajde ti to odradi bolje, barem bolje od mene da vidim gde se to nisam pokazao i kako bi trebalo da se pokazem. Ti si mnogo nacitan i pametan covek i jos si mi brat po veri, pa pomozi mi kao bratu. Ili ako nisi u stanju nemoj drugome da pronalazis mane. Niko nece da odgovori na lazi i neistine, i da udje u osinje gnezdo i to jos sam, Nego ja jedina budala pokusavam nesto. Ma necu bre vise da budem budala. Kada se vi pametni i mnogonacitani ne trudite necu ni ja vise. Zezaju me oni, sad i vi. Zasto onda da razbijam glavu i ulazem trud. Aaaaaa nece vise Ignjatije to da radi. Upravo, nisi trebao to da radis. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Pisao sam ja propalo vise puta sa njima. Nego sam se nadao barem nekom razumevanju, ne prihvatanju, ne da poveruju u pricu, nego da shvate to na nacin na koji ja shvatam. Cim on ne moza da shvati da se ozbiljna licnost ne menja sa promenom spoljasnjeg izgleda- odela, pisi propalo. "Za one osobe koje veruju u Boga nijedan dokaz nije potreban, za one osobe koje ne veruju ni jedan dokaz nije moguć. " “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Onda promenite naslov teme Pa otvorite Griši novu temu za ove tekstove... predlažem naziv "Šta kreacionisti koji nisu sposobni da sprovedu naučno istraživanje misle o naučnim radovima pravih naučnika"... Млађони, Анастасија, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Pa otvorite Griši novu temu za ove tekstove... predlažem naziv "Šta kreacionisti koji nisu sposobni da sprovedu naučno istraživanje misle o naučnim radovima pravih naučnika"... ахахахахахахахахаххахахахаххахахахахахаххахаха Може још једна за њихова теолошка тумачења - "Тумачење тазих Хришћана нове традиције, која је отпалила све најстарије Хришћанске традиције и тврди да може да чита мисли Богу. " oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Pa otvorite Griši novu temu za ove tekstove... predlažem naziv "Šta kreacionisti koji nisu sposobni da sprovedu naučno istraživanje misle o naučnim radovima pravih naučnika"... Ja ne postavljam samo kreacionisticke tekstove kao sto mozes da vidis. A za ovo drugo http://creation.com/dr-jerry-bergman Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 ахахахахахахахахаххахахахаххахахахахахаххахаха Може још једна за њихова теолошка тумачења - "Тумачење тазих Хришћана нове традиције, која је отпалила све најстарије Хришћанске традиције и тврди да може да чита мисли Богу. " Ne postoje njihova teoloska tumacenja, postoje ona koja su u skladu sa slom i duhom Svetog pisma i sa Predanjem i ona koja to nisu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Ja ne postavljam samo kreacionisticke tekstove kao sto mozes da vidis. A za ovo drugo http://creation.com/dr-jerry-bergman O kojem naučnom radu ili naučnom istraživanju Dr. Bergmana mogu da se informišem na tom linku? Ja vidim samo biografiju, članstva u udruženjima i članke na creation.com... Na pubmedu se vidi samo jedan članak... i to zapravo više iz istorije medicine a ne naučni rad: http://www.ncbi.nlm....m=Bergman Jerry "Toledo dentist Charles Betts and the health crusade against aluminum." objavljen u časopisu Ohio History, Volume 118, 2011. Radi poređenja, naš Miloš Babić (teorijaevolucije.com), koji je još postdiplomac, ima dva naučna rada: http://www.ncbi.nlm....erm=milos babic Poznati youtuber thunderfoot (Phil Mason) ima 11 a još je mlad: http://www.ncbi.nlm....term=Phil Mason Ovaj tvoj veliki naučnik za preko 50 godina rada ima jedan rad objavljen u peer-reviewed časopisu... i to ne naučni rad... Naročito je zabavna ova rečenica iz njegove biografije: "Dr Bergman has presented over one hundred scientific papers at professional and community meetings in the United States, Canada, and Europe." Jedini problem je što se naučni radovi objavljuju u naučnim časopisima ili se prezentuju na akademskim konferencijama... a ne na "profesionalnim i društvenim sastancima" (šta god Bergman pod tim podrazumevao u nameri da obmane nepažljive čitaoce). A posebno bizaran detalj, realno nebitan ali samo indikativan u tome koliko su kreacionisti najčešće skloni laganju i prikrivanju istine je to da je Dr. Bergman na svojoj biografiji izostavio jednu reč iz naziva institucije na kojoj je predavao preko 25 godina... ne znam što... jeste da Northwest State Community College zvuči malo bolje ako se "Community" izbaci iz naziva... ali i dalje ne zvuči kao prestižna akademska institucija... To je glavni problem sa kreacionistima Grišo... ne to što ne znaju, već što obmanjuju naivne i neuke... sqny је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Nije samo iz istorije medicine ima jos nekih Articles His articles on creationism include: Why the Miller–Urey research argues against abiogenesis Are wisdom teeth (third molars) vestiges of human evolution? The Dodo Bird . . . An example of survival of the fittest Who invented it first? Understanding Poisons from a Creationist Perspective Darwinism and the Nazi race Holocaust Creationism and the problem of homosexual behavior Teaching Creation and Evolution in Public Schools Solid research reveals American beliefs Did God Make Pathogenic Viruses? ATP: The Perfect Energy Currency for the Cell (CRSQ article posted on True Origins website) Why Abiogenesis is Impossible (CRSQ article posted on True Origins website) Sto se tice naucnih radova u biografiji koju sam gledao pise da je objavio preko 100 naucnih radova u Americi, Kanadi i Evropi. E sad jedino mogu da ga pitam koji su to naucni radovi da mi da neki link. Takodje ovaj Biologic Institute je objavio neki naucni rad u u casopisima imas detaljnije ovde Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Drugo mene bas i ne zanima mnogo na koji nacin ce kreacionisti i id da osporavaju TE, da li ce to oni da rade sopstvenim naucnim istrazivanjima ili tako sto ce da koriste naucne radove evolucionista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Ne postoje njihova teoloska tumacenja, postoje ona koja su u skladu sa slom i duhom Svetog pisma i sa Predanjem i ona koja to nisu. Како не постоје? Постоје то је она друга категорија, она која нису у складу са силом Светог Писма и са Предањем. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Како не постоје? Постоје то је она друга категорија, она која нису у складу са силом Светог Писма и са Предањем. Da postoji druga kategorija a to je evolucionisticka i ona nije u skladu sa Svitim Pismom i Predanjem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Без обзира на све, наше порекло је еволуционистичко. Сви који данас живе на Планети су настали еволутивним путем који наука објашњава, толико реално као што Сунце даје живот. Међутим, нико нас не бије по ушима да верујемо екстремним еволуционистима који говоре да су Адам и Ева настали таквим истим начином. Морамо пронаћи средину. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Без обзира на све, наше порекло је еволуционистичко. Сви који данас живе на Планети су настали еволутивним путем који наука објашњава, толико реално као што Сунце даје живот.Међутим, нико нас не бије по ушима да верујемо екстремним еволуционистима који говоре да су Адам и Ева настали таквим истим начином. Морамо пронаћи средину. А може и да нас буде брига како смо настали Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Nije samo iz istorije medicine ima jos nekih Articles His articles on creationism include: Why the Miller–Urey research argues against abiogenesis Are wisdom teeth (third molars) vestiges of human evolution? The Dodo Bird . . . An example of survival of the fittest Who invented it first? Understanding Poisons from a Creationist Perspective Darwinism and the Nazi race Holocaust Creationism and the problem of homosexual behavior Teaching Creation and Evolution in Public Schools Solid research reveals American beliefs Did God Make Pathogenic Viruses? ATP: The Perfect Energy Currency for the Cell (CRSQ article posted on True Origins website) Why Abiogenesis is Impossible (CRSQ article posted on True Origins website) Sto se tice naucnih radova u biografiji koju sam gledao pise da je objavio preko 100 naucnih radova u Americi, Kanadi i Evropi. E sad jedino mogu da ga pitam koji su to naucni radovi da mi da neki link. Takodje ovaj Biologic Institute je objavio neki naucni rad u u casopisima imas detaljnije ovde https://www.facebook...t=share_comment To što navodiš nisu naučni radovi, već članci na kreacionističkim sajtovima. Moja teza nije bila da kreacionisti ne umeju da napišu tekst i da ga objave na svom sajtu (to može svako), već da se ne bave naučnim radom. Komentarisanje tuđih naučnih radova i izvrtanje onoga što piše u njima radi obmanjivanja neuke publike nije bavljenje naukom niti ih to (ili diplome) čini naučnicima. Kao što neko ko komentariše nečiju frizuru nije nužno frizer. A to ti ne govorim zato da bi osporio njihovo pravo da komentarišu, već samo konstatujem da među njima nema naučnika, da se oni ne bave naučnim radom, da ne otkrivaju ništa, što bi u najmanju ruku trebalo da ti bude čudno, budući da se predstavljaju kao jedini pravi naučnici i da kreacionizam predstavljaju kao nauku. Kakva je to nauka koja nema ni jedno otkriće? U Bergmanovoj biografiji ne piše da je "objavio preko 100 naučnih radova", baš sam tu rečenicu i komentarisao u prethodnoj poruci. Ta rečenica je prepredeno napisana tako da ne bude potpuna laž ali tako da istovremeno ljude poput tebe ubedi u to da je on objavio preko 100 naučnih radova... iako zapravo nije objavio ni jedan... tu piše da je "prezentovao" preko 100 naučnih radova na "profesionalnim i društvenim sastancima"... u prevodu: trabunjao je nešto na sastancima lokalnih kreacionista... naučni radovi se objavljuju u načnim časopisima ili se prezentuju na naučnim konferencijama... ne dozvoli Grišo da te takvi kreteni obmanjuju... Milan Nikolic, Анастасија, Odahviing and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 http://www.discovery.org/a/2640 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука