Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Јел био неко од форумаша у Пећи на устоличењу ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
o.Gavrilo Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Ne mogu da protumačim ovo DRNDANJE i koje je njeno značenje za ovu temu na koju je postavljena. Da li se nešto krije iza toga i daje li nam neko naravoučenije da bismo razmišljali o njoj? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Oče Gavrilo,mislim da je otac Ljuba hteo da kaže da je danas veoma radostan dan,zbog ustoličenja, pa je postavio pesme koje se tako zovu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 valjda je poenta da svi različito ispoljavamo radost ali je suština ista... al ajd da sačekamo oca Agapija... on će pojasniti Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Ne mogu da protumačim ovo DRNDANJE i koje je njeno značenje za ovu temu na koju je postavljena. Da li se nešto krije iza toga i daje li nam neko naravoučenije da bismo razmišljali o njoj? Мислим да је једноставно тумачење: млади на такав начин испољавају своју радост због устоличења нашег Патријарха. Ја бих то представио овако: или овако 4chsmu1 Иначе, ова друга песма има један прелеп део: Какав радостан дан, птице певају Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Пинк православље? Само питам, пошто је скоро било слично питање па да није то то. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Пинк православље? Само питам, пошто је скоро било слично питање па да није то то. Мислим да идемо погрешним смером на овој теми... отворите тему о томе па тамо да се коментарише, пустите да се овде људи радују овом дану. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ!!! http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Ne mogu da protumačim ovo DRNDANJE i koje je njeno značenje za ovu temu na koju je postavljena. Da li se nešto krije iza toga i daje li nam neko naravoučenije da bismo razmišljali o njoj? Мислим да је једноставно тумачење: млади на такав начин испољавају своју радост због устоличења нашег Патријарха. Ја бих то представио овако: или овако 4chsmu1 Иначе, ова друга песма има један прелеп део: Какав радостан дан, птице певају Алилуја! Упрво тако, ово је поента што су рекли о.Иван, Дејан и Моззарт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Чини ми се да је устоличење мало збрда здола организовано. Патријарх је мало журио, кратко се обратио народу, мислим да је требао више, ипак је доста људи дошло доле који нису моги ући у порту храма да прате литургију. Јел се вама тако чини? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 AKСИОС,АКСИОС,АКСИОС!!! ДОСТОЈАН!!! 4chsmu1 ekstra ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Достојан! stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Октобар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Чини ми се да је устоличење мало збрда здола организовано. Патријарх је мало журио, кратко се обратио народу, мислим да је требао више, ипак је доста људи дошло доле који нису моги ући у порту храма да прате литургију. Јел се вама тако чини? Ја сам стигао после Литургије да мало отпратим, јер сам имао и још неких парохијских обавеза. Мени је прилично добро изгледало по питању организације.Зна ли неко ко беше овај индијски епископ, дохалкидонац? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 3, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2010 Има овде. http://www.spc.rs/sr/fotogalerija_ustolicenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука