Jump to content

ДОСТОЈАН - Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј !!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 78
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

valjda je poenta da svi različito ispoljavamo radost ali je suština ista... al ajd da sačekamo oca Agapija... on će pojasniti

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ne mogu da protumačim ovo DRNDANJE i koje je njeno značenje za ovu temu na koju je postavljena. Da li se nešto krije iza toga i daje li nam neko naravoučenije da bismo razmišljali o njoj?

Мислим да је једноставно тумачење: млади на такав начин испољавају своју радост због устоличења нашег Патријарха.

Ја бих то представио овако:

smajlitabla или овако  4chsmu1

Иначе, ова друга песма има један прелеп део: Какав радостан дан, птице певају Алилуја!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Пинк православље?

Само питам, пошто је скоро било слично питање па да није то то.

Мислим да идемо погрешним смером на овој теми... отворите тему о томе па тамо да се коментарише, пустите да се овде људи радују овом дану.

Подели на овим сајтовима

АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ, АΞΙΟΣ!!!

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

Ne mogu da protumačim ovo DRNDANJE i koje je njeno značenje za ovu temu na koju je postavljena. Da li se nešto krije iza toga i daje li nam neko naravoučenije da bismo razmišljali o njoj?

Мислим да је једноставно тумачење: млади на такав начин испољавају своју радост због устоличења нашег Патријарха.

Ја бих то представио овако:

smajlitabla или овако  4chsmu1

Иначе, ова друга песма има један прелеп део: Какав радостан дан, птице певају Алилуја!

Упрво тако, ово је поента што су рекли о.Иван, Дејан и Моззарт.

Подели на овим сајтовима

Чини ми се да је устоличење мало збрда здола организовано. Патријарх је мало журио, кратко се обратио народу, мислим да је требао више, ипак је доста људи дошло доле који нису моги ући у порту храма да прате литургију. Јел се вама тако чини?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

AKСИОС,АКСИОС,АКСИОС!!!

ДОСТОЈАН!!!  :drugarstvo: 4chsmu1 ekstra

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Чини ми се да је устоличење мало збрда здола организовано. Патријарх је мало журио, кратко се обратио народу, мислим да је требао више, ипак је доста људи дошло доле који нису моги ући у порту храма да прате литургију. Јел се вама тако чини?

Ја сам стигао после Литургије да мало отпратим, јер сам имао и још неких парохијских обавеза. Мени је прилично добро изгледало по питању организације.

Зна ли неко ко беше овај индијски епископ, дохалкидонац?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...