Bilbija Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 1 сат, Avocado рече Ma jok... kao i uvek promašio si potpuno poentu (rutinski problem kod SNS ovaca)... nije u tome da ne sme Marinika da se kritikuje ili vređa... poenta je da se jednoj strani rutinski dozvoljavaju i najprimitivnije vulgarnosti dok se drugoj strani brišu poruke i dele banovi zbog daleko bezazlenijih stvari ili i bez razloga... Mislis kao sto je vama dozvoljeno da vredjate i promovisete vlastiti primitivizam i vulgarnost vredjajuci ljude nazivajuci ih sendvicariuma, botovima i slicno, vredjajuci jedan od simbola Republike , Predsednika nazivajuci ga idiotom, kretenom, budalom? Mislis na taj vas, opozicioni primitivizam i bezobrazluk? Potpun o se slazem sa tobom da tom izlivu uvreda, primitivizma, nekulture i bezobrazluka treba stati na put. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 11 минута, Bilbija рече Ali mu placas porez, i njemu i SNS-u a ovamo kao protiv si njih .. Плаћам порез својој држави, поштујем њен закон а ови о којима причаш не знам ко су. Него научиће њих улица да почну да служе својој држави а не твојим газдама којима плаћаш порез а који узгред и њих уцењују јер им је немирна савест. Погледај како Ана трокира, не може две реченице да састави а да не замуцкује док Вучић барем признаје да неће моћи против воље народа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 14 минута, Bilbija рече Mislis kao sto je vama dozvoljeno da vredjate i promovisete vlastiti primitivizam i vulgarnost vredjajuci ljude nazivajuci ih sendvicariuma, botovima i slicno, vredjajuci jedan od simbola Republike , Predsednika nazivajuci ga idiotom, kretenom, budalom? Mislis na taj vas, opozicioni primitivizam i bezobrazluk? Potpun o se slazem sa tobom da tom izlivu uvreda, primitivizma, nekulture i bezobrazluka treba stati na put. Ботови су они који су искључили свој мозак да би били сервилни режиму. Да се ти и такви питате, све бисте распродали рио тинту и другим страним компанијама и онда се питате зашто вас називамо ботовима. Уместо да будемо сложни када су витални интереси Србије у питању, ми дозвољавамо политичарима да нас деле на ове и оне Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 39 минута, Bilbija рече Mislis kao sto je vama dozvoljeno da vredjate i promovisete vlastiti primitivizam i vulgarnost vredjajuci ljude nazivajuci ih sendvicariuma, botovima i slicno, Овде се само одређени људи, са именом и презименом (стварним или форумским) називају ботовима, и то увек са разлогом. На пример, када је јасно да ботују. Нико никада није све присталице и гласаче СНСа назвао ни ботовима ни сендвичарима, то је још једна од ваших фантазија и измишљотина које стално вртите. пре 42 минута, Bilbija рече vredjajuci jedan od simbola Republike , Predsednika nazivajuci ga idiotom, kretenom, budalom? Институција Председника Републике је један од симбола Републике. Особа која ту функцију обавља у било ком тренутку је политичар који одговара народу и као такав је подложан критикама. Него, можеш ли да цитираш где је на форуму неко Председника назвао идиотом, кретеном и будалом? Твитер, Јутјуб и остало се не рачунају...дакле, где је на Поукама неко њега тако називао? Али од тога неће бити ништа јер као и обично лажеш и измишљаш, зар не? Avocado and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 3 часа, Bilbija рече Sta fali cMariniki? ona mu dodje neki nacionalni simbolj pa moramo da je cuvamo? Pazi treba da brinemo o cMariniki ali sa druge strane cemo milione srba da krstino kao sendvicare, botine, krezube i to ti ne smeta....? Cudo ti to nije zasmetalo cirilicaru koji voli Srbe? Vise volis jednu cMariniku nego nekoliko miliona krezubih sendvicara? Да, управо си описао карактер данашњег просечног опозиционара. Из тог описа бих могао да изузмем Бошка и Радула и екипу око њих, они могу да прођу. Ови остали само нешто лају, а чим им подвикнеш, одмах крену да цвиле. Bilbija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 13, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2021 пре 5 часа, GeniusAtWork рече где је на Поукама неко њега тако називао? Али од тога неће бити ништа јер као и обично лажеш и измишљаш, зар не? Samo da ti pokazem kloliko si veliki ljubitelj i sledbenik cMarinike koja je odrednica tvog psihofizickog bitisanja i gde vodi tvoj put.. Ovo "ludak" se odnosi na aktuelnog predsednika Srbije, jedan od simbola Drazave Srbije i na ovaj video: https://youtu.be/T4__8OgX7vY Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 13, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2021 пре 6 часа, GeniusAtWork рече На пример, када је јасно да ботују. Проблем је у томе што просечан опозиционар на свако супротно мишљење, одговара са : да ли је укусан сендвич ботино? Дакле, наводим ту речницу, а под њом мислим да се оштро нападају супротни ставови који руше унапред пројектовану слику. Некима је овде сасвим јасно да ја ово пишем из користи коју добијам на неки начин од СНС/власти. Људи умислили и то је то. Уопште не прихватају да сам променио мишљење и од неког ко је острашћено критиковао Вучића дошао до тога, сам гледајући и слушајући шта се догађа, да оправдавам неке његове потезе а неке и оспоравам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 13, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2021 пре 7 часа, Просечан србенда рече Ботови су они који су искључили свој мозак да би били сервилни режиму. Да се ти и такви питате, све бисте распродали рио тинту и другим страним компанијама и онда се питате зашто вас називамо ботовима. Уместо да будемо сложни када су витални интереси Србије у питању, ми дозвољавамо политичарима да нас деле на ове и оне Kod tebe je doslo do cepanja na nekoliko licnosti ... Hajde pokusaj malo da se usresredis ako mozes ... Koji i kako ja botujem i slyzim "rezim" u Srbiji kada zivim u inostranstvu? Hajde pokusaj da ukljucis ako imas koju vijugu pa mi objasni kako mene kupuje Vucic za sendvic i kako me organizovani vodi na mitinge.? Kapiras li kolike budalastune vi opozicionari i sledbenici cMarinike i izdanci iz cMsrinike i nje i njene okoline mlatite? A sa druge strane ti zdusno pomazes i finansiras i Vucica i SNS placajuci dobrovoljno porez "rezimu" i tako ga ucvrscujes na vlasti ...😂 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 13, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2021 пре 59 минута, Вилер Текс рече Проблем је у томе што просечан опозиционар на свако супротно мишљење, одговара са : да ли је укусан сендвич ботино? Бохенфер објашњава да је услов да будеш глупак је дефект људскости. Глупаци у недостатку аргумента се ослањају на пароле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sampaganini92 Написано Децембар 13, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2021 пре 11 часа, Avocado рече Ma jok... kao i uvek promašio si potpuno poentu (rutinski problem kod SNS ovaca)... nije u tome da ne sme Marinika da se kritikuje ili vređa... poenta je da se jednoj strani rutinski dozvoljavaju i najprimitivnije vulgarnosti dok se drugoj strani brišu poruke i dele banovi zbog daleko bezazlenijih stvari ili i bez razloga... Ово је жива истина. Можда изостаје пријава за сва ова вређања па админи не реагују премда један од њих често и пише на овој теми па некако тешко да не види ал ајде.. Мада верујем да је боље да овде излива све своје фрустрације, ако му се ускрати ово виртуелно хистерисање вероватно би уживо био такав. Што опет можда и није лоше јер би га неко налупао па би де дугорочно смирио и унормалио. Све има своје.. Све више разумем људе којима су маринике брајани кандићке мањи проблем од снсоваца. Па оно знаш да се не осећа као Србин нити воли свој народ и прима паре да га блати. А ово је нешто неупоредиво горе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 13, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2021 пре 4 минута, sampaganini92 рече Ово је жива истина. Можда изостаје пријава за сва ова вређања па админи не реагују премда један од њих често и пише на овој теми па некако тешко да не види ал ајде.. Мада верујем да је боље да овде излива све своје фрустрације, ако му се ускрати ово виртуелно хистерисање вероватно би уживо био такав. Што опет можда и није лоше јер би га неко налупао па би де дугорочно смирио и унормалио. Све има своје.. Све више разумем људе којима су маринике брајани кандићке мањи проблем од снсоваца. Па оно знаш да се не осећа као Србин нити воли свој народ и прима паре да га блати. А ово је нешто неупоредиво горе. Pa tebi cMarinika nikada i nije bila problem vec lider . Takvi kao ona i ti i jeste vodenicni kamen na vratu Srbima sa svojim lazima o genocidu,agresiji , srbima kao zlikovcima. I ti i tebi slicni ovfe na forumu vec deceniju i vise vredjate Srbe nazivajuci ih sendvicarima, botovima,zlikovcima,ubicama itd jer ste potpuno nesposobni za civilizovan dijalog bez laganja i vredjanja Srba. A dovoljno ste i bezobrazni i prilicno glupi da bi shvatili da mozete i vi da budete vredjani pa vas to zulja. E pa vasa glupost je vas problem i predmet za zabavu. Dovedite se vi i oni koje sledite poput cMarinike u red i prestanite da lazete i osudjujete Srbe za zlocine, za ratove, za genocid, prestanite da vredjate poluticke neistomisljenike i sidjite vise sa grane i uspravite se i hodajte na dve noge pa vas ni ja necu tretirati kao stanovnike Zoo vrta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sampaganini92 Написано Децембар 13, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2021 пре 5 минута, Bilbija рече Pa tebi cMarinika nikada i nije bila problem vec lider . Takvi kao ona i ti i jeste vodenicni kamen na vratu Srbima sa svojim lazima o genocidu,agresiji , srbima kao zlikovcima. I ti i tebi slicni ovfe na forumu vec deceniju i vise vredjate Srbe nazivajuci ih sendvicarima, botovima,zlikovcima,ubicama itd jer ste potpuno nesposobni za civilizovan dijalog bez laganja i vredjanja Srba. A dovoljno ste i bezobrazni i prilicno glupi da bi shvatili da mozete i vi da budete vredjani pa vas to zulja. E pa vasa glupost je vas problem i predmet za zabavu. Dovedite se vi i oni koje sledite poput cMarinike u red i prestanite da lazete i osudjujete Srbe za zlocine, za ratove, za genocid, prestanite da vredjate poluticke neistomisljenike i sidjite vise sa grane i uspravite se i hodajte na dve noge pa vas ni ja necu tretirati kao stanovnike Zoo vrta. Жао ми је брате али ти си заиста разума ускраћена особа. Ваљда ти је негде другде дато. Свакако нисам претходну деценију провео вређајући Србе и називајући их злочинцима. Нисам чак ни теби рекао да си бот и сендвичар, иако заиста сам све више убеђен да не разговарам са особом него лоше програмираним алгоритмом, надам се да грешим. Ја са Мариником немам ама баш ништа сем неслагања у свему, као ни са оптужбама за геноциде и сличне глупости, нити сам икад ишта слично и помислио а камоли написао, а ти од старта према свакоме, па и мени, а ко није снс имаш третман који је нељудски. Бесовски агресиван. Ти си једна јако лоша особа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 13, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2021 Пре сат времена, sampaganini92 рече Жао ми је брате али ти си заиста разума ускраћена особа. Ваљда ти је негде другде дато. Свакако нисам претходну деценију провео вређајући Србе и називајући их злочинцима. Нисам чак ни теби рекао да си бот и сендвичар, иако заиста сам све више убеђен да не разговарам са особом него лоше програмираним алгоритмом, надам се да грешим. Ја са Мариником немам ама баш ништа сем неслагања у свему, као ни са оптужбама за геноциде и сличне глупости, нити сам икад ишта слично и помислио а камоли написао, а ти од старта према свакоме, па и мени, а ко није снс имаш третман који је нељудски. Бесовски агресиван. Ти си једна јако лоша особа. Reci mi sada kada si ti toliko dobar covek a ja toliko los, gde si ti stao u odbranu Vucica ili bilokog "sendvicara" u poslednih desetak godina vredjanja na ovom forumu, kao sto skaces u odbranu cMarinike . Nisi ti dobar covek a ja los vec se ti samo prok....as za razliku odmene. pokusavas da uvalis ove bljuvotine kao nekakav moral, Kao ja sam los covek i ti me kao zalis.. to mozes da pokusas da prodajes onome ko je dovolj o glupav da kupi to od tebe.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 13, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2021 пре 11 часа, Bilbija рече Mislis kao sto je vama dozvoljeno da vredjate i promovisete vlastiti primitivizam i vulgarnost vredjajuci ljude nazivajuci ih sendvicariuma, botovima i slicno, vredjajuci jedan od simbola Republike , Predsednika nazivajuci ga idiotom, kretenom, budalom? Mislis na taj vas, opozicioni primitivizam i bezobrazluk? Potpun o se slazem sa tobom da tom izlivu uvreda, primitivizma, nekulture i bezobrazluka treba stati na put. O repetoaru uvreda običnog čoveka (a kamo li drugih, političara) koji ne misle kao gos-n Predsednik ništa. Izjava 100 muslimana za jednog Srbina nije genocidna forma, niti je za osudu, naravno. Otvoreno kritikujem SVAKU vlast, što se trenutno nikako ne sviđa Milanu i Bilbiji. Ne znaju da samo slušam Precednika. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sampaganini92 Написано Децембар 13, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2021 пре 6 минута, Bilbija рече Reci mi sada kada si ti toliko dobar covek a ja toliko los, gde si ti stao u odbranu Vucica ili bilokog "sendvicara" u poslednih desetak godina vredjanja na ovom forumu, kao sto skaces u odbranu cMarinike . Nisi ti dobar covek a ja los vec se ti samo prok....as za razliku odmene. pokusavas da uvalis ove bljuvotine kao nekakav moral, Kao ja sam los covek i ti me kao zalis.. to mozes da pokusas da prodajes onome ko je dovolj o glupav da kupi to od tebe.. Нисам рекао да сам ја нешто посебно добар, само нисам тако агресиван и безобразан према људима без икакве потребе као ти, и то сам ти замерио. У одбрану Маринике нисам никад стао нити ћу јер се са њом не слажем. Исто важи и за Вучића. Обоје су кобни по ову државу, што не значи да се слажем да их називамо ч*ариника или вучић пе*ер итд. јер је нељудски. Ја тебе жалим то је иситна, јер страст мржње наглашено доминира твојом личношћу. Само си ти заслепљен том мржњом до мере да ти загаси сваки појам о нормалном комуницирању, па ти је тако псовање једних сјајно, а помен других у негативном контексту до те мере болно да се враћаш на оно своје првобитно псовање. И тако у круг. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука