Onufrije Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 пре 3 часа, Bilbija рече Prijatelju Srbi su pismen narod, koristi cirilicu, latinicu, uce strane jezike ... pastiri i njima slicni malo slabije, ali ne mogu se bas svi podiciti pamec u.. ајде не лупетај Просечан србенда and sampaganini92 је реаговао/ла на ово 2 Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 Да ли постоји цензура на РТС-у, Пинку, Хепију? Питање за Дејана, Билбију, Милана, Текса... Да или не. Просто. Расправу оставите за други део... Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 пре 2 часа, Просечан србенда рече Реци је ли и о. Арсеније површан? Послушај беседу па процени, ако није до Вучића и багре око њега, зашто Вучић и нико од њих не цитирају наше монахе и Светитеље, па господина стручњака који му је објаснио зашто је брана на Рибници штетна, то је наша елита, него се баве протестантском етиком и извршавањем штетних ЕУ наредаба? Коме они у ствари служе и јесмо ли им ми само робови који им доносе профит док нам се у лице смеју? Причам о однарођеној власти која обмањује народ а ти то изједначаваш. Баш бих волео да видим како би народ реаговао када би РТС и слични медији са узурпираном нац.фрек. коначно почели да служе истини и почели да извештавају о стварима онаквима какве јесу, да ли би Вучић и даље био толико популаран? И молим те батали те твоје приче како ја ништа не знам па ми ти држиш предавање о површности јер смо верујем генерација. Јеси админ овде али спусти се мало на земљу, прогледај коначно. Нисам фан оца Арсенија. Незанимљив ми је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 пре 1 сат, Јанко рече Да ли постоји цензура на РТС-у, Пинку, Хепију? Питање за Дејана, Билбију, Милана, Текса... Да или не. Просто. Расправу оставите за други део... Свакако да постоји. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 пре 2 часа, Просечан србенда рече Реци је ли и о. Арсеније површан? Послушај беседу па процени, ако није до Вучића и багре око њега, зашто Вучић и нико од њих не цитирају наше монахе и Светитеље, па господина стручњака који му је објаснио зашто је брана на Рибници штетна, то је наша елита, него се баве протестантском етиком и извршавањем штетних ЕУ наредаба? Коме они у ствари служе и јесмо ли им ми само робови који им доносе профит док нам се у лице смеју? Причам о однарођеној власти која обмањује народ а ти то изједначаваш. Баш бих волео да видим како би народ реаговао када би РТС и слични медији са узурпираном нац.фрек. коначно почели да служе истини и почели да извештавају о стварима онаквима какве јесу, да ли би Вучић и даље био толико популаран? И молим те батали те твоје приче како ја ништа не знам па ми ти држиш предавање о површности јер смо верујем генерација. Јеси админ овде али спусти се мало на земљу, прогледај коначно. А поред површности, наиван си. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 пре 5 часа, Onufrije рече ајде не лупетај Ne slazes se da su Srbi pismeni? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 пре 5 часа, Јанко рече Да ли постоји цензура на РТС-у, Пинку, Хепију? Питање за Дејана, Билбију, Милана, Текса... Да или не. Просто. Расправу оставите за други део... Naravno da postoji, kao i na N1, Prvoj, CNN-u, BBC-u Cenzuru imas i na ovom sajtu, postoje stvari koje ne moize da kazes, koje obrisu, za nesto i banuju.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 пре 4 часа, Дејан рече А поред површности, наиван си. аутопројектујеш се Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 @Јанко @Просечан србендаПустите га, скреће с теме, разводњава причу о еколошким протестима уместо да модерише што му је посао. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 пре 9 часа, Јанко рече Да ли постоји цензура на РТС-у, Пинку, Хепију? Питање за Дејана, Билбију, Милана, Текса... Да или не. Просто. Расправу оставите за други део... Апсулутно постоји. Никада нисам тврдио супротно. Не знам зашто ме то уопште питаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 пре 12 часа, Јанко рече Аааа, зато си ти отишао одавде... Па нису само гастербајтери багра, него пуна Србија таквих... Само се @Вилер Текс и остали плашите Брајана и Ђиласа (множина) док вам овакви причају о домовини и роду... Домовино, име ти је Билбија... Билбија иде у крајност. Не говори он мени ништа и не слажем се са њим у овоме. Међутим Билбија нема утицај у друштву а Брајани и Ђиласи имају. Твоја је ствар ако мислиш да се Брајан ставио на чело колоне јер је Србенда и брине за екологију. Ја мислим да није, већ је ту да би злоупотребио народ и зајахао власт и спроводио антисрпску политику. Јел се може тако мислити и бити против рудника Рио Тинта? Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 Пре сат времена, DemijanBG рече Od Arsenija do sada nisam čuo ni jednu hrišćansku poruku ljubavi mira i sl. Uglavnom koristi rečnik koji eventualno možemo koristiti mi laici, ali ne i čovek crkve. Kada da jednu pozitivno hrišćansku poruku u kojoj nema mržnje prema drugima i drugačijima prvi ću ga podržati. Ne vrši svoju misiju a još je i nekakav monah, sramota. Laže i manipuliše. Чак и да је твоја процена тачна, Арсеније и као такав испуњава своју мисију, јер, по сведочанствима, извукао је много људи из очаја и привео ка познању Бога. Зато Рибница постаје место бројних ходочасника. Просечан србенда, Вилер Текс and Рисбо је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 пре 8 часа, Дејан рече Свакако да постоји. Хвала свима на одговору, сви сте били једногласни. Дакле, ако се тамо НЕ МОГУ наћи СВЕ релевантне чињенице да бисмо имали објективан поглед, да ли то утиче на морал у друштву, васпитање, друштвену атмосферу, политичку коректност итд исл? јер, Дејан је тврдио да: On 5.12.2021. at 3:08, Дејан рече Када би се Ђилас и њему слични свели на разумну меру, тих просијака не би било. Објктивно или једнострано? Не капирам, десет година није ни на каквој функцији, имају доказе о пљачки а не хапсе? Или је врло једнострано, или је власт неспособна. Директан утицај медија на мишљење. On 5.12.2021. at 3:11, Дејан рече Не мењам тезе, већ фрст тинг фрст. Редом мора да се иде. Рио Тинто дошао или не дошао, нама и даље остаје зло домаће . Остаје провинцијализам, малограђанштина, племенски морал, неписменост емоционалана и свака друга. Да ли се ове ствари могу мењати медијским утицајем? Ријалити, политичка острашћеност и једностраност, правовремене и истините информације ма биле добре или лоше по власт... On 5.12.2021. at 16:00, Дејан рече Рођени, не клавириш. То ти је као имуни систем. Овде код нас свако крене да води рачуна о здрављу тек када га наруши, а тада је већ касно . Свако има непријатеље, свако има изазов времена, неки су способни да дају адекватан одговор на тај изазов јер имају претходни период у коме су се одговорно понашали и спремали се. Како ти мислиш да ћемо ми са својим патолошким индивидуализмом бити способни да не упаднемо у проблем, а када упаднемо да га на прави начин решимо? Да пустимо пацијента да умре? Паушално па ко кога препозна или директно? Ето како медији стварају раздор. Као Сабор о отвореним-затвореним дверима, па како који владика протумачи. На крају - раздор у народу а пастири бришу руке... Братац, ми смо У ПРОБЛЕМУ, а ти питаш како човек мисли да не упаднемо у проблем. Пази, још си администратор једног медија... On 6.12.2021. at 7:17, Дејан рече Нама треба народ који ће да ствара здраву интелектуалну елиту, а стварамо полуинтелектуалце. Генерализовао или не, не буди слеп код очију. Здрава елита се никад НЕ ствара цензуром већ отвореношћу за све информације и могућношћу дијалога. Код нас постоји само монолог или СТРОГО ДИКТИРАНИ дијалог. Сваки покушај дијалога је на ОВИМ медијима завршавао довођењем једног без образа који на свако питање или покушај дијалога само понавља "Ђилас, Шолак, Јеремић, 619 милиона..." и то надгласавајући и водитеље и саговорнике. Таквим медијима и цензуром да ствараш здраву интелектуалну елиту? пре 18 часа, Дејан рече Дакле, мењаш прво родитеље, па фамилију, па комшилук, па наставнике, па професоре у средњој и факултету. Сви они учествују у формирању структуре једне личности. Не да нећеш изнедрити елиту, већ трујеш атмосферу целог друштва, од школства преко полиције до острашћених пензионера који понављају све што тамо чују као мантру а не виде основне ствари да би имали ОБЈЕКТИВАН ПОГЛЕД. Брате, овако се стварају услови за грађанске сукобе, школски пример. пре 18 часа, Дејан рече Брате, површност је највећи порок човечанства, нема везе са Вучићем, као ни тема о којој причамо. Дакле, нема везе са Вучићем, као што нема везе ни са медијима. пре 15 часа, Дејан рече Ноуп. Износим реалне проблеме, јер се само тако проблеми могу решити. Ти завлачиш проблеме под тепих. Овај твој приступ није завлачење проблема под тепих? Пребацивање лопте на све друге осим најодговорнијих? Ах, да... Ђилас, Шолак, Јеремић... Интересантно... Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 пре 15 часа, Јанко рече Ne mogu da te oznacim, zato citiram. Pročitaj ovo, čovek je rekao skoro isto što i ja. Emir Kusturica za Nova.rs: Ideja zaustavljanja Rio Tinta sigurno dobra NOVA.RS „Uvek sam za rešenja koja idu u prilog našeg naroda. Ideja zaustavljanja projekta rudnika i... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 Пре сат времена, Јанко рече Да ли се ове ствари могу мењати медијским утицајем? Ријалити, политичка острашћеност и једностраност, правовремене и истините информације ма биле добре или лоше по власт... Све се слажем брате. Само није власт одговорна само када су медији у питању већ и по питању школства. Школству је неопходна реформација а то може да покрене само власт јер је за реформацију потребан новац, да се уради студија. Потребна је независност од "политичке коректности" и болоњске папазјаније. А ови новац троше за ЕУ налоге или га троше да би имали за себе и успут одржавали "пацијента у коми" а њих у ЕУ милости а не за оно што је суштински важно. И то тако иде у недоглед. Сетио сам се и оне беседе односно пророчанства св. Владике Николаја коју је о. А. Илић убацио на крају његовог филма. На крају се поставља питање шта и да се узму велике паре од Р. Тинта и других предатора, ова власт каква је, све би проћердала и ништа се не би променило а ризикује се несагледива еколошка катастрофа Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука