Bilbija Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 9 минута, Јанко рече Ад хоминем напад је увек била одлика људи од интегритета и јаке речи. У Вучићевој Србији се лечи СМС-овима. U tvojoj Srbiji se leci SMS porukama, sa polovnim automobilima , rupama po putevima i ni jednim ljudski proizvodom Made in Serbia. Zbog toga se leci SMS porukama a ne zbog Vucica, a tvoj problem i tebi slicnih je sto nemate intelektualni kapacitet da to ukapirate. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Onufrije Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 Она лезбејка премијер каже против Устава су демонстарције. Па ваљда Устав штити твоју имовину да не могу белосветске битанге да те пљачкају, али не, могу за пет дана да те опељеше држава и страна компанија. Н И Н Е, ИгорМ and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 19 минута, Bilbija рече U tvojoj Srbiji se leci SMS porukama, sa polovnim automobilima , rupama po putevima i ni jednim ljudski proizvodom Made in Serbia. Zbog toga se leci SMS porukama a ne zbog Vucica, a tvoj problem i tebi slicnih je sto nemate intelektualni kapacitet da to ukapirate. А ти побег'о далеко јер није твоја Србија? Мог'о би да нешто промениш ал' нећеш? Не можеш па си отишао? Како год окренеш, шта ли ће бити у твоју одбрану док пљујеш по својима у далекој ти отаџбини? Не сумњам да имаш добар ламент над собом пред собом. Е мој Бил(б)ија... Бил' и ти? И шта би, осим да пљуцкаш преко плота? Ако, ако... Тако мајка васпитала свог сина мезимца... Удри, ал' поиздаље, из свог џипа, на сигурицу... Ево један за тебе и ове твоје "пастире". Елем: "Uz lokalni put kraj Čačka, čoban je čuvao ovce. Pored njega staje džip Grand Cherokee, škripeći gumama i zakoči. Šofer, mladić obučen u Boss odelu, u Cerrutti cipelama, s Ray Ban naočarima, Omega švajcarskim satom i BHS (Bussiness High School) kravatom iskoči iz vozila i upita čobana: “Hoćeš li mi dati jednu ovcu, ako pogodim, koliko ih imaš u stadu?” Čoban pogleda mladića, pa stado koje pase i reče: “Slažem se, da!” Mladić parkira džip uz put, uključi notebook i bežični modem, skenira pašnjak preko satelita i GPS-a, otvori bazu podataka i 60 Excel tabela punih algoritama… Okrene se čobanu i kaže: “Tu imaš tačno 1.586 ovaca.” Čoban odgovori: “Recimo da imaš pravo. Uzmi ovcu.” Mladić uzme jednu od životinja i stavi je u vozilo. Kada se pripremao da krene, čoban ga pogleda i upita: ” Da li ćeš mi vratiti to što si mi uzeo, ako pogodim iz koje si stranke?” Mladić odgovori: “Svakako!” Čoban na brzinu reče: “Ti si iz SNS-a” “Upravo tako! Kako si pogodio?” “Jednostavno”, odgovori čoban. “Prvo: došao si, a nije te niko zvao. Drugo: izračunao si mi nešto, što ja već znam. Treće: O mom radu nemaš pojma i zato, molim te, vrati mi mog šarplaninca!” Avocado and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Onufrije Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 Проблем је што се онда међу нормалне Србе који нападају лоповску власт ували јадна опозиција која у ставри ради са власт како би рекли на југу и онда власт то користи. Али овде то неће проћи јер Срби нису глуп народ. Просечан србенда and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 5 минута, Јанко рече А ти побег'о далеко јер није твоја Србија? Мог'о би да нешто промениш ал' нећеш? Не можеш па си отишао? Како год окренеш, шта ли ће бити у твоју одбрану док пљујеш по својима у далекој ти отаџбини? Не сумњам да имаш добар ламент над собом пред собом. Ne pljujem ja po otadzbini vec po tvojoj gluposti. A ti na zalost nisi jedini, puno vas ima takvih, ogranicenih, nesposobnih, zavidnih, koji svoju nesposobnost pokusavaju da prikriju sopstvenom gluposcu a ne kapiraju da su smesni. To jest da ste smesni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Onufrije Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 2 минута, Bilbija рече Ne pljujem ja po otadzbini vec po tvojoj gluposti. A ti na zalost nisi jedini, puno vas ima takvih, ogranicenih, nesposobnih, zavidnih, koji svoju nesposobnost pokusavaju da prikriju sopstvenom gluposcu a ne kapiraju da su smesni. To jest da ste smesni. пријатељу да си Србин писао би ћирилицом, али ти си залутао међу Србе Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 8 минута, Bilbija рече A ja na zalost nisam jedini, puno nas ima takvih, ogranicenih, nesposobnih, zavidnih, koji svoju nesposobnost pokusavaju da prikriju sopstvenom gluposcu a ne kapiraju da su smesni. To jest da sam smesan. Н И Н Е, Јанко, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 4 минута, Onufrije рече пријатељу да си Србин писао би ћирилицом, али ти си залутао међу Србе Prijatelju Srbi su pismen narod, koristi cirilicu, latinicu, uce strane jezike ... pastiri i njima slicni malo slabije, ali ne mogu se bas svi podiciti pamec u.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 4 минута, GeniusAtWork рече Boli te istina Genius? Sta da se radi, neko mora da vam kaze ko ste i sta ste.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 27 минута, Bilbija рече Ne pljujem ja po otadzbini vec po tvojoj gluposti. A ti na zalost nisi jedini, puno vas ima takvih, ogranicenih, nesposobnih, zavidnih, koji svoju nesposobnost pokusavaju da prikriju sopstvenom gluposcu a ne kapiraju da su smesni. To jest da ste smesni. Аааа, зато си ти отишао одавде... Па нису само гастербајтери багра, него пуна Србија таквих... Само се @Вилер Текс и остали плашите Брајана и Ђиласа (множина) док вам овакви причају о домовини и роду... Домовино, име ти је Билбија... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 Цитат EU HTELA DA ZABRANI REČ "BOŽIĆ": Stigla šokantna preporuka - pokušali da uvedu novo pravilo pa razbesneli mnoge MONDO.RS Evropska komisija povukla je interni dokument o smernicama koje su razbesnele mnoge. Какви су ово сатанисти. Ако је ово европска будућност Србије, нека хвала. Н И Н Е and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 2 часа, Јанко рече Ааааааа, сад ми је коначно јасно зашто смо били 500 г. под Турцима... И ништа нисмо схватили... Добро, онда још 500 под Швабама па да видимо... Пошто елита НЕЋЕ оно што МОЖЕ, прости пук НЕ УМЕ оно што НЕ МОЖЕ, а интелектуалци ЋУТЕ или ОДЛАЗЕ - друге нам нема... За 10 година нећеш имати овде коме шта да кажеш јер матори ће покрепати а млади отићи јер неће да каљају образ (сем малог броја на "СНС академији" који хоће због привилегија, ал' неће имати кога да јашу - а они неће да раде). 18 година сам крај српских пастира. Они (треба да) уче родитеље вери и ови да шаљу децу на веронауку. Има их који се труде, не смем грешити душу... И тако, није мало 18 година... Гледам... и Созерцавам... Овим темпом црквеног освешћивања народа (тренутно у просеку сваки стоти Србин који се декларише као верујући иде на Литургију), стићи ћемо до преломне тачке тамо негде можда око 2100 г... Таман на време да се промени Јулијански календар на 14 дана разлике... Па кад коначно као народ помислимо "сад ћемо сви заједно уз Христа", а оно подела - јер неће људи да славе св. Николу 20.12. ни Божић 8.1. Неки ће причати да тако нису славили ни св. Ава Јустин ни св. Николај Жички, па где би они!?! К'о да гледам... Опростићемо му ружан језик. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 Пре сат времена, Onufrije рече Проблем је што се онда међу нормалне Србе који нападају лоповску власт ували јадна опозиција која у ставри ради са власт како би рекли на југу и онда власт то користи. Али овде то неће проћи јер Срби нису глуп народ. Понављање је мајка знања, поново ћемо му опростити ружан језик. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 пре 8 часа, Дејан рече Брате, површност је највећи порок човечанства, нема везе са Вучићем, као ни тема о којој причамо. Реци је ли и о. Арсеније површан? Послушај беседу па процени, ако није до Вучића и багре око њега, зашто Вучић и нико од њих не цитирају наше монахе и Светитеље, па господина стручњака који му је објаснио зашто је брана на Рибници штетна, то је наша елита, него се баве протестантском етиком и извршавањем штетних ЕУ наредаба? Коме они у ствари служе и јесмо ли им ми само робови који им доносе профит док нам се у лице смеју? Причам о однарођеној власти која обмањује народ а ти то изједначаваш. Баш бих волео да видим како би народ реаговао када би РТС и слични медији са узурпираном нац.фрек. коначно почели да служе истини и почели да извештавају о стварима онаквима какве јесу, да ли би Вучић и даље био толико популаран? И молим те батали те твоје приче како ја ништа не знам па ми ти држиш предавање о површности јер смо верујем генерација. Јеси админ овде али спусти се мало на земљу, прогледај коначно. Н И Н Е and sampaganini92 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2021 пре 2 часа, Дејан рече Опростићемо му ружан језик. Па то ти кажем. Ништа не кажеш. Демагошко ћутање којим се правда сопствено неделање. Пастири ћуте док вуци јагњад кољу. И брига их за ону Његошеву да вук право на овчицу има, ка' тиранин на слаба човјека. Ал' тирјанству стати ногом за врат? Неееее... Савремена варијанта је - цитирај тиранина и кољи овцу да не блеји! Аферим. Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука