Jump to content

Рио Тинто

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

Опет, зашто критиковати опозицију... постоји оволика воља грађана за неке промене а наши опозициони актери има да нас превеслају и издају само тако 

RS.N1INFO.COM

European Commission spokeswoman Ana Pisonero told N1 on Friday that the European Union supports Serbia’s efforts to attract EU partners and investments and feels that Rio Tinto’s Jadar...

Постоји много ствари опаснијих и горих од Вучића а једна од најреалнијих (по мом мишљењу) је да га смени неко ко се фолира да није као он, а у ствари ће да ради све случно њему и убиће још више морала овом народу. Ја заиста не верујем да ће екипа "европа нема алтернативу" да испуни своје обећање и каже не рио тинту. 

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Н И Н Е рече

Бацају камење на мирне протестанте, срамота. Није ми жао што су их пребили.

А смешан ми је онај лик што је први потрчао па стао кад је видео да се покренула маса иза њега. Можда је провокатор, можда није, они што су бацали камење су 100% провокатори.

Kako ti misliš da ti bude bolje a podržavaš srpsko srpske sukobe?

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Тражитељ рече

И тај је суграђанин, није суграђанин само онај који га бије.

Брате имамо ми свакаквих суграђана. :))

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Н И Н Е рече

Може се свашта рећи за њега али ове три ставке је све чекирао. 

Ма глуп је к'о за'рђали будак...смешна фигура неког жњ-овског, јадног, мизерног, самоумишљеног "џедсета"...главно "знање" му је где у Бг има добра пљескавица јефтина...ти амерички качкети из којих извирује реп и његов "хумор" којем се нико не смеје су мизерија...

Треба му само накачити на качкет мерач CO2 и то је то...дежурно, српско тандркало...

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, haveaniceday рече

Опет, зашто критиковати опозицију... постоји оволика воља грађана за неке промене а наши опозициони актери има да нас превеслају и издају само тако 

RS.N1INFO.COM

European Commission spokeswoman Ana Pisonero told N1 on Friday that the European Union supports Serbia’s efforts to attract EU partners and investments and feels that Rio Tinto’s Jadar...

Постоји много ствари опаснијих и горих од Вучића а једна од најреалнијих (по мом мишљењу) је да га смени неко ко се фолира да није као он, а у ствари ће да ради све случно њему и убиће још више морала овом народу. Ја заиста не верујем да ће екипа "европа нема алтернативу" да испуни своје обећање и каже не рио тинту. 

И да ми не слајдују са "тражиш супермена са криптонита".. Србији треба један кандидат који:
1. Није превише левичар да лапрда о Ратку Младићу и хоће да спроводи резолуције о Сребреници. 
2. Није превише десничар да иде у неки екстрем ксенофобије.
3. Не ложи се пуно на комунизам и социјализам па хоће да национализује све и свашта

4. Не ложи се превише на капитализам, јер ми капиталисти немамо баш толеранције на неке социјалистичке аргументе меког срца за раднике, па би имао лошу оптику.

Ето, "савршени адвокат са криптонита" како треба да изгледа... 

Подели на овим сајтовима

Знате, постоји здрава логика да некоме ко се профилисао, тачније компромитовао, око неких ствари, не дајеш да води главну реч у нечем новом што је битно, како и та идеја не би била компромитована.

Н1 је гласило које се профилисало за сатанизацију Србије и Срба у екс-републикама у контексту распада СФРЈ, оспоравање српске историје, а у новијем контексту за афирмисање Косова као демократски уређеније државе од Србије, укидање Републике Српске и стварање бошњачке БиХ, укидање Српства и СПЦ у Црној Гори и афирмисање сецесионистичких НВО из Војводине. Разумем да су они једини медиј независтан од Вучића и СНС у Србији, али зар неко са мало широм визијом није у стању да види да, ако је уопште циљ да протести успеју, није баш добра идеја да баш они буду примарни медијски покривач протеста?

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Н И Н Е рече

Да ли је вредно то "сендвича"? Под сендвичом мислим на уговор на одређено у државној фирми, мала могућност напретка у страначкој хијерархији, ситне погодности и на онај прави сендвич због ког га и Вучић зове поносним сендвичаром.

Да ли је вредно газити свој образ, добити батине од суграђана, слушати наредбе од бескрупулозних каријериста из странке?

Nije. Da li je vredno da se Srbi medjusobno tuku oko bilo čega? Evo sad te pitam , a pre toga ti se izvinjavam za sve grubosti i uvrede u raspravi, da li misliš da je cilj Brajana Brkovića i gradjanista ekološko očuvanje Jadra i srpskog seljaka ili dolazak na vlast i uspostavljanje gradjanističkog društva? Da li je normalno na dan proboja Solunskog fronta po srpskim zastavama ispisivati političke parole?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

И да ми не слајдују са "тражиш супермена са криптонита".. Србији треба један кандидат који:
1. Није превише левичар да лапрда о Ратку Младићу и хоће да спроводи резолуције о Сребреници. 
2. Није превише десничар да иде у неки екстрем ксенофобије.
3. Не ложи се пуно на комунизам и социјализам па хоће да национализује све и свашта

4. Не ложи се превише на капитализам, јер ми капиталисти немамо баш толеранције на неке социјалистичке аргументе меког срца за раднике, па би имао лошу оптику.

Ето, "савршени адвокат са криптонита" како треба да изгледа... 

Другим речима, неки нови СНС са другим именом :))

Шалим се. Први нормалан кандидат који се фокусира на оно лоше у СНС, а не СНС као такав, и који је без комплекса да призна да постоји и понешто позитивно, у најави пролази цензус.

Само што ризикује да буде проглашен да је СНС-ов тројански коњ... и ризикује да то стварно и буде. На пример, Шапић се појавио са таквом причом, првим изласком на изборе прошао цензус, али се после и прикључио СНС.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Здравко рече

@Вилер Текс

А ове на власти, као и оне пре њих, много интересују Србија и народ који у њој живи?

Њих интересују њихови лични интереси.

Дај нам реци за кога да гласамо.:))

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Дејан рече

E moj ti, na studijama pre više od decenije, labarotorijski smo utvrdili klostridiju u sve i jednoj Novosadskoj mesari. Gde su tada bili svi ti hemičari, inspektori država?

Sad je nastao opšti karambol, jer je Lidl tražio viršlu sa 70% mesa . Došao stranac da uči Jovana, Miloša , Dušana, Nikolu, kakva treba da bude viršla koju jedu deca u obdaništu. Došao stranac i još ih ucenio da će iz Madjarske da uveze viršle ukoliko u Srbiji ne ispune standard. Jovan, Miloš, Nikola, Dušan, Ratko, Srbislav prave viršlu koju normalan svet samo za neprijatelje pravi.

Što niste ustali protiv ovih što decenijama sade šećernu repu, koju je sav normalan svet zabranio da se seje, i uništavaju najplodniju vojvodjansku zemlju?

Toliko mi je sve ovo licemerno.

Bacite prvo mobilne telefone i sve uredjaje sa litijumjonskom baterijom, pa na ulicu tek onda.

А зашто мењаш тезе, закон о експроприацији је проблем, закон о лошим виршлама и сађењу шећерне репе није изгласан. Проблем су и фирме које не маре за становништво и екологију а планирају да рударе, њима је у целој ЕУ забрањено рударење. Ако им је стало до литијума, нека га ваде али нека га прерађују на другом месту, далеко од наших њива. 

Подели на овим сајтовима

Саша Радуловић каже да су измене устава о референдуму и постављању судија лобиране од стране Сороша а Вучић о тој промени није рекао ни реч, био је заузет самохвалисањем.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Тражитељ рече

Ма шта мислио о Ђиласу, за једну ствар му скидам капу: шета се градом, својим крајем и пијацом без обезбеђења и даје новац просјацима и уличним свирачима.

Ја сам једноставан човек и такве ствари ме одушеве. Као кад Зоран Кесић или Сенад Хаџифејзовић не блокирају дислајковање или остављање негативних коментара на својим ЈуТјуб налозима.

Када би се Ђилас и њему слични свели на разумну меру, тих просијака не би било.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Просечан србенда рече

А зашто мењаш тезе, закон о експроприацији је проблем, закон о лошим виршлама и сађењу шећерне репе није изгласан. Проблем су и фирме које не маре за становништво и екологију а планирају да рударе, њима је у целој ЕУ забрањено рударење. Ако им је стало до литијума, нека га ваде али нека га прерађују на другом месту, далеко од наших њива. 

Не мењам тезе, већ фрст тинг фрст.

Редом мора да се иде. Рио Тинто дошао или не дошао, нама и даље остаје зло домаће . Остаје провинцијализам, малограђанштина, племенски морал, неписменост емоционалана и свака друга. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Дејан рече

Не мењам тезе, већ фрст тинг фрст.

Редом мора да се иде. Рио Тинто дошао или не дошао, нама и даље остаје зло домаће . Остаје провинцијализам, малограђанштина, племенски морал, неписменост емоционалана и свака друга. 

Bas tako, to je jedan od glavnih problema srbije, drustveni i sistemski. Ko god bude na vlasti ti drustveni i sistemski problemi ce da isplivaju. Ja zato pokusavam ljudima da objasnim, izbor nece praviti veliku razliku, isto ce da zivimo, slicne probleme ce da imamo itd. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, GeniusAtWork рече

Кога бре подржавамо? Ко су уопште ови што бију, а ко ови што беже? Шта се десило, шта је повод? Знаш неке детаље, пошто овде нема ништа на снимку, ил мало билбијаш по обичају?

Znas ti odlicno ko je na snimku i o cemu se radi.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...