Avocado Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 8 минута, obi-wan рече @Avocado Mislim, pazi dokle je to otislo - promenjen je naslov teme, iako u njemu nije bilo nijedne uvredljive reci. Forum je, kako su mnogi primetili i pre i zbog toga i otisli, odavno postao potpuno obesmisljen kao forum. Negovanje kulture razlicitosti (ma kako se mi razlikovali u misljenju izmedju sebe kao clanovi) i razgovor u takvoj kulturi je prosto ukinut. Da i ne pominjemo viseslojne "standarde", gde npr. imas tonu uvreda na pocivseg mitr. Amfilohija, i to je kriticko misljenje (koje, razume se, i dalje stoji netaknuto na forumu), a onda postavis nesto sto je neuporedivo blaze (i nije uvredljivo ni prema kome) i odnosi se na dokazano zlikovacku korporaciju, i promene ti naslov. Ili ce mozda da zakljucaju i ovu temu, kao sto su i tvoju. Već rekoh na drugoj temi... u neka stara vremena niko nije mogao ni da pomisli da na ovom forumu sme da ženu koja se zove Marinika naziva tako što doda Č ispred njenog imena... šta god mislio o njoj... takva vrsta "humora" bar ovde nije nikad bila dozvoljena... ali uvede nas sve SNS u "zlatno doba", pa i ovaj forum... Јанко, obi-wan, Н И Н Е and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 15 часа, Вилер Текс рече Мислим да ови који су направили овај снимак и ови који коментаришу снимак на yt, нису при чистој свести и здравој памети и да их нагриза мржња према власти коју преносе на Цркву. Мислим да су свесно/несвесно део хибридног рата против СПЦ и српске државе. "Mislim" = "rekao mi Vulin"? пре 15 часа, Вилер Текс рече Надам се да ће свима бити јасно да су ови протести, са оваквим стањем свести протестаната, потпун промашај. Србима треба дубоко покајање а не демонстрације. Више је него сраман и бедан начин на који се односе се односе према Патријарху и Цркви. Jašta, zato što je jedan lik snimio Patrijarha kako vozi u mimohodu sa protestima i neki likovi to komentarisali ružno, zato su protesti svih onih koji sa tim veze nemaju "potpuni promašaj" i Srbima treba da ne protestvuju protiv vlasti kada vlast donosi zakon po kojem se Srbima u Srbiji može oduzeti imovina ako je to u interesu stranog investitora (ali ne i domaćeg)... Brilijantna "logika"... Miša Vacić te se ne bi posramio... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 Управо сада, Avocado рече i neki likovi to komentarisali ružno Ајде изброј ружне коментаре. Па онда напиши да ли су неки или је већина или је мањина. Него јел идеш ти на протесте? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 Нека се вала свако са сваким ухвати у коло, вероучитељи и атеисти. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 4 минута, Avocado рече zato što je jedan lik snimio Тај један лик нон стоп нешто протестује. Ако се не варам преносио је и неке тзв литије на свом каналу. Лепо друштво, рокфлереови грантови, зурлоти и вечите галамџије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 Пре сат времена, Вилер Текс рече Јел ти знаш шта је мање зло? Znam. Пре сат времена, Вилер Текс рече Да имам само избор између Маринике и пионира и Вучића и његових интересџија, без проблема бих гласао за Вучића. Али ситуација није таква. Komentarisao sam tvrdnju da je "opozicija retardirana".... ne da je deo opozicije retardiran... probaj ponovo... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 2 минута, Avocado рече Znam. Komentarisao sam tvrdnju da je "opozicija retardirana".... ne da je deo opozicije retardiran... probaj ponovo... Добро знаш на који део опозиције се мисли. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 4 минута, Вилер Текс рече Добро знаш на који део опозиције се мисли. Ne čitam misli... naročito kad se ono što se govori tako sjajno poklapa sa propagandom i interesima režima... rutinski... ali se šatro misli drugačije... Јанко је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 Нормалан народ није на протестима зато што их наложио Ђилас. Реалан проблем постоји. Нико не тврди супротно. Проблем је што.вестерн грант опозиција и нво злоупотребљавају протесте. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 6 минута, Avocado рече Ne čitam misli... naročito kad se ono što se govori tako sjajno poklapa sa propagandom i interesima režima... rutinski... ali se šatro misli drugačije... Није ти потребна та вештнина. Јеси побројао коментаре на оном снимку? Јел идеш на протесте? Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 51 минута, Avocado рече Komentarisao sam tvrdnju da je "opozicija retardirana".... ne da je deo opozicije retardiran... probaj ponovo... Па сигурно да мислимо на ”део опозиције” .. онај део који може да победи. Он јесте ретардиран. Ови који су слабији, иако су бољи избор, ирелевантни су. ја мислим да живимо у реалности некој, где можемо да користимо термин ”опозиција” уместо ”тај и тај одређени део опозиције” и да наши саговорници знају на шта мислимо или требамо сваку реченицу да формирамо прецизно у педаљ? Име, презиме, матични број грађана особе о којој причамо итд... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 Пре сат времена, haveaniceday рече Па сигурно да мислимо на ”део опозиције” .. онај део који може да победи. Он јесте ретардиран. Ови који су слабији, иако су бољи избор, ирелевантни су. Jasno... nisi ti za režim i protiv opozicije, nego si samo protiv onog dela opozicije koji može da pobedi režim... Пре сат времена, haveaniceday рече ја мислим да живимо у реалности некој, где можемо да користимо термин ”опозиција” уместо ”тај и тај одређени део опозиције” и да наши саговорници знају на шта мислимо или требамо сваку реченицу да формирамо прецизно у педаљ? Име, презиме, матични број грађана особе о којој причамо итд... Jašta... kada u poruci koja izgleda kao saopštenje press službe SNS-a i prenosi vest o mudrim reči našeg dobrog preCednika napišeš da je opozicija retardirana, potpuno je prirodno da svi znaju da ti to ne misliš za celu opoziciju, nego samo za deo opozicije... (onaj koji može da pobedi )... naročito kad svakih nekoliko dana uradiš to isto... Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 Пре сат времена, Avocado рече Jasno... nisi ti za režim i protiv opozicije, nego si samo protiv onog dela opozicije koji može da pobedi režim... Реци ми, како би по теби изгледла особа која је и против режима и против опозиције, како би замислио понашање такве особе? Мислим, је л постоји особа која верује да је Ђилас своје паре поштено и часно зарадио? И шта сада, треба да ћутимо о томе, јер ето.. то исто и Вучић прича? Је л ти верујеш да је Ђилас своју лово зарадио поштено и часно? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 22 минута, haveaniceday рече Реци ми, како би по теби изгледла особа која је и против режима и против опозиције, како би замислио понашање такве особе? Jel pričamo o celoj opoziciji ili delu opozicije? пре 22 минута, haveaniceday рече Мислим, је л постоји особа која верује да је Ђилас своје паре поштено и часно зарадио? И шта сада, треба да ћутимо о томе, јер ето.. то исто и Вучић прича? Је л ти верујеш да је Ђилас своју лово зарадио поштено и часно? Odgovoriću ti kad mi objasniš zašto je to pitanje ključno? Na temi na kojoj govorimo o tome da je aktuelni režim, koji apsolutno drži sve poluge moći godinama, doneo zakon po kojem tvoju kuću neko može da oduzme ako je potrebna nekom stranom investitoru i Vučić to proglasi za javni interes, ti postavljaš pitanje da li ja verujem da je bivši gradonačelnik Beograda svoju lovu zaradio pošteno i časno? U kom univerzumu je to relevatno za dosadašnji tok razgovora? Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука