Jump to content

Честитамо!!!

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Честитам родитељима рођење малене мудрице

(http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%98%D0%B0_%28%D0%B8%D0%BC%D0%B5%29), и од свег срца желим јој све оно што желим својој деци, и што ћу пожелети својим унучићима, ако добри Бог да да их дочекам. algabacaju drlove :wub: :-* bighugbighug 29dz8zk 29dz8zk srcee oleeeee   kolo2

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Честитке!

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Cestitam majstore! :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • 1 month later...

И НАШИМ БРАЧНИМ САПУ(А)ТНИЦИМА

happyanniversarywm1.gif

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

JESSY i Draško se venčali?

joooj:))

Па шта радим ја са њима у комбинацији ??? :))

Не, него на данашњи дан, али различитих година , се Драшко оженио својом женом, Џеси се удала за свог мужа, И ја се удала за мог Гагија.

Тако да на данашњи дан сви троје славимо годишњице својих бракова :D

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

МНОГАЈА  ЉЕТА

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

Честитам свима од срца.

А ко може нека следеће године слави годишњицу и крштење (може и бабине) :)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

МНОГАЈА  ЉЕТА

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...