Jump to content

Честитамо!!!

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

anniversary-toast.jpg

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Hvala ljudi! U ovo susno vreme mnogo znaci lepa rec prijatelja... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Iskrene cestitke i s moje strane Obi :):kolcecb3hb8:  :kolcecb3hb8:  :kolcecb3hb8:

:algabacaju:  :algabacaju:  :algabacaju:  :bighug:  :bighug:  :bighug:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Hvala dobra sestro. :) Nego, sta ti uradi na ispitu, jel danas bese bio?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Da podelimo jednu finu muziku uz fine slike... :)

Подели на овим сајтовима

Obi neka je sa srecom  :)   ja cu zaigrati kolce u to ime ... ijuu iiiijuuuuu  hop hop...   :kolcecb3hb8:

• Волим 1

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Придружујем се честиткама, свако добро генерале! :)

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Hvala dobra sestro. :) Nego, sta ti uradi na ispitu, jel danas bese bio?

nista :( profa mi podvalio par pitanja (da parafraziram Srdasce :) ) vise srece drugi put.

Подели на овим сајтовима

(Опширније сам честитала на статусу)

Нека је срећно и дуговечно !!!!

stari1_1365182880_670x0.jpg

http://www.nadlanu.com/upload/thumbs/images/articles/2013/04/05/stari1_1365182880_670x0.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...