Лидија Миленковић Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 @JESSY @Драшко Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 On 30.9.2016. at 17:59, Драшко рече The same sisters Ко је сад ту с ким у браку ? Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 2 минута, Broken рече Ко је сад ту с ким у браку ? Mi sa nasim bracnim drugovima...i drugaricom JESSY је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 18 минута, Лидија Миленковић рече Mi sa nasim bracnim drugovima...i drugaricom Dobro je. Već sam svašta pomislio. Što je najgore, znajući Draška ništa me ne bi čudilo. Čestitam onda i ja. Драшко, JESSY and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 И ја Срећан рођендан!!! Да сте живи и здрави! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 @Драгана Милошевић @Broken @Milica Bajic (Milice, u pitanju su godisnjice braka ) Milica Bajic and JESSY је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 Čestitke i od mene svim današnjim slavljenicima sa moravskim mladencima! Bez njih to nejde! JESSY, Драшко and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 24 минута, Лидија Миленковић рече @Драгана Милошевић @Broken @Milica Bajic (Milice, u pitanju su godisnjice braka ) Не чује баба, сине Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 Srecan rodjendan i od mene svima koji danas slave rodjis. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 На многаја лета Марџ! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 @Милан Ракић Hvala, Milane, mnogo ! ( Sigurno da nisi primetio da godisnjice svojih brakova slave i @Драшко & @JESSY) JESSY је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 4 минута, Лидија Миленковић рече @Милан Ракић Hvala, Milane, mnogo ! ( Sigurno da nisi primetio da godisnjice svojih brakova slave i @Драшко & @JESSY) Нисам им гледао Фезбуке Свакако, нек` је сретње и Џеси и Дралету Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 @Zayron Hvala, Zaki, i tebi i moravskim mladencima ! Zayron је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 farsa Лидија Миленковић, JESSY, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2018 пре 5 часа, Драшко рече farsa Mилена КШ and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука