Jump to content

Јесен стигла дуњо моја

Оцени ову тему

Justin Waters

Препоручена порука

пре 1 минут, Снежана рече

фб :D

ok...samo znaš da mora da se stavi...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Maja Pavlovic рече

A gde je moja slika?

sklonjena je jer nema izvor...ako je tvoja , moraš to da napomeneš...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Maja Pavlovic рече

Ostali se opominju, moje se prvo brise??? 

naravno da ne Majo...Snezanina fotografija je takodje obrisana, ali ona je ponovo postavila pa sam je opomenula za izvor...

inace, prodji malo po ostalim temama sa podforuma fotografije i videces koliko ima opomena...

na izvoru insistiramo jer smo imali ozbiljnih problema...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Jao kako glup naslov teme. Ko ga je postavio...

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Jao kako glup naslov teme. Ko ga je postavio...

ракла бих Ђоле Балашевић, ако није он онда је сигурно Иво Андрић  :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Јесен

почињу брачне свечаности
љубавни крици детлића личе
на ударање по бубњу
уметност свиђања је бескрајно
разнолика

дивље се патке заручују
у новембру
догађа се тако
да се јата путника
долетелих чак из русије
нађу са староседеоцима на истим
језерима на il-de-fransu
и тада долази до великих љубави
праћених трагедијама
и оговарањем

Данило Киш

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, GeniusAtWork рече

Још једна моја...

Шта те је подстакло да фоткаш те клупе? Је ли има нека прича везана за њих или си један од оних ликова који у свему налазе инспирацију? :)

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Lady Godiva рече

Шта те је подстакло да фоткаш те клупе? Је ли има нека прича везана за њих или си један од оних ликова који у свему налазе инспирацију? :)

Било ми занимљиво да пробам како ће да изгледа кад ставим апарат на клупу. Нисам никад пробао :)  

Ма ништа посебно нема око клупа, него да, ја свуда налазим нешто занимљиво и инспирацију. Поготову са апаратом у рукама  :D 

Подели на овим сајтовима

On 21.10.2018. at 14:55, GeniusAtWork рече

Било ми занимљиво да пробам како ће да изгледа кад ставим апарат на клупу. Нисам никад пробао :)  

Ма ништа посебно нема око клупа, него да, ја свуда налазим нешто занимљиво и инспирацију. Поготову са апаратом у рукама  :D 

Ја волим клупе, некако су ми занимљиве. Ковано гвожђе, старо дрво, по сунцу и снегу. Храст који се надвио над њом.. заљубљеност, усамљеност, старост и умор, састанци, растанци, свађа и загрљај... свему је била сведок, саучесник.

Допадају ми се ове твоје фоткице. :)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...