Jump to content

Да ли сте се причестили?

Препоручена порука

јесам... leteti и причестио нас владика Атанасије Ракита лично... slavabogu

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

мало спамовање...али, то се догађа свима нама, ништа ново ни чудно...то је ваљда неки нормалан ток ствари...

Dobro,da,samo konstatujem,to je moje zapazanje,eto,i drugi imaju taj dozivljaj,O.K.Ne zalim se samo kazem. :)

Подели на овим сајтовима

Moram da vam postavim jedno pitanje povodom nečega što mi je rekao jedan sveštenik.

Elem, tokom Božićnog posta, ja sam postila. Negde pred kraj posta sam shvatila da ću 2-3 dana pre Božića dobiti menstruaciju, tako da se ne mogu pričestiti. Međutim, ja sam nastavila da postim, i rešila da postim do kraja, pa nema veze što neću moći da se pričestim. Međutim, muž mamine koleginice, sveštenik, mi je rekao da bolje da prekinem ,tj da ne postim do Božića ,jer mi post ništa ne vredi ako se ne pričestim. Nisam ga poslušala, želela sam da postim do Božića, i postila sam. Da li sam pogrešila, tj da li sam trebala da ga poslušam?

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

слушаш свог исповедника а не сваког свештеника који има мишљење.

треба један свештеник да те води и исповеда :)

а што не би могла да се причестиш, зар свештеници код тебе не дозвољавају прилазак путиру у тим данима?

https://www.pouke.org...post__p__552560

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1330019085' post='590301]

слушаш свог исповедника а не сваког свештеника који има мишљење.

треба један свештеник да те води и исповеда :)

а што не би могла да се причестиш, зар свештеници код тебе не дозвољавају прилазак путиру у тим данима?

https://www.pouke.org...post__p__552560

Jao Medo 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Jao Medo 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

прво, то није нимало смешно.

друго, нису сви свештеници као твој и правиш себи предрасуду безразложном генерализацијом.

треће, девојка треба да сазна нешто ново, уколико већ не зна.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1330019705' post='590305]

прво, то није нимало смешно.

друго, нису сви свештеници као твој и правиш себи предрасуду безразложном генерализацијом.

треће, девојка треба да сазна нешто ново, уколико већ не зна.

Ali velika vecina jeste.

Подели на овим сајтовима

Ne dozvoljavaju prilazak... pa mene sveštenik koji je bio sa nama u autobusu za Ostrog maltene nije izbacio napolje kad sam mu rekla da sam u tim danima, jer, pobogu, ja ne smem ući u manastir uopšte. Doduše, tu su drugi sveštenici ,,uskočili'' i rekli mi da slobodno ušem.

Mene jedan monah ispoveda, ali ne mogu uvek da se pričešćujem u njegovom manastiru- na 30 km je od našeg grada, a ne mogu baš uvek da idem kolima. Kad mogu, naravno da ću da odem tamo, ali kad nisam u prilici, odem u našu Sabornu Crkvu.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Ne dozvoljavaju prilazak... pa mene sveštenik koji je bio sa nama u autobusu za Ostrog maltene nije izbacio napolje kad sam mu rekla da sam u tim danima, jer, pobogu, ja ne smem ući u manastir uopšte. Doduše, tu su drugi sveštenici ,,uskočili'' i rekli mi da slobodno ušem.

Mene jedan monah ispoveda, ali ne mogu uvek da se pričešćujem u njegovom manastiru- na 30 km je od našeg grada, a ne mogu baš uvek da idem kolima. Kad mogu, naravno da ću da odem tamo, ali kad nisam u prilici, odem u našu Sabornu Crkvu.

Koji smarac ne verujem, stvarno umeju da budu drndosi :angry: <_< <_< <_<

Подели на овим сајтовима

Ali velika vecina jeste.

хоћеш да кажеш да знаш велику већину од 6000 свештеника и монаха СПЦ и упозната си са њиховим ставовима? :)

Koji smarac ne verujem, stvarno umeju da budu drndosi :angry: <_< <_< <_<

ако не поштујеш човека, можеш слободно да научиш да поштујеш чин од Бога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...