Jump to content

Да ли сте се причестили?

Препоручена порука

Ево баш данас сам се вратила из цркве сва сломљена, јер се нисам причестила, а припремала сам се за причест. Много ме је болео желудац (целу претходну ноћ и ујутру), па сам попила ујутру мало воде и то је био разлог. Сад се осећам као да за мене нема наде, зато сам и дошла овде да се утешим читајући теме по форуму.  oleeeee :(  :( klapklap :) oleeeee oleeeee oleeeee

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

Ево баш данас сам се вратила из цркве сва сломљена, јер се нисам причестила, а припремала сам се за причест. Много ме је болео желудац (целу претходну ноћ и ујутру), па сам попила ујутру мало воде и то је био разлог. Сад се осећам као да за мене нема наде, зато сам и дошла овде да се утешим читајући теме по форуму.  :( :(  :(;) ;) :) crosseo crosseo

kaže 1 svetac... nenavidnik našeg spasenja,djavo... samo gleda kako bi nas odvojio od pričešća... opasno je kad to počnu da rade i ljudi-kad traže razloge da nekog ne pričeste...

naravoučenije-ne pripremaj se  :)

ja sam milion puta i pio vodu i vitamin c ili lek... nikad me niko nije pitao pre pričešča ništa...  ja to znam i Bog to zna... to je izmedju mene i njega.... tako da...

reci ti tom tamo što ispituje ljude pre pričešća-oče,jel ovo za ispovest ili pričešće.....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

reci ti tom tamo što ispituje ljude pre pričešća-oče,jel ovo za ispovest ili pričešće.....

Нико ме ништа није питао, него сам се ја плашила да не скрнавим, па сам сама питала.  ;) Иначе, од оних сам заблуделих овчица што су посустајале у вери, па сад полако покушавам да наставим, али ситним корацима, и све у страху да не направим још веће зло.

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

Ево баш данас сам се вратила из цркве сва сломљена, јер се нисам причестила, а припремала сам се за причест. Много ме је болео желудац (целу претходну ноћ и ујутру), па сам попила ујутру мало воде и то је био разлог. Сад се осећам као да за мене нема наде, зато сам и дошла овде да се утешим читајући теме по форуму.  :( :(  :(;) ;) :) crosseo crosseo

kaže 1 svetac... nenavidnik našeg spasenja,djavo... samo gleda kako bi nas odvojio od pričešća... opasno je kad to počnu da rade i ljudi-kad traže razloge da nekog ne pričeste...

naravoučenije-ne pripremaj se   :)

ja sam milion puta i pio vodu i vitamin c ili lek... nikad me niko nije pitao pre pričešča ništa...  ja to znam i Bog to zna... to je izmedju mene i njega.... tako da...

Нико те није питао ни да ли си постио.....да не набрајам даље ?
Подели на овим сајтовима

neki puti mi sami pogrešimo... ako si član Crkve a nisi pod epitimijom i pripremala si se ... razmisli da li bi te Hristos vratio

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

neki puti mi sami pogrešimo... ako si član Crkve a nisi pod epitimijom i pripremala si se ... razmisli da li bi te Hristos vratio

Јесам члан цркве и нисам под епитимијом, мислим да је у мом случају ово био проблем:"Човек се плаши непознатог, зато у мраку кад нешто шушне теби срце оде у пету. То је зато што не видимо, кад би видели не би се плашили. Човек је потребно да стекне благодатни страх, а не страх маловерног плашљивка." Свештеник Иван

Још увек сам у страху "маловерног плашљивка", и у овде на форуму у делу за почетнике, али немам намеру да одустајем.

Подели на овим сајтовима

Извињавам се за мало ц у речи Црква у мом претходном посту, пуца ми глава, једва и видим шта пишем.

Подели на овим сајтовима

јесамЈЕСАМјесамЈЕСАМјесамЈЕСАМ  0442_feel 0442_feel 0442_feel

ЈЕСААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААММММММММММ  0102_laugh :) bliss jeeee bliss jeeee algabacaju algabacaju algabacaju

Подели на овим сајтовима

algabacaju algabacaju bliss jeeee bliss jeeee :) algabacaju

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...