Eniz Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Imaš pravo na mišljenje ali možda to govori tebi više nego o Kuranu ali nebitno!Nego te pitam koje su posljedice toga, djela taman i da ga odobravaš!Šta misliš dođe neki budala sa muslimanske strane kao što je ovaj sa vaše hrišćanske strane i uradi reakciju na akciju!Čemu to vodi? 0110_hahaha Енизе, проблем и јесте што муслимани реагују насиљем (не сви, али масовно) на сваку провокацију. Ено онај што је нацртао карикатуру Мухамеда мора да живи дан и ноћ под полицијском заштитом, па опет замало недавно није убијен. Тео ван Гог није био те среће... Ови још нису ни урадили то што су најавили, а у муслиманским земљама се демонстрира, пале америчке заставе, виче "смрт Америци! смрт Израелу" (какве ли везе па сад има Израел...) итд. Izvini , brate Zvonko, svako ti dobro želim i tebi i tvojima, zakleo sam se da s tobom neću komunicirati sve do izvinjenja! Zamolio bih te ko rođenog brata, nemoj mi brate postavljati pitanja, pravi se da me nema.Ako ti je želja da komuniciramo znaš koji je uslov!U suprotnom brate nemoj ni mene a ni sebe dovoditi u neugodnu situaciju!Svako dobro od Boga ti želim! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Дакле, шта сам хтео да кажем? Као што ови Евангелици криво тумаче библијске стихове, тако раде и фанатици у Исламу, али није крив Кур ан због 11. септембра, нити је крива Библија због горе цитираног сатанизма. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Дакле, шта сам хтео да кажем? Као што ови Евангелици криво тумаче библијске стихове, тако раде и фанатици у Исламу, али није крив Кур ан због 11. септембра, нити је крива Библија због горе цитираног сатанизма. Slažem se! : 0110_hahaha 0442_feel :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 a ko je kriv....da li neko zna..... 0110_hahaha.... ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 a ko je kriv....da li neko zna..... 0110_hahaha....Bolestan um! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 А у свом веровању ови евангелици имају и овај сатанизам - Бог ће васкрснути након праведника и грешнике да би их по други пут усмртио. Само мала интервенција: сатанизам је овде прејака реч. Тачније би било рећи идиотизам него сатанизам (мада је свакако и сатанизам форма идиотизма, овај израз је ипак шири). Када би пажљивије читали Свето Писмо, знали би да за Бога нико није мртав - он је "Бог живих." Апсурд хилијазма и било каквих post effectu пројекција управо је у томе што су непотребне - Други Долазак Христа је крај света и почетак суда. Нормално, ни муслимани ни други хилијасти се неће сложити с овим нашим ставом, али, то је in ultima linea и небитно. Оно што је заиста страшно јесте када разни секташи почну да прејудицирају своје доба као већ "хилијастичко" и при том занемаре све неопходне догађаје који би пратили Други Христов Долазак. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 a ko stoji iza nemilih dogadjaja od 11. septembra... unapred... hvala.... ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 a ko stoji iza nemilih dogadjaja od 11. septembra... unapred... hvala.... Nevidljivo Carstvo Novi svjetski poredak 1 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Izvini , brate Zvonko, svako ti dobro želim i tebi i tvojima, zakleo sam se da s tobom neću komunicirati sve do izvinjenja! Zamolio bih te ko rođenog brata, nemoj mi brate postavljati pitanja, pravi se da me nema.Ako ti je želja da komuniciramo znaš koji je uslov!U suprotnom brate nemoj ni mene a ni sebe dovoditi u neugodnu situaciju!Svako dobro od Boga ti želim! Ок, ево извињавам се - погрешио сам, нећу више користити прејаке речи. Је ли то у реду? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Нисте ми јасни.. Куран је сатанистичка књига...и као таква што се мене тиче..може бити спаљена..а можете да је држита и на полици...лични проблем свакога! Imaš pravo na mišljenje ali možda to govori tebi više nego o Kuranu ali nebitno!Nego te pitam koje su posljedice toga, djela taman i da ga odobravaš!Šta misliš dođe neki budala sa muslimanske strane kao što je ovaj sa vaše hrišćanske strane i uradi reakciju na akciju!Čemu to vodi? facenew22222222 Србине...какаве бре последице... Ви сте мањина у Европи,Азији, а блсики исток сте освојили када сте побили Хришћане.....као и у северној Африци... Док сте мањина...све је добро....чим постанете већина.. 7000 мртвих Сарајевских Срба... логори за Србе...силовања Србкиња...итд...итд... Ја сам са вама живео скоро 20 година...и добро вас знам.. Када у Меки или медини буде Православна Црква подигнута...када Св Софија опет буде враћена Цариградској Патријаршији....тада ће те и ви за мене имати сва права и пуно поштовање од мене..као зреле религије... Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Нисте ми јасни.. Куран је сатанистичка књига...и као таква што се мене тиче..може бити спаљена..а можете да је држита и на полици...лични проблем свакога! Imaš pravo na mišljenje ali možda to govori tebi više nego o Kuranu ali nebitno!Nego te pitam koje su posljedice toga, djela taman i da ga odobravaš!Šta misliš dođe neki budala sa muslimanske strane kao što je ovaj sa vaše hrišćanske strane i uradi reakciju na akciju!Čemu to vodi? facenew22222222 Када у Меки или медини буде Православна Црква подигнута...када Св Софија опет буде враћена Цариградској Патријаршији....тада ће те и ви за мене имати сва права и пуно поштовање од мене..као зреле религије... Ово за Меку и Медину је глупо инсистирати. Мека и Медина су за муслимане два света града, као што је за православне Св.Гора. У Меки и Медини није дозвољено да нити живе нити извесно бораве немуслимани. Ако си спреман и подржаваш да видиш џамију на св.Гори, онда је оправдано да инсистираш да се некад изгради православна црква у Меки, ако пак ниси, а што се подразумева, онда је инсистирање непотребно. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 За мене је Св.град КиМ, Рашка, БиХ пре свега па и Александрија, Јерусалим и Цариград! Ето када дозволе у Египту, Турској и Израелу(палестини) да се граде нове Цркве... Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Izvini , brate Zvonko, svako ti dobro želim i tebi i tvojima, zakleo sam se da s tobom neću komunicirati sve do izvinjenja! Zamolio bih te ko rođenog brata, nemoj mi brate postavljati pitanja, pravi se da me nema.Ako ti je želja da komuniciramo znaš koji je uslov!U suprotnom brate nemoj ni mene a ni sebe dovoditi u neugodnu situaciju!Svako dobro od Boga ti želim! Ок, ево извињавам се - погрешио сам, нећу више користити прејаке речи. Је ли то у реду? Sad se vraćamo na staro.Prihvatam izvinjenje! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Нисте ми јасни.. Куран је сатанистичка књига...и као таква што се мене тиче..може бити спаљена..а можете да је држита и на полици...лични проблем свакога! Imaš pravo na mišljenje ali možda to govori tebi više nego o Kuranu ali nebitno!Nego te pitam koje su posljedice toga, djela taman i da ga odobravaš!Šta misliš dođe neki budala sa muslimanske strane kao što je ovaj sa vaše hrišćanske strane i uradi reakciju na akciju!Čemu to vodi? :mad:Nekako imam osječaj da se obračaš pogrešnoj osobi.Ja sam Eniz!To koje sam krvi ili kojeg naroda to u mojoj vjeri je nebitno.Izgleda da je kod tebe nacionalno važnije od vjerskog!Србине...какаве бре последице... Ви сте мањина у Европи,Азији, а блсики исток сте освојили када сте побили Хришћане.....као и у северној Африци... Док сте мањина...све је добро....чим постанете већина.. 7000 мртвих Сарајевских Срба... логори за Србе...силовања Србкиња...итд...итд... Ја сам са вама живео скоро 20 година...и добро вас знам.. Када у Меки или медини буде Православна Црква подигнута...када Св Софија опет буде враћена Цариградској Патријаршији....тада ће те и ви за мене имати сва права и пуно поштовање од мене..као зреле религије... Nekako imam osječaj da se obračaš pogrešnoj osobi.Ja sam Eniz!To koje sam krvi ili kojeg naroda to u mojoj vjeri je nebitno.Izgleda da je kod tebe nacionalno važnije od vjerskog!Po ovome što si rekao , čini mi se da neznaš historiju osim čula kazala. Izgleda da nas treba održati u manjini, jer ako bude opasnost da postanemo većina po tebi bi to trebalo eliminisati! Meni nije u interesu da kod ljudi poput tebe moj religija bude ozbiljna.A što se tiče Ajasofije imaš tamo Tursku i njoj se obrati, da, kažem to nije uredu što je urađeno da na silu bude pretvorena u džamiju!O kakvim bre ti silovanjima i ubijanjima pričaš?Gledaš meni dlaku u oku a kolac viri iz tvoga, de pozabavi se vađenjem kolca iz tvoga oka, ostat ćeš bolasn slijep, nadam se da razumiješ što to htjedoh reći! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 За мене је Св.град КиМ, Рашка, БиХ пре свега па и Александрија, Јерусалим и Цариград! Ето када дозволе у Египту, Турској и Израелу(палестини) да се граде нове Цркве... Ti ako nisi svjeta obišao bolan imaš ovaj internet možeš vidjeti koji su sve vjerski objekti hrišćana tamo i koji se izgrađuju, nemoj lupati bolan, budi ozbiljan i argumentovano govori! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука