Jump to content

Куран на ломачи распаљује мржњу

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

За мене је Св.град КиМ, Рашка, БиХ пре свега па и Александрија, Јерусалим и Цариград!

Ето када дозволе у Египту, Турској и Израелу(палестини) да се граде нове Цркве...

Ti ako nisi svjeta obišao bolan imaš ovaj internet možeš vidjeti koji su sve vjerski objekti hrišćana tamo i koji se izgrađuju, nemoj lupati bolan, budi ozbiljan i argumentovano govori!
Kad si tako pametan,de mi odgovori koliko džamija u Beogradu ima?

Koliko u Bosni ih ima?

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Одговори 223
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Бин Ладеново склониште где Бин Ладен игра пинг понг док смишља нове терористичке акције :mad:

Постављена слика

Бин Ладена чува CIA још увек ради за њих као у Авганистану против Руса када је водио рат за њихов рачун. Да понеко саопштење за њих да га објаве на CNN кад им треба. Близнакиње су срушили да би заплашили америку тероризмом и оправдали свој напад на Ирак и останак у Авганистану и у атмосвери страха од тероризма појачали мере надзора и контроле над грађанима.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Бин Ладеново склониште где Бин Ладен игра пинг понг док смишља нове терористичке акције :drugarstvo:

Постављена слика

Бин Ладена чува CIA још увек ради за њих као у Авганистану против Руса када је водио рат за њихов рачун. Да понеко саопштење за њих да га објаве на CNN кад им треба. Близнакиње су срушили да би заплашили америку тероризмом и оправдали свој напад на Ирак и останак у Авганистану и у атмосвери страха од тероризма појачали мере надзора и контроле над грађанима.
:mad:
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Нисте ми јасни..

Куран је сатанистичка књига...и као таква што се мене тиче..може бити спаљена..а можете да је држита и на полици...лични проблем свакога!

Imaš pravo na mišljenje ali možda to govori tebi više nego o Kuranu ali nebitno!Nego te pitam koje su posljedice toga, djela taman i da ga odobravaš!Šta misliš dođe neki budala sa muslimanske strane kao što je ovaj sa vaše hrišćanske strane i uradi reakciju na akciju!Čemu to vodi? :mad:

Србине...какаве бре последице...

Ви сте мањина у Европи,Азији, а блсики исток сте освојили када сте побили Хришћане.....као и у северној Африци...

Док сте мањина...све је добро....чим постанете већина.. 7000 мртвих Сарајевских Срба... логори за Србе...силовања Србкиња...итд...итд...

Ја сам са вама живео скоро 20 година...и добро вас знам..

Када у Меки или медини буде Православна Црква подигнута...када Св Софија опет буде враћена Цариградској Патријаршији....тада ће те и ви за мене имати сва права и пуно поштовање од мене..као зреле религије...

Верујем брате да имаш негативно искуство, али не треба да генерализујемо, у свим народима имамо добре и лоше људе. Сети се приче о Самарићанину.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ЖРУ Администрација

Нисте ми јасни..

Куран је сатанистичка књига...и као таква што се мене тиче..може бити спаљена..а можете да је држита и на полици...лични проблем свакога!

Imaš pravo na mišljenje ali možda to govori tebi više nego o Kuranu ali nebitno!Nego te pitam koje su posljedice toga, djela taman i da ga odobravaš!Šta misliš dođe neki budala sa muslimanske strane kao što je ovaj sa vaše hrišćanske strane i uradi reakciju na akciju!Čemu to vodi? :mad:

Ви сте мањина у Европи,Азији, а блсики исток сте освојили када сте побили Хришћане.....као и у северној Африци...

Док сте мањина...све је добро....чим постанете већина.. 7000 мртвих Сарајевских Срба... логори за Србе...силовања Србкиња...итд...итд...

Друга опомена за члана Лео и Магнус. Трећа ће бити бан.

Овако се не води дијалог него рат.

Подели на овим сајтовима

Дакле, шта сам хтео да кажем?

Као што ови Евангелици криво тумаче библијске стихове, тако раде и фанатици у Исламу,

али није крив Кур ан због 11. септембра, нити је крива Библија због горе цитираног сатанизма.

te price su posle rusenja kruzile po zapadu i sumnja  dali su uopste teroristi to uradili ili stase krije  o tome svemu
Подели на овим сајтовима

Нисте ми јасни..

Imaš pravo na mišljenje ali možda to govori tebi više nego o Kuranu ali nebitno!Nego te pitam koje su posljedice toga, djela taman i da ga odobravaš!Šta misliš dođe neki budala sa muslimanske strane kao što je ovaj sa vaše hrišćanske strane i uradi reakciju na akciju!Čemu to vodi? greengrin

Када у Меки или медини буде Православна Црква подигнута...када Св Софија опет буде враћена Цариградској Патријаршији....тада ће те и ви за мене имати сва права и пуно поштовање од мене..као зреле религије...

Верујем брате да имаш негативно искуство, али не треба да генерализујемо, у свим народима имамо добре и лоше људе. Сети се приче о Самарићанину.
Vidi sada brated!Leovim riječnikom i njegovim rezonovanjem odgovaram (ovo nije moj stav)

Živio sam i ja s vama i više godina, ubili ste toliko i toliko, poštovat ću vas kada nam izgradite porušene džamije....

Kud ovo vodi?

Ovakav razgovor vodi ka zatvaranju dijaloga, a to bar meni nije cilj!

Mi kao ljudi imamo gorku prošlost!

Od nje se ne živi!

Daj, bar da pokušamo svako sa svoje strane da se to potisne i da gledamo ka vedrijoj budućnosti!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Добро људи, хајде да се држимо теме. Најновија вест је да су они одустали од спаљивања Курана.

Оно што би волео да разјасним јесте како се људи на Западу осећају и зашто им је уопште пало на памет да то ураде. Западна култура почива пре свега на слободи и толеранцији за сваког појединца. Можеш да верујеш, напишеш или кажеш шта хоћеш све док не угрожаваш ближњег. Та се слобода управо односи на оне случајеве када то мишљење некога "вређа". Свако има право да буде "увређен", али нема право да због тога другоме ограничава слободу говора или прети насиљем.

Е сада, са друге стране имамо исламски свет и многобројне примере супротног резоновања. Почев од Салмана Руждија, па до данас оних карикатуриста који су цртали Мухамеда, несрећног Тео ван Гога који је убијен због критике Ислама и многих других који живе у сталном страху и крију се само због тога што критикују Ислам. То је за хришћански свет несхватљиво - да убијеш човека због нечега што је рекао или урадио (а није угрозио ближњег).

И то је главни разлог "спаљивања Курана". Они су тиме желели да се супротставе насиљу, а не да изазивају насиље. Јер ако један спали књигу, а други убије човека за убиство није и не може да буде одговоран први. А претње насиљем нису разлог да се ограничава слобода, напротив - управо тада је треба бранити.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ево у демонстрацијама у Авганистану поводом "спаљивања Курана" (које је иначе отказано) повређено 11 људи: http://news.yahoo.com/s/ap/quran_burning_protests

Ко је сада крив за то?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

evo jos jedne vesti...koja govori...o terorizmu i mrznji  u svetu...

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/206516/Terorista-napao--na-muslimanski-praznik

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

Ко је сада крив за то?

Kriv je Evangelisticki Pastor...i nitko drugi..

Onaj tko se igra sa zigicama (sibicama) nije nikakvo cudo ako upali vatru...a Pastor je  bacio  ulje u zagrijanu tavu...pa neka sada razmislja...Koliko citam,nije mu sjajno sada...?

Sta je vjera...?? Koliko moze da bude MRZNJE U VJERI...gdje je tu BOG...???

Isto na ovom forumu citam,i srce mi krvari ..kada vidim sta ljudi svasta pisu i stavljaju...a ,imam sasvim drugacije dokaze...Koliko samo lazi,koliko samo mrznje se siri...GDJE JE TU BOG...???a neka ..BOG SVE VIDI..

Подели на овим сајтовима

Ко је сада крив за то?

Onaj tko se igra sa zigicama (sibicama) nije nikakvo cudo ako upali vatru...a Pastor je  bacio  ulje u zagrijanu tavu...pa neka sada razmislja...Koliko citam,nije mu sjajno sada...?

Isto na ovom forumu citam,i srce mi krvari ..kada vidim sta ljudi svasta pisu i stavljaju...a ,imam sasvim drugacije dokaze...Koliko samo lazi,koliko samo mrznje se siri...GDJE JE TU BOG...???a neka ..BOG SVE VIDI..

:cheesy: mense0198626478946378946
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ко је сада крив за то?

Значи он је крив што је неко други повредио људе са друге стране планете...?  89898989898989

То је мени неприхватљиво из два разлога. Прво, зато што он човек није позивао ни на какво насиље, за насиље се одлучио неко други својом слободном вољом. Друго, зато што представља увреду за муслимане јер они по тој причи испадају неурачунљиви фанатици који подивљају чим чују или виде нешто што им се не свиђа.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ко је сада крив за то?

Onaj tko se igra sa zigicama (sibicama) nije nikakvo cudo ako upali vatru...a Pastor je  bacio  ulje u zagrijanu tavu...pa neka sada razmislja...Koliko citam,nije mu sjajno sada...?

Свака је реч на свом месту!  0110_hahaha

"Где је ту Бог" реченица коју треба увек да понављамо пре сваког нашег поступка.... 8086.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...