Jump to content

Препоручена порука

Teleskope, ako nema sexualne privlacnosti, onda je to platonska, "decija" ljubav. Sex je jako bitan u braku/vezi. Lepo je to kad par ostari zajedno, ali sta ce do tada da rade  :cheesy:.

Da li jedino seksualna privlacnost razlikuje bracnog druga od prijatelja?  greengrin

"Znam da nista ne znam" - Sokrat

Подели на овим сајтовима

Teleskope, ako nema sexualne privlacnosti, onda je to platonska, "decija" ljubav. Sex je jako bitan u braku/vezi. Lepo je to kad par ostari zajedno, ali sta ce do tada da rade  :cheesy:.

Da li jedino seksualna privlacnost razlikuje bracnog druga od prijatelja?  greengrin

Kompleksna tema, ali uglavnom. Nemoj misliti da pod sexualnom privlacnoscu podrazumevam nesto prljavo i nisko, Eros je pokretacka snaga.

Подели на овим сајтовима

Teleskope, ako nema sexualne privlacnosti, onda je to platonska, "decija" ljubav. Sex je jako bitan u braku/vezi. Lepo je to kad par ostari zajedno, ali sta ce do tada da rade  greengrin.

ako prijatelje ne ljubis u usta- onda ne  prstgore.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' />

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

razliku izmedju seksa radi seksa ili masturbacije i odnosa sa ženom koju volite,shvataju samo privilegovani koji imaju seks sa ženom koju vole

do tada... pozdravio vas Ron the hedgehog Jeremy

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=8322.msg488805#msg488805 date=1311547203]

razliku izmedju seksa radi seksa ili masturbacije i odnosa sa ženom koju volite,shvataju samo privilegovani koji imaju seks sa ženom koju vole

do tada... pozdravio vas Ron the hedgehog Jeremy

bravo Moci  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Kompleksna tema, ali uglavnom. Nemoj misliti da pod sexualnom privlacnoscu podrazumevam nesto prljavo i nisko, Eros je pokretacka snaga.

Naprotiv, medjusobno slaganje je mnogo vaznije.  prstgore Sa bracnim drugom provodimo citav zivot ( u stvari, trebalo bi  greengrin ), dok sa prijateljima ne ...

Подели на овим сајтовима

Teleskope, ako nema sexualne privlacnosti, onda je to platonska, "decija" ljubav. Sex je jako bitan u braku/vezi. Lepo je to kad par ostari zajedno, ali sta ce do tada da rade  greengrin.

Da li jedino seksualna privlacnost razlikuje bracnog druga od prijatelja?  prstgore

ako prijatelje ne ljubis u usta- onda ne  smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' />

Sta ti ovo znaci?  greengrin

Подели на овим сајтовима

Teleskope, ako nema sexualne privlacnosti, onda je to platonska, "decija" ljubav. Sex je jako bitan u braku/vezi. Lepo je to kad par ostari zajedno, ali sta ce do tada da rade  :cheesy:.

mislim da ni ti ne znaš šta pod tim podrazumijevaš  greengrin

ps:Mrvice ti li si

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Da li jedino seksualna privlacnost razlikuje bracnog druga od prijatelja?  prstgore

ako prijatelje ne ljubis u usta- onda ne  smej.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy:' />

Sta ti ovo znaci?  greengrin

Trivijalizacija pitanja besmislenim odgovorom smej.gif

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...