Jump to content

Препоручена порука

Zar to ne spada u peting?

Peting bi bio kad bih u toku tog cina mazio sam sebe... a to je vec bljak...  0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' />

pa ti to ne radiš iz ljubavi!!?? 0102_laugh

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Zar to ne spada u peting?

Peting bi bio kad bih u toku tog cina mazio sam sebe... a to je vec bljak...  0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' />

pa ti to ne radiš iz ljubavi!!?? 0102_laugh

Pa sad mi je jasno sto ne volis rukoblud... ti imas totalno iskrivljenu predstavu kako to treba da izgleda  ne_shvata

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ne slazem se. Pa nije sustina odnosa izmedju dve osobe samo u telesnom zadovoljstvu.  0102_laugh Daleko je bitnije medjusobno uvazavanje, postovanje, bez toga nema ni ljubavi ... Svako je genetski sazdan na drugaciji nacin. Kao da hoces da kazes da nije normalno da covek jede rostilj - jer ne zna sta propusta ...

1. Gde sam napisala da je sexualnost iskljucivo telesno zadovoljstvo?

2. Jeste bitno medjusobno uvazavanje i postovanje, ali u braku, vezi je sex podjednako bitan. Postujes i uvazavas ti i drugarice, ali nemas odnose sa njima, zar ne?

3. Ovo sa rostiljom je banalno poredjenje.

Подели на овим сајтовима

2. Jeste bitno medjusobno uvazavanje i postovanje, ali u braku, vezi je sex podjednako bitan. Postujes i uvazavas ti i drugarice, ali nemas odnose sa njima, zar ne?

Ima Mračni odnose i sa njima,

ali kada dođe kući

Sam!

0102_laugh

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Ne slazem se. Pa nije sustina odnosa izmedju dve osobe samo u telesnom zadovoljstvu.  0102_laugh Daleko je bitnije medjusobno uvazavanje, postovanje, bez toga nema ni ljubavi ... Svako je genetski sazdan na drugaciji nacin. Kao da hoces da kazes da nije normalno da covek jede rostilj - jer ne zna sta propusta ...

Hm, a sa drugaricama nije?  0102_laugh Pa nije valjda sex ono sto izdvaja bracnog druga od prijatelja?

"Znam da nista ne znam" - Sokrat

Подели на овим сајтовима

Teleskope, ako nema sexualne privlacnosti, onda je to platonska, "decija" ljubav. Sex je jako bitan u braku/vezi. Lepo je to kad par ostari zajedno, ali sta ce do tada da rade  0102_laugh.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...