Broken Написано Мај 4, 2019 Пријави Подели Написано Мај 4, 2019 пре 19 часа, Sofija_ рече koliko ono bora imas na celu? Бора Бора Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Мај 4, 2019 Пријави Подели Написано Мај 4, 2019 Управо сада, Broken рече Бора Бора Može,može ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Мај 4, 2019 Пријави Подели Написано Мај 4, 2019 пре 12 часа, Broken рече Da. I kad starimo lepo nam stoji. Ne zavidimo jedni drugima nego se radujemo starosti brata svog. Bez starca nema udarca... Јелена011, stevan911 and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 4, 2019 Пријави Подели Написано Мај 4, 2019 пре 2 часа, Ana B. рече Bez starca nema udarca... Јујујују obi-wan, stevan911, Ana B. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 4, 2019 Пријави Подели Написано Мај 4, 2019 пре 4 часа, Ana B. рече Bez starca nema udarca... Sa` ce da kazu kako smo te mi nagovorili da pcujes... Ana B., Јелена011 and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 4, 2019 Пријави Подели Написано Мај 4, 2019 пре 2 часа, obi-wan рече Sa` ce da kazu kako smo te mi nagovorili da pcujes... Сад озбиљно, да ли та изрека има неко безобразно значење ? Ја је стварно никад нисам схватао као такву. obi-wan, Milica Bajic and Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 4, 2019 Пријави Подели Написано Мај 4, 2019 Vaskrsnji Petak, festival proleća na Univerzitetu Balamand, koji osnovala Antiohijska Patrijarsija Natasa., Milica Bajic, Поуке.орг инфо and 13 осталих је реаговао/ла на ово 6 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 4, 2019 Пријави Подели Написано Мај 4, 2019 пре 29 минута, Broken рече Сад озбиљно, да ли та изрека има неко безобразно значење ? Ја је стварно никад нисам схватао као такву. Ma jok, kakvi bezobrazno, tu se misli na srce, nego, znas kakva je omlatina danas... Milica Bajic and Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Мај 6, 2019 Пријави Подели Написано Мај 6, 2019 Sa patrijarhom antiohijskom Jovanom, mitropolitom Akkara Basilim i Rusima; ja sam sa leve strane: i ovde vidi se mene sa aparatom haha Izvor Smaragdni kamičak, Рапсоди, Agaton Vuzman and 10 осталих је реаговао/ла на ово 11 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 11, 2019 Пријави Подели Написано Мај 11, 2019 Шетња са о. Иваном. Форумаши. @Иван Ц. @crisbo88 @Dusan Tomke Лидија Миленковић, AnaLaz and Sasa2000 је реаговао/ла на ово 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 12, 2019 Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 Ovi popovi n`umedu ni temu da potrefe... ... Лидија Миленковић and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 12, 2019 Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 On 4.5.2019. at 8:49, Broken рече Бора Бора Мис'ииишшш..... Чунга Лунга, Gogić, Драшко and 9 осталих је реаговао/ла на ово 1 7 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 12, 2019 Пријави Подели Написано Мај 12, 2019 obi-wan, Broken, Natasa. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 2 9 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 16, 2019 Пријави Подели Написано Мај 16, 2019 Чучим испред Дечана и скупљам храброст да исцимам о.Саву за селфи. dadodj, "Tamo daleko", МилошБГ and 21 осталих је реаговао/ла на ово 9 12 3 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 16, 2019 Пријави Подели Написано Мај 16, 2019 @Марина Савковић A jesi lepa, Sunce ti poljubim. Nije to samo do poezije sto volis i kako te moja luda glava umisljala. Tu ima divna konstrukcija, hvala Bogu pa te sazdao tako lepom sestro. Лидија Миленковић and Татјана H је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука