Jump to content

kad bi Isus Krist došao danas kao osoba biti neko vrijeme s tobom

Оцени ову тему

Препоручена порука

Иначе, већина монаха има пуно бољи смисао за хумор од већине нас.

Право да ти кажем мини су одређене сестре одмах пале на памет oleeeee Ће да пошаљем мејл

А ово за Ениза, не знам, нисам као Овај што куца на врата, Срцезналац, па да могу да тврдим, не верујем ни да си ти? klapklap

Ма да, он се брине за наша осећања... да нас неко не "повреди" па да плачемо целу ноћ...  :)

Мени Дарко ништа не смета, добар је лик. Ако хоће да кроз шалу изрази неку своју критику религије немам ништа против. Нисмо ђаци прваци па да се расплачемо кад нам неко каже да имамо клемпаве уши.

Lijepo Bogami Zvonko.Ja pokušavam zajedno sa vama da ovo dignemo iznad niskih udaraca.Ali ti si uporan da ovaj dijalog bude na što nižem nivou.Čestitam ti na tome.Ako ne poštuješ svetinje moje vjere , bar poštuj svoje.

ali ima ono staro pravilo:Ko voli svoje poštuje tuđe a kome nije baš stalo do svoga pa kako će mu stati do tuđeg!

E moj Zvonko , crni Zvonko.

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Право да ти кажем мини су одређене сестре одмах пале на памет oleeeee Ће да пошаљем мејл

А ово за Ениза, не знам, нисам као Овај што куца на врата, Срцезналац, па да могу да тврдим, не верујем ни да си ти? klapklap

Ма да, он се брине за наша осећања... да нас неко не "повреди" па да плачемо целу ноћ...  :)

Мени Дарко ништа не смета, добар је лик. Ако хоће да кроз шалу изрази неку своју критику религије немам ништа против. Нисмо ђаци прваци па да се расплачемо кад нам неко каже да имамо клемпаве уши.

Lijepo Bogami Zvonko.Ja pokušavam zajedno sa vama da ovo dignemo iznad niskih udaraca.Ali ti si uporan da ovaj dijalog bude na što nižem nivou.Čestitam ti na tome.Ako ne poštuješ svetinje moje vjere , bar poštuj svoje.

ali ima ono staro pravilo:Ko voli svoje poštuje tuđe a kome nije baš stalo do svoga pa kako će mu stati do tuđeg!

Ali Enize, nisu to nikakvi niski udarci. To nisu udarci uopšte.

Nije niko hteo da udara nisko ni da vređa. Ne raščistih li to jednom?

Ako smeta, može i da se ukloni to. I mogu i ja da se izvinim.

Подели на овим сајтовима

Da, časna sestra, monahinja, svećenici kaluđeri, nisu moje svetinje i siguran budi da ne plačem zbog ismijavanja(mada mislim da Darko nije imao lošu namjeru) djelova vaše vjere, ali kao čovjek to osuđujem i nije to uredu.Ako je to tebi uredu i ako se može sa tim sprdancija praviti, onda ti ne smeta ako neko se sa Isusom, vašim episkopima, crkvi itd, šali.Aferim!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Право да ти кажем мини су одређене сестре одмах пале на памет :) Ће да пошаљем мејл

А ово за Ениза, не знам, нисам као Овај што куца на врата, Срцезналац, па да могу да тврдим, не верујем ни да си ти? ;)

Ма да, он се брине за наша осећања... да нас неко не "повреди" па да плачемо целу ноћ...  ;)

Ali Enize, nisu to nikakvi niski udarci. To nisu udarci uopšte.

Nije niko hteo da udara nisko ni da vređa. Ne raščistih li to jednom?

Ako smeta, može i da se ukloni to. I mogu i ja da se izvinim.

Darko, brate ja znam da nisi imao loše namjere, ali uz dužno poštovanje prema tebi, kao finom momku, neslažem se sa takvim šalama bez obzira kakve namjere bile!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Има овде порука које се тичу ислама, које треба одвојити у другу тему.

Кајина тема има другачији смисао.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Има овде порука које се тичу ислама, које треба одвојити у другу тему.

Кајина тема има другачији смисао.

Off-topic је премештен с ове теме, како си брате Легеонару и тражио:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,181.msg222457.html#msg222457

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

No,sta drugo reci nego da sam iznenadjena...

Tema je trebala,a tako i glasi...

kad bi Isus Krist  došao danas kao osoba biti neko vrijeme s tobom

Tema,tekst je napisan vise iz sale..cisto za razmisljanje...,za ispitivanje sebe...svoje savjesti...

NE PISE...kad bi Isus Krist " nama" došao danas kao osoba biti neko vrijeme s tobom"vama"?" o nikakvom drugom dolsaku nije rijec??"

Nikoga,ili nitko nije imenovan u prvom tekstu,ali je dobro da se neki osjecaju prozvani...da daju ono sto posjeduju i zele siriti dalje...ali ,zabluda je na ovoj temi...jer naslov glasi ,kako vidimo drugacije...

Temu sam  zamislila skroz drugacije...da ljudski razgovaramo  kao...pravoslavni,muslimani i katolici iznesemo  samo svoja razmisljanja...pa neka to bude i u sali...

Nekima je ipak stalo do onoga drugoa..no...ON SVE VIDI...za to ja ne strahujem...

Ipak cu ja nastaviti s onim sto sam napisala, u stvari kako sam zamislila...Mislim da je vrijeme da se prestane  neozbiljno i djetinjasto ponasati jer to ne vodi nicemu..

Ima dosta drugih tema,gdje moze i zafrkancija,i  ima tema za prepucavanje...a ja sam dosla da sirim i osjetim ljubav  brace  u Kristu....i s drugim religijama  da djelim u zajednistvu dijalog ,koji ce nam biti na obostranu korist... sHa_sarcasticlol....Bogu hvala za svaku lijepu rijec i ljubav ,kod nekih se to zista i osjeca... greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

No,sta drugo reci nego da sam iznenadjena...

Tema je trebala,a tako i glasi...

kad bi Isus Krist  došao danas kao osoba biti neko vrijeme s tobom

Tema,tekst je napisan vise iz sale..cisto za razmisljanje...,za ispitivanje sebe...svoje savjesti...

NE PISE...kad bi Isus Krist " nama" došao danas kao osoba biti neko vrijeme s tobom"vama"?" o nikakvom drugom dolsaku nije rijec??"

Nikoga,ili nitko nije imenovan u prvom tekstu,ali je dobro da se neki osjecaju prozvani...da daju ono sto posjeduju i zele siriti dalje...ali ,zabluda je na ovoj temi...jer naslov glasi ,kako vidimo drugacije...

Temu sam  zamislila skroz drugacije...da ljudski razgovaramo  kao...pravoslavni,muslimani i katolici iznesemo  samo svoja razmisljanja...pa neka to bude i u sali...

Nekima je ipak stalo do onoga drugoa..no...ON SVE VIDI...za to ja ne strahujem...

Ipak cu ja nastaviti s onim sto sam napisala, u stvari kako sam zamislila...Mislim da je vrijeme da se prestane  neozbiljno i djetinjasto ponasati jer to ne vodi nicemu..

Ima dosta drugih tema,gdje moze i zafrkancija,i  ima tema za prepucavanje...a ja sam dosla da sirim i osjetim ljubav  brace  u Kristu....i s drugim religijama  da djelim u zajednistvu dijalog ,koji ce nam biti na obostranu korist... sHa_sarcasticlol....Bogu hvala za svaku lijepu rijec i ljubav ,kod nekih se to zista i osjeca... greengrin greengrin

Јесте Кајо, загушили смо тему са овом препирком у вези исламског виђења доласка Христа, па мислим да би админи требали уклонити све оно што је написао у вези тога, а већ је пребачно на тему "Ислам" па тако да је остало сувишних порука.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

надао бих се да Га могу угостити барем стоти део, као свети пре мене - као најцењенијег госта, пријатеља, оца и Бога.

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Да нас већ удостоји доласка на начин који нам није предсказао вероватно га не бисмо ни препознали: у бољем случају, само бисмо га отерали с нашег прага (сматрајући вероватно да је опет неки "секташ"), а у горем случају би га вероватно поново и разапели...  :) crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

Подели на овим сајтовима

Да нас већ удостоји доласка на начин који нам није предсказао вероватно га не бисмо ни препознали: у бољем случају, само бисмо га отерали с нашег прага (сматрајући вероватно да је опет неки "секташ"), а у горем случају би га вероватно поново и разапели...  :) crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo

Da se Isus vrati, uhapsili bi ga pod sumnjom da je terorista i poslali u Guantanamo Bay.

Подели на овим сајтовима

Kada bi dosao kao  OSOBA...?

Bi li se presvukao prije nego Ga pustiš unutra /-mislim da nemam potrebe da se presvalcim..(ali,ako ga nebi prepoznala,jer tko zna,kako bi mogao doci..kao neki gospodin,prosjak i slino,mozda bi pokusala da malo dotjeram stan i sebe,preobucem se ,malo uljepsam,tipicno masku ,koja nije Kristu potrebna.)

ili bi sakrio neke časopise i postavio Bibliju na njihovo mjesto?/Sigurno nebi,jer kod mene Biblija uvjek stoji na odredjenom mjestu..(hm,a onda opet,da li bi bila svjesna toga,ako ga ne bi prepoznala?)

Bi li sklonio svoju svjetovnu glazbu, a izvadio crkvenu pjesmaricu?Za mene nije problem svjetovna glazba jer slusam ono,sto je prilagodjenu kraju u kojem zivim..a slusam i Radio Mariju,gdje su duhovne pjesme..(ali,eto recimo da dodje slucajno.."Jehov svjedok",a ja ne znam da je Isus Krist-ne znam..,mozda da,a mozda ne..?)

Bi li mu mogao dopustiti da uđe odmah ili bi ga zavlačio naokolo?Svakako,jer ON me pozna ovakvu kakva jesem i nema potrebe da se zavlaci..(ali,kada bi se pojavio jedan "crnac",ili netko slican,za koga ne bi bila sigurna..mozda bi i zavlacila,i sumnjala?)

Подели на овим сајтовима

Чисто сумњам да постоји неко ко данас не би сумњао, а о вери Авраамовој и да не говоримо!

isus-sinai

(De Carne Christi V, 4)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...