Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ovo je smajli: o.O I on mi se sviđa. 0212_rolleyes A ortodoksno - jedino da znači da slušam Orthodox Celts. :policeman: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Лепо и у бртаском тону наставите , ја се неупуштам у ову тему , као и у тему Ислам , јер нисам толико копетентан за тако нешто али све пратим и читам , занимљиве су ми теме и сазнајем по нешто ново. Опростите ми што :policeman: Pisao sam ti na drugom topicu. 0110_hahaha и ту ћу да те изМучакам 0212_rolleyes To je ovako neštO? Stavi svoju sliku umesto Čakove i mučakaj. Ili stavi Čakovu glavu na svoje telo! Хахахаа.. одлично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Darko brate,pretjerao si, nemoj tako nje u redu! Vrijeđaš osječaje braće hrišćana Разуме се да се шали Враголанадти Дако! Hahaha. Ajde da se igramo Nindža Kornjača! Ja ću da budem Mikelanđelo pošto on ima nunčake. Ti budi Šreder. :policeman: Иииди бегај , ош мал Pizze 0212_rolleyesaл да знаш Посна , Вегетеријана , неееема мрсне Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Stavi Čakovu glavu na telo krave. Tad će biti Moo-Chucke! I onda povežeš lancima i mučakaš! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Darko brate,pretjerao si, nemoj tako nje u redu! Vrijeđaš osječaje braće hrišćana Ma prijatelji smo mi, šta je tebi? Nema to to značenje. I oni kače rogove Harrisu, Dawkinsu etc. I niko to ne shvata ozbiljno. Nadam se da se da im ne smeta. Smeta li im? Сметаће с правом сестри Каји која неће бити одушевљена изругивањем с часним сестрама. Заправо, не би требало на увредив начин третирати ништа што је за неког светиња. Жао ми је Дарко, али, то се не односи на Хариса, Докинса, Махера и екипу, пошто се они увек спрдају са стварима које су људима свете и не верујем да сматраш да с њима имаш лични однос. Једино што би атеисти по овом питању могли да разумеју је, да се неко на пример спрда с члановима ваших породица које поштујете и који су вам драги. Вера је, на неки начин, продуђена врста фамилије - или би, у идеалном смислу, то барем требала да буде. Стога, искулирајте мало са спрдњом да рачун верских и сакралних симбола традиционалних религија - секте су, што би сајентолози рекли, већ fair game. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Hajde sada jedno zanimljivo pitanje: Ako Isus kada dođe na ovaj svijet kaže da niste vjerovali(nemojte mi reće neće reći), kažem ako? !Hoćete li ga slijediti? Пошто си већ дао услов, дакле не могу другачије одговорити, него треба да буде оно ако. Ддакле ако он дође и каже ниси веровао исправно, ја сам само посланик и Аллахов роб, ја нећу прихватити и нека ме баце у џехнем. U tom slučaju ćeš biti vojnik Antihrista! Надам се да сам добро разумео твоје питање, дакле питао си ме шта ако је "истина" оно што је записано у Курану, и то се збуде, како ћу се онда поставити? То си питао јел? Чекајте мало браћо. Лоше је постављена полазна премиса, а забуну је унео Легеонар. Ма немој... Тако је... Не улазим у анализу да ли је из незнања или лоших намера, небитно је. Провери начин Другог Доласка и видећеш да је САМ НАЧИН идентичан нашем веровању - остале ствари (крст, свиња, нисам син, борба с неверницима...) подлежу расправи која се до самог судњег дана неће разрешити, те је стога помало и бесмислена. У сваком случају, Антихриста сигурно неће донети ангели с неба - а ако би се то, не дај Боже догодило, прихватили би га и будисти а не хришћани. Али, Бог неће допустити такву врсту опсене и у Светом Писму стоји нешто сасвим друго: Али вас молимо, браћо, у погледу доласка Господа нашега Исуса Христа и нашега сабрања у Њему. Не дајте се лако поколебати умом, нити уплашити, ни духом, ни ријечју, ни посланицом тобоже нашом као да је већ настао Дан Христов. Да вас нико не превари ни на који начин; јер неће доћи док најприје не дође отпадништво и не појави се човјек безакоња, син погибли, Који се противи и преузноси изнад свега што се зове Бог или свстиња, тако да ће сам сјести у храм Божији као Бог, тврдећи за себе да је Бог. Зар не памтите да сам вам ово казивао још кад сам био код вас? И сад знате шта га задржава да се не јави до у своје вријеме. Јер тајна безакоња већ дјејствује, само док се уклони онај који сад задржава. И тада ће се јавити безаконик, којега ће Господ Исус убити духом уста својих и уништити појавом свога присуства; 2 Сол. 2, 1-8 Овде је дакле реч о Деџалу код муслимана, Антихристу код хришћана и Армилу код Јевреја. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Darko brate,pretjerao si, nemoj tako nje u redu! Vrijeđaš osječaje braće hrišćana Ma prijatelji smo mi, šta je tebi? Nema to to značenje. I oni kače rogove Harrisu, Dawkinsu etc. I niko to ne shvata ozbiljno. Nadam se da se da im ne smeta. Smeta li im? Сметаће с правом сестри Каји која неће бити одушевљена изругивањем с часним сестрама. Заправо, не би требало на увредив начин третирати ништа што је за неког светиња. Жао ми је Дарко, али, то се не односи на Хариса, Докинса, Махера и екипу, пошто се они увек спрдају са стварима које су људима свете и не верујем да сматраш да с њима имаш лични однос. Једино што би атеисти по овом питању могли да разумеју је, да се неко на пример спрда с члановима ваших породица које поштујете и који су вам драги. Вера је, на неки начин, продуђена врста фамилије - или би, у идеалном смислу, то барем требала да буде. Стога, искулирајте мало са спрдњом да рачун верских и сакралних симбола традиционалних религија - секте су, што би сајентолози рекли, већ fair game. Moram priznati da nisam ni primetio da su u pitanju katolicke sestre, vise sam doziveo kao "generic" hriscanske. Tj. isto bih reagovao (smeh na vrlo duhovitu dosetku) da su u pitanju odezde pravoslavnih monahinja, cisto da ne ispadne da sam odreagovao na katolkinje. Uopste, ovu vrstu humora ni najmanje ne dozivljavam kao malicioznu kao ni, na primer, Monti Pajtone. Ako nekog vredja (narocito bracu katolike), sori Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 kad bi Isus Krist došao danas kao osoba biti neko vrijeme s tobom Bi li se presvukao prije nego Ga pustiš unutra ili bi sakrio neke časopise i postavio Bibliju na njihovo mjesto? Bi li sklonio svoju svjetovnu glazbu, a izvadio crkvenu pjesmaricu? Bi li mu mogao dopustiti da uđe odmah ili bi ga zavlačio naokolo? Razmišljam… kada bi Spasitelj bio s tobom dan-dva, bi li ti nastavio raditi stvari koje redovito radiš? Bi li nastavio govoriti ono što uvijek govoriš? Bi li se tvoj život nastavio kao što živiš sve druge dane? Bi li poveo Isusa sa sobom svugdje gdje ideš ili bi možda promijenio svoje planove tih dana? Bi li ti bilo drago upoznati Ga sa svim svojim prijateljima ili bi se ponadao da neki od njih neće doći dok On ne završi posjet? Bi li ti bilo drago da On ostane s tobom za stalno ili bi odahnuo kada konačno ode? Možda bi bilo zanimljivo znati što bi ti stvarno radio kad bi Isus došao danas kao osoba biti neko vrijeme s tobom Izvor: andjel.com У**њо бих се од страха Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Darko brate,pretjerao si, nemoj tako nje u redu! Vrijeđaš osječaje braće hrišćana Ma prijatelji smo mi, šta je tebi? Nema to to značenje. I oni kače rogove Harrisu, Dawkinsu etc. I niko to ne shvata ozbiljno. Nadam se da se da im ne smeta. Smeta li im? Мени не смета, добра је фора. Иначе, већина монаха има пуно бољи смисао за хумор од већине нас. Ениз само покушава да направи "преседан" који ће после искористити за "своју ствар". 0212_rolleyes ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Иначе, већина монаха има пуно бољи смисао за хумор од већине нас. Право да ти кажем мини су одређене сестре одмах пале на памет :policeman: Ће да пошаљем мејл А ово за Ениза, не знам, нисам као Овај што куца на врата, Срцезналац, па да могу да тврдим, не верујем ни да си ти? 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Иначе, већина монаха има пуно бољи смисао за хумор од већине нас. Право да ти кажем мини су одређене сестре одмах пале на памет 0110_hahaha Ће да пошаљем мејл А ово за Ениза, не знам, нисам као Овај што куца на врата, Срцезналац, па да могу да тврдим, не верујем ни да си ти? 0212_rolleyes Ма да, он се брине за наша осећања... да нас неко не "повреди" па да плачемо целу ноћ... :policeman: Мени Дарко ништа не смета, добар је лик. Ако хоће да кроз шалу изрази неку своју критику религије немам ништа против. Нисмо ђаци прваци па да се расплачемо кад нам неко каже да имамо клемпаве уши. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Иначе, већина монаха има пуно бољи смисао за хумор од већине нас. Право да ти кажем мини су одређене сестре одмах пале на памет oleeeee Ће да пошаљем мејл А ово за Ениза, не знам, нисам као Овај што куца на врата, Срцезналац, па да могу да тврдим, не верујем ни да си ти? Ма да, он се брине за наша осећања... да нас неко не "повреди" па да плачемо целу ноћ... oleeeee Мени Дарко ништа не смета, добар је лик. Ако хоће да кроз шалу изрази неку своју критику религије немам ништа против. Нисмо ђаци прваци па да се расплачемо кад нам неко каже да имамо клемпаве уши. klapklap Haha, pa ne mogu oni imati bolji smisao za humor od ateista nikada. Moraju imati đavolička bar malo. ^^ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 mislim da je predrasuda to o smislu za humor... klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 mislim da je predrasuda to o smislu za humor... klapklap oleeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Иначе, већина монаха има пуно бољи смисао за хумор од већине нас. Право да ти кажем мини су одређене сестре одмах пале на памет oleeeee Ће да пошаљем мејл А ово за Ениза, не знам, нисам као Овај што куца на врата, Срцезналац, па да могу да тврдим, не верујем ни да си ти? oleeeee Ма да, он се брине за наша осећања... да нас неко не "повреди" па да плачемо целу ноћ... oleeeee Мени Дарко ништа не смета, добар је лик. Ако хоће да кроз шалу изрази неку своју критику религије немам ништа против. Нисмо ђаци прваци па да се расплачемо кад нам неко каже да имамо клемпаве уши. klapklap Haha, pa ne mogu oni imati bolji smisao za humor od ateista nikada. Moraju imati đavolička bar malo. ^^ Дарко је наш пријатељ , мени драг и интересантам , сви ми по некад претерамо у нечему али најбитније да је свака шала Здрава и незлонамерна.А ово је било на мој рачун хехехехе где ископа ову карикатуру - појма немам али нисам то увредљиво схватио и ако је реч о римокатоличким часним сестрама! Опростите ако само претерали , више себе сматрам кривим не го Дарко , кога ћу изМучакенизирам само тако , сам да дојдем там код теб Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука