Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Бидните фини , нисте деца иначе има да ради kraljica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Има овде порука које се тичу ислама, које треба одвојити у другу тему. Кајина тема има другачији смисао. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ok! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Malo nam Legionar huškaćki prilazi, hajde posvađaj nas brate Legionare!Веруј ми, брате Енизе, да вам ја поштујем Мухамеда а.с. више него сва ова моја хришћанска браћа заједно. Толико о томе. Али, ,,не варајте се, нема дијалога љубави без дијалога истине!" Св. Ава Јустин Нови ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Али, ,,не варајте се, нема дијалога љубави без дијалога истине!" Св. Ава Јустин Нови Slažem se! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Лепо и у бртаском тону наставите , ја се неупуштам у ову тему , као и у тему Ислам , јер нисам толико копетентан за тако нешто али све пратим и читам , занимљиве су ми теме и сазнајем по нешто ново. Опростите ми што Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Лепо и у бртаском тону наставите , ја се неупуштам у ову тему , као и у тему Ислам , јер нисам толико копетентан за тако нешто али све пратим и читам , занимљиве су ми теме и сазнајем по нешто ново. Опростите ми што Pisao sam ti na drugom topicu. kraljica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Лепо и у бртаском тону наставите , ја се неупуштам у ову тему , као и у тему Ислам , јер нисам толико копетентан за тако нешто али све пратим и читам , занимљиве су ми теме и сазнајем по нешто ново. Опростите ми што kraljica Pisao sam ti na drugom topicu. :bla: и ту ћу да те изМучакам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Лепо и у бртаском тону наставите , ја се неупуштам у ову тему , као и у тему Ислам , јер нисам толико копетентан за тако нешто али све пратим и читам , занимљиве су ми теме и сазнајем по нешто ново. Опростите ми што :policeman: Pisao sam ti na drugom topicu. 0110_hahaha и ту ћу да те изМучакам 0212_rolleyes To je ovako neštO? Stavi svoju sliku umesto Čakove i mučakaj. Ili stavi Čakovu glavu na svoje telo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Darko brate,pretjerao si, nemoj tako nje u redu! Vrijeđaš osječaje braće hrišćana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Darko brate,pretjerao si, nemoj tako nje u redu! Vrijeđaš osječaje braće hrišćana Ma prijatelji smo mi, šta je tebi? Nema to to značenje. I oni kače rogove Harrisu, Dawkinsu etc. I niko to ne shvata ozbiljno. Nadam se da se da im ne smeta. Smeta li im? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Лепо и у бртаском тону наставите , ја се неупуштам у ову тему , као и у тему Ислам , јер нисам толико копетентан за тако нешто али све пратим и читам , занимљиве су ми теме и сазнајем по нешто ново. Опростите ми што 0110_hahaha Pisao sam ti na drugom topicu. 0102_laugh и ту ћу да те изМучакам :policeman: To je ovako neštO? Stavi svoju sliku umesto Čakove i mučakaj. Ili stavi Čakovu glavu na svoje telo! хехехе црни ти , е добар си.а јел да те приупитам,јелте што сте ороменили V са О , да није можда скраћеница Darko.Orthodoxy ? 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Darko brate,pretjerao si, nemoj tako nje u redu! Vrijeđaš osječaje braće hrišćana Разуме се да се шали Враголанадти Дако! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ovo je smajli: o.O I on mi se sviđa. 0212_rolleyes A ortodoksno - jedino da znači da slušam Orthodox Celts. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Darko brate,pretjerao si, nemoj tako nje u redu! Vrijeđaš osječaje braće hrišćana Разуме се да се шали Враголанадти Дако! Hahaha. Ajde da se igramo Nindža Kornjača! Ja ću da budem Mikelanđelo pošto on ima nunčake. Ti budi Šreder. 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука