obi-wan Написано Фебруар 28, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2012 Propali perfekcionista, koji je postao perfektni propalitet. http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D1%98%D1%83%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Musliman-ponosni sHa_sarcasticlol ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Mislio sam na nesto drugo. Bez obzira gde sam rodjen, koji su mi roditelji, gde sada zivim ili gde cu ziveti, kakve su mi namere u vezi krstenja ect. Pitanje je kratko i jasno; Sta sam ako nisam krsten? Pozdrav svima i hvala na odgovorima! To si,sto si.... ono si sto zelis.... "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Србин ... а православне сам нације Ignjatije, Лидија Миленковић, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван 123 Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Православац isus-sinai pravopop .Bogorodica. kolo2 ladan Srbija_smesko osmeh1 319.gif Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Pravoslavac! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 Србин ... а православне сам нације A sto si okrenuo reci!? gringrin Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2012 A sto si okrenuo reci!? gringrin Знаш већ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 3, 2013 Пријави Подели Написано Мај 3, 2013 Ко повампирује ове теме вазда? Ћириличар, Биљана and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 3, 2013 Пријави Подели Написано Мај 3, 2013 Шта сте по вероисповести? Најпрецизније-Карлијанац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Nista sam. "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Србин старотарац. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 (Bivsi) deista koji polako uci o pravoslavlju, Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Sta laprdas ti? То су шифре смајлија који се нису приказали. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука