Анастасија Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 pf, moje religije nema u ponudi.. šteta... 1000000001010 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 Prijatelje, ovo kao da si usred Teherana pitao da li neko jede praseće? bendoff confused whackado 0110_hahaha 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 Речима словенског пјесника : *** О преблаги, тихи учитељу! Слатка ли је света бистра вода С источника Твога бесмртнога! Од Твога су свјетлога погледа Уплашене мраке ишчезнуле; Од Твога су хода свештенога Богохулни срушени олтари; Васкрсењем смрт си поразио, Небо Твојим хвалом одјекује, Земља слави свога спаситеља! *** Тој бистрој води,том Источнику Бесмртноме... То је моје исповједаније,то је моја вјерују,то је Он - Христос - Богочовек. "Смрт је поробљена смрћу Христовом" (октоих) Православље Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anel Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Srbin islamske vjeroispovjesti Name and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Објаснио си, брате!!! Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odžačar Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 "Post'o sam metalac iako sam Srbin pravoslavac" greengrin Trebali ste da napravite u opciji za odgovor "fašista" da smestite smradovima pa da se otkriju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Odzacaru pozdravili te Keri King i Tom Areja greengrin Slayer - Behind the Crooked Cross [studio Version] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 "Post'o sam metalac iako sam Srbin pravoslavac" 4chsmu1 Trebali ste da napravite u opciji za odgovor "fašista" da smestite smradovima pa da se otkriju leteti Odžačare za nik sve pohvale leteti :bla: :mad: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша M. Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 Srbin islamske vjeroispovjesti Brat je mio ma koje vere bio Давидова and Silence је реаговао/ла на ово 2 Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.Игумен Никон (Воробьев) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
u malom gnevu Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 Ja pripadam religiji koja se naziva Sokoštarkizam .... Sokamo se svi sa štarkom i njamamo čokolade ..... 777bakisin tanning :bla: ....... joooj meni se ovaj odgovor najviše sviđa, kreativno prstgore Good is Good Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 Lako je reci... Daj mi bar tri valjana razloga. Ако се постане православан по срцу и увјерењу (а први је корак крштење), постиже се: 1. смисао 2. мудрост и снага 3. љубав, мир и радост Или преображај цијелог бића (духа, ума и срца) што је већ довољно чудо - попут Богооваплоћења и васкрсења. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 Православац, Црногорац. Најприје се трудим да будем - човјек. Давидова је реаговао/ла на ово 1 Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Септембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2011 Πιστεύω ... Εἰς μίαν, Ἁγίαν, Καθολικὴν καὶ Ἀποστολικὴν Ἐκκλησίαν ... Credo in ... unam, sanctam, catholicam et apostolicam Ecclesiam ... Vjerujem u ... jednu, svetu katoličku i apostolsku Crkvu ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2011 Πιστεύω ... Εἰς μίαν, Ἁγίαν, Καθολικὴν καὶ Ἀποστολικὴν Ἐκκλησίαν ...Credo in ... unam, sanctam, catholicam et apostolicam Ecclesiam ...Vjerujem u ... jednu, svetu katoličku i apostolsku Crkvu ... amen. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Септембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2011 Što sam? Hrvat naravno. Koje sam vjere? Katoličke! Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука