Jump to content

Шта сте?

Оцени ову тему

Srdjan

Гласајте шта сте.  

252 члановâ је гласало

1. 1. Гласајте шта сте.

• Православац.
      208
    • Римокатолик.
      6
    • Протестант.
      1
    • Муслиман.
      5
    • Будиста.
      3
    • Агностик.
      0
    • Многобожац.
      2
    • Атеиста.
      4
    • Жедан сам.
      18
    • Нешто друго.
      5

Препоручена порука

Ako je vjernik a neće da pripada nikakvoj oficijalnoj vjerskoj sljedbi, ni židovstvu, ni hrišćanstvu, ni islamu ni budizmu, taoizmu itd. onda je vaninstitucionalni teista, akonfesionalni teista, dakle ipak opet vjernik. Ako je hrišćan a neće da pripada nikakvoj toj nekoj određenoj Crkvi: ni pravoslavnoj, ni katoličkoj ni nikakvoj od protestantskih zajednica onda je vankonfesionalnim, akonfesionalnim ili nekonfesionalnim hrišćanom. Ima i takvih, ja ih znam nekoliko. Oni se obično pokrste u bilo kojoj od postojećih Crkvi, to im je savim svejedno kojoj, ali ne smatraju se time poslije striktno i samo njenim članovima. Smatraju da je blagodat krštenja ili krsna milost posvećujuća svugdje jednaka i jednako prisutna i učina a bez ogleda na to gdje su pokršteni bili, bez obzira na tu konkretnu Crkvu ili zajednicu koja im je tu Svetu Tajnu, Sakrament Sv. Krsta udijelila.

Mnogobožac čovjek koji štuje više bogova, politeista a mnogoboštvo vjera koja poznaje, priznaje i ispovijeda postojanje i štovanje više bogova istovremeno. Na primjer hinduizam, razni šamanizmi itd.

a tako ,pa da ako nije neko aktuelan u ucestovanju u crkvi onda i nemoze da kaze ili i nepripada nikoj,iako je hriscanin ili sta znam koje religije

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Ко ли је овде паганин (многобожац)? :D

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

ti si multikulti...? :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ја сам Исусов следбеник у покушају.

Рестартујем се по ко зна који пут у сусрет сутрашњем почетку поста и Васкрсењу.

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Koji si ti trol greengrin greengrin greengrin

Dobro,dobro...samo me provociraj.

Zbog cega biste samo vi zene bile multiorgazmicne...i u nama muskarcima lezi ta moc,a pomocu taoizma je mozemo osloboditi.Ocigledno je da se ti zalazes za diskriminaciju u korist zena ^-^ .

Dzaba se krijes, ubedjen sam da si i ti pocela da radis Jelen vezbe...samo tako nastavi ;) .

Upitaj slobodno ako ti nesto nije jasno.

"Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош

Подели на овим сајтовима

Dobro,dobro...samo me provociraj.

Zbog cega biste samo vi zene bile multiorgazmicne...i u nama muskarcima lezi ta moc,a pomocu taoizma je mozemo osloboditi.Ocigledno je da se ti zalazes za diskriminaciju u korist zena ^-^ .

Dzaba se krijes, ubedjen sam da si i ti pocela da radis Jelen vezbe...samo tako nastavi ;) .

Upitaj slobodno ako ti nesto nije jasno.

0203_cool 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...