Vasilije. Написано Мај 19, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 19, 2020 Mnogo se trenira, a malo fotka... sanja84 and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 20, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 "Vinoooo dugo ne trajeeee"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 A u čemu je fora sa ,,gravitaciona komora''? Nisam pametan. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 20, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 2 hours ago, Milan Nikolic said: A u čemu je fora sa ,,gravitaciona komora''? Nisam pametan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 23, 2020 Пријави Подели Написано Мај 23, 2020 Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 23, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2020 @Milan Nikolic Moje prvo vatreno oružje, samo što je moj u fabrički izlizanom bruniru, takozvani old west finiš. Pridružiće mu se 1851. Navy .36, čim ga Balkan Hunter uveze i to na crossdraw poziciji na opasaču. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 23, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2020 @Milan Nikolic Upravo gledam video. Izgleda da je od mene maznuo ideju za podmaz u peletima, da se ne nagrebava iz tegle. Nema vajde od vazelina, jer se istopi i iscuri. Dobro je objasnio istorijat 1858 patenta. Ja bih možda ispričao i za izrez u ramu tamo gde je zazor burenceta i cevi, da se manje gareži skuplja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 23, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 23, 2020 Gostovanje mog powerlifting mentora. Pomogao mi je da podignem total sa 400kg na preko pola tone. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 25, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2020 Blagočestivi moji drugari, moraću na neko vreme da se povučem sa foruma, jer mi se ispitni rok približio, a opšte je poznato da najviše inspiracije za trolovanje imam uoči ispita. Pogasio sam skoro sve naloge na društvenim mrežama i počeo sam sa napuštanjem Facebook-a. Najpre zato što mi se povraća od indignacije salonskih levičara, drugosrbijanskih opozicionara, a i zato što mi treba laserski fokus da ispunim akademske, poslovne i sportske planove koje sam napravio. Praznoslovlje, trolovanje i vilenjenje u gluvo doba je luksuz koji više ne mogu sebi da dozvolim. florenntina and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 25, 2020 Пријави Подели Написано Мај 25, 2020 пре 20 минута, Vasilije. рече Blagočestivi moji drugari, moraću na neko vreme da se povučem sa foruma, jer mi se ispitni rok približio, a opšte je poznato da najviše inspiracije za trolovanje imam uoči ispita. Pogasio sam skoro sve naloge na društvenim mrežama i počeo sam sa napuštanjem Facebook-a. Najpre zato što mi se povraća od indignacije salonskih levičara, drugosrbijanskih opozicionara, a i zato što mi treba laserski fokus da ispunim akademske, poslovne i sportske planove koje sam napravio. Praznoslovlje, trolovanje i vilenjenje u gluvo doba je luksuz koji više ne mogu sebi da dozvolim. srećno na ispitu, pa se vrati... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јун 3, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2020 Od 14-te godine sam želeo da ga kupim. Trebalo je da stigne u februaru, ali je isporuka bila odložena zbog korone, pa je danas stigao. Legendarni Colt 1851. Navy u istorijski tačnom kalibru .36 (Pietta reprodukcija). Nosio ga je Divlji Bill Hickok, a od danas je moj. Do kraja nedelje će mi najbolji srpski majstor Bora napraviti crossdraw futrolu i onda ga nosim u Tamnavu da ponovim Hickokov pogodak na 70 metara. Navy i sve što je potrebno da zagrmi (bez podmaza). Pietta nadmašila Uberti po kvalitetu izrade. Kada se uporedi sa Remington New Model Army koji je .44 kalibar. .44 i .36 kugle i dozatori od 24 i 15 graina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јун 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2020 Imam, ali ga ne pipam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јун 12, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2020 Danas smo Vesna i ja pravili masne filcane čepiće za sutrašnje pucanje, za .36 i .44 kalibar. Stavljaju se između baruta i kugle, da podmažu cev prilikom pucanja i istovremeno služe kao ispun za veću preciznost. I drugar je kupio Navy, pa ćemo sutra obojica da isprobamo novo gvožđe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јун 14, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јун 14, 2020 Bio sa drugarom u Bubanj potoku, na Alfi. Moj 1851. Colt Navy prvi put danas zagrmeo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука