sanja84 Написано Мај 16, 2020 Пријави Подели Написано Мај 16, 2020 Цитат "Ko avion telo imam. Nosim tesno, nosim kratko." Sneki Babić ja ko bomba....ali atomska Цитат Fat Man 1:1 Maketa „Fat Man-a“ "Fat Man" (hrvatski: debeli čovjek) je naziv atomske bombe koju su američke snage bacile na Nagasaki 9. kolovoza 1945. godine. Težina: 4.670 kg Dužina: 3,66 m no, ne bih se ja šalila sa dekama koji imaju pištolj. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 16, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2020 Meni je taj deka drugi od uzora kada je pucanje u pitanju. Prvi je Bill Hickok. Kada mi stigne (napokon) Colt Navy 1851. .36, kao što je Hickok nosio, čim se naviknem na njegove nišane, gađam na 70m, da ponovim njegov pogodak u dvoboju sa Davisom Tuttom. I Sneki mi je jedan od uzora, ali za neke druge oblasti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 16, 2020 Пријави Подели Написано Мај 16, 2020 пре 5 минута, Vasilije. рече I Sneki mi je jedan od uzora, ali za neke druge oblasti. Nažalost ne razumem se u Sneki...mada išla sam mesec dana na streljaštvo. Samo ja sam gađala metu - običnu, a ne glavu. I to iz vazdušne puške. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 16, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2020 Ne da se porediti. Ovo trzne, zamiriše i ima istu zaustavnu moć kao u 19. veku. Pogotovo postaje zabavno uz neke napredne tehnike sa ispunom od pšeničnog griza i sa masnim čepićima. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 22 hours ago, sanja84 said: ja ko bomba....ali atomska Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 17, 2020 Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 пре 7 минута, Vasilije. рече Ooooooooooooooooooo, znači čučnjevi!!!! "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 Naravno. Danas dvojka sa 170kg. 180 mi je zvanični maksimum sa takmičenja, a sada mogu i 190. Snekini stihovi se itekako mogu promeniti na nas što disciplinovano jedemo i dižemo. Raznih ima aviona, od elegantnih poslovnih mlaznjaka, pa do onih sa moćnim J57 motorima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 17, 2020 Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 пре 14 минута, Vasilije. рече Naravno. Danas dvojka sa 170kg. 180 mi je zvanični maksimum sa takmičenja, a sada mogu i 190. Snekini stihovi se itekako mogu promeniti na nas što disciplinovano jedemo i dižemo. Raznih ima aviona, od elegantnih poslovnih mlaznjaka, pa do onih sa moćnim J57 motorima. ne znam da li se razumem u tu bodibilding terminologiju...ali kvadriceps je ok, samo gastroknemius ti je malo stidljiv. Stani prstima na stepenik pa se diži gore-dole. Ja sam bomba ona obična od tonu i po...disciplinovana u jelu i dizanju. :) NIjedan obrok ne preskačem. :) "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Мај 17, 2020 Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 пре 22 минута, sanja84 рече samo gastroknemius ti je malo stidljiv. Stani prstima na stepenik pa se diži gore-dole. Ovako nešto misliš da postigne? Vasilije. and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 17, 2020 Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 пре 5 минута, Smaragdni kamičak рече Ovako nešto misliš da postigne? ma neeeeeeeeeee, to je previše. Ma dobar je i ovako, samo da je njemu dobro. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 Listove ili nožni biceps? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 17, 2020 Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 Nožni triceps tj. list. ali ok razumem misliš sloj ispod-biceps i list-kao treća glava. List ti ne vidim, ali sve u svemu me ne zanima..ja gledam čoveka ko čoveka..šalila sam se za listove. Ja imam jake listove i baš je bezveze - ne mogu da uđem u čizme, a ja baš volim čizme. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 Radim i njih, kao asistenciju za čučanj, ali najviše radim kvadove, jer mi oni najviše trebaju za to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 17, 2020 Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 пре 5 минута, Vasilije. рече Radim i njih, kao asistenciju za čučanj, ali najviše radim kvadove, jer mi oni najviše trebaju za to. ma da, listovi trebaju nama bucama da nose toliko telo... kvadricepsi su dobri - učvršćuju zglob kolena...to je dobro. NO deco, samo vi vežbajte... kamičak, vasilije i ostali... ode baba Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 Ovako izgledaju idealne ženske noge. Milica Bajic and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука