Драшко Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 change your heart it will astound you! sto kaze pjesma Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Мај 7, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 Пре сат времена, Bokisd рече Sve ono sto se tice moje poruke jeste to,.... da je Pravoslavlje savrseno,.... (ne pricamo sad ko je od nas savrsen ili je borbas). Tu je najveća svetlost i najveća borba Bokisd and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 1 сат, Дејан рече пре 2 часа, Bokisd рече Sve ono sto se tice moje poruke jeste to,.... da je Pravoslavlje savrseno,.... (ne pricamo sad ko je od nas savrsen ili je borbas). Jesi ti siguran da znaš šta pišeš? Of course. Evo, da te nesto pitam,.... a, sta su recimo oni medju,..... Pravoslavlje u sektastvu,.... a, imaju takodje duh borbasa i slicnih,... ...( ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 3 часа, Desiderius Erasmus рече Evo, imaš ovde na srBskom. 39.tacaka.vere_.anglikanske.crkve-2.pdf 814.42 kB · 2 downloads Кul. Kako su se u tački 38 ogradili od anabaptista komunjara U pravoslavnom svetu nikada ovako jasno i sistematski učenje nije bilo izloženo jel? Ima samo Simvol vere, kolko ja znam. Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 2 минута, Tumaralo. рече Kako su se u tački 38 ogradili od anabaptista komunjara Срндаћ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 1 минут, Tumaralo. рече Кul. Kako su se u tački 38 ogradili od anabaptista komunjara U pravoslavnom svetu nikada ovako jasno i sistematski učenje nije bilo izloženo jel? Ima samo Simvol vere, kolko ja znam. Mislim da ima nekih (bolje da pitaš teologe), ali, da, pravoslavni nisu toliko skloni tome. Zato što je Pravoslavlje više sam život Crkve nego neko učenje. Драшко, Срндаћ and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 Пре сат времена, Tumaralo. рече Кul. Kako su se u tački 38 ogradili od anabaptista komunjara U pravoslavnom svetu nikada ovako jasno i sistematski učenje nije bilo izloženo jel? Ima samo Simvol vere, kolko ja znam. Au, Tumaralo, pa toliko si na forumu i pricamo i opet nisu uocio da postoji i vise i bolje i jasnije sistematski izlozeno pravoslavno ucenje o veri. Ako hoces, kreni sa nekim katihizisima i dogmatikama, pa Orosi vere i sabora, pa predanje i slicno. Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 4 минута, Bokisd рече Ako hoces, kreni sa nekim katihizisima i dogmatikama, pa Orosi vere i sabora, pa predanje i slicno. A da, zaboravih na tren Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 2 часа, Bokisd рече Of course. Evo, da te nesto pitam,.... a, sta su recimo oni medju,..... Pravoslavlje u sektastvu,.... a, imaju takodje duh borbasa i slicnih,... ...( ) Појасни Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 2 часа, Bokisd рече Of course. Evo, da te nesto pitam,.... a, sta su recimo oni medju,..... Pravoslavlje u sektastvu,.... a, imaju takodje duh borbasa i slicnih,... ...( ) ne razumijem pitanje Boki pojednostavi ga "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 Пре сат времена, Дејан рече Појасни Pa, da li se u tekstu pominju recimo i takvi (koji su po predpostavci Pravoslavni u sektastvu) koji su po tom nekom sektaskom duhu slicni ovim sektasima u Pravoslavlju koji su apriori osudjeni kao neki sektasi po nekom duhu gordosti i umisljene pravde ? Da li takvo nesto postoji i tamo u sektama sa tim ljudima koji veruju pravoslavno ? Ti neki borbasi za veru i slicno ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 Пре сат времена, Драшко рече ne razumijem pitanje Boki pojednostavi ga ,mozda ovo gore,... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 1 минут, Bokisd рече Pa, da li se u tekstu pominju recimo i takvi (koji su po predpostavci Pravoslavni u sektastvu) koji su po tom nekom sektaskom duhu slicni ovim sektasima u Pravoslavlju koji su apriori osudjeni kao neki sektasi po nekom duhu gordosti i umisljene pravde ? Da li takvo nesto postoji i tamo u sektama sa tim ljudima koji veruju pravoslavno ? Ti neki borbasi za veru i slicno ? mislis da li ima sekte u sekti? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 Пре сат времена, Драшко рече mislis da li ima sekte u sekti? Ajd, moze i nesto tako. Ali, vidi, da li su sektasi ovi nasi borbasi i slicni koji su u crkvi i pravoslavlju, zbog toga sto su kao nesto duhovno gordi i slicno (sto je jedna opsta pretpostavka).... dok se apriori neki koji su - pravoslavni u sekti - proglasavaju kao vec pravoslavni i dobri hriscani (iako nisu jos u pravoslavlju). Razumes, meni to deluje malo kao dvostruki arsini. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 8 минута, Bokisd рече Ajd, moze i nesto tako. Ali, vidi, da li su sektasi ovi nasi borbasi i slicni koji su u crkvi i pravoslavlju, zbog toga sto su kao nesto duhovno gordi i slicno (sto je jedna opsta pretpostavka).... dok se apriori neki koji su - pravoslavni u sekti - proglasavaju pravoslavni i dobri hriscani. Razumes, meni to deluje malo kao dvostruki arsini. nije receno da su automatski pravoslavni i da nema veze sto nisu pravoslavni u fulu da tako kazem, autor ih veoma lepo opisuje i jedne i druge tekst je dobar jer odise iskustvom i duhom ljubavi i razumevanja a ovo kao nesto gordi i slicno, pretpostavka....ko je njih pomenuo...zasto si pomenuo borbase bas? mislim da tekst govori o tome da nema automatizma tipa / "ako si pravoslavan i ides kod nas na liturgiju, nema problema....strejt si....pravosalvan si...it is safe!" i vice versa "u sekti si, ili si protestant i ides tamo na sluzbe,......gotovo.....sektas si, nema veze tvoja ljubav vera neosudjivanje trte mrte....cao!" Ovde se pojasnjava (u tekstu) zivotnim i opitnim jezikom , ko smo, ne vezano za to ko smo deklarativno, vec ko smo zaista! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука