Натан Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 Њутн ел Моцарт мејби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 пре 1 минут, Натан рече Њутн ел Моцарт мејби. Mocart katolik pa masson Njutn u svom fazonu Ovaj je bio faca Džej Es.... ? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Степекс Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 пре 4 минута, Драшко рече Džej Es.... ? džordž soroš? Edit: E budale... Nije ni čudo što sam roknuo engleski... Драшко and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 пре 1 минут, Степекс рече džordž soroš? ha ha "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 пре 1 минут, Драшко рече Mocart katolik pa masson Njutn u svom fazonu Знам за Њутна да је терао неку ''Библијску причу'' које је вукла на протестантизам, а за Моција сам се шалио. пре 4 минута, Драшко рече Ovaj je bio faca Džej Es.... ? То су као иницијали Ј.С. Хм... саћу се сетим. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 Н И Н Е and Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mardarije Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 Protestanti su otudjeni hriscani. Otudjeni su od Hrista Bogocoveka. Krajnji domet u tome, dostigli su protestanti raznih denominacija, i sektasi koji su se iz njih izrodili. Zbog otudjenosti od Hrista,u zivotu i ucenju, njih treba smatrati novim religijama u odnosu na izvorno, pravoslavno hriscanstvo. Da bi se covek odrzao u Hristu, a time i u pravoj veri, covek mora svoju volju i svoj zivot da usaglasava sa voljom Bozijom. To se na zalost vec odavno ne dogadja medju "zapadnim hriscanima". Tamo je tokom vekova preovladao ljudski cinilac, i umesto da se covek saobrazava Bogu, on je Boga usaglasavao sa sobom. Najpre su se papisticki hriscani umorili od Hrista, pa su njegovu vlast ogranicili samo na nebo, a zemaljsku jurisdikciju nad hriscanima, stavili u ruke rimskog pape.U tom crkvenom deizmu je koren svih kasnijih padova zapadnog coveka. Protestanti su samo nastavili da razgradjuju hriscanstvo, sa tih papistickih osnova.Odbacili su Sveto Predanje itd. виноградар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 Mi smo imali srece da smo pravoslavci Treba da zahvalimo Bogu sto smo se rodili u toj veri ili da smo u nju dosli posle lutanja ali nam je bila pri ruci. Milioni ljudi su danas katolici ili protestanti, a mi umesto sto im sudimo (bar izmedju redova, ali tako je) treba da razumemo da su se oni (danasnji katolici i protestanti) RODILI u toj sredini! I medju njima ima HILJADE ljudi koji veruju toplo i cvrsto u Boga i te vere se drze i tom verom odisu! Lako je nama da smo na izvoru kad smo se pored tog izvora rodili! Предраг М, Лидија Миленковић, Milica Bajic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 11 hours ago, Desiderius Erasmus said: Tradicionalni protestanti su luterani, anglikanci i kalvinisti (prezbiterijanci). Како ја схватам, англиканци су теолошки исти као римокатолици, осим у томе што не признају папин примат у било каквом смислу? Или имају и Енглези неких својих теолошких посебности? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mardarije Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 пре 50 минута, Драшко рече koji veruju toplo i cvrsto u Boga i te vere se drze Verovatno, samo to nije odgovor na pitanje ko su protestanti пре 54 минута, Драшко рече Lako je nama da smo na izvoru kad smo se pored tog izvora rodili! Jos samo da se dodje do izvora, ako i kad dozvoli prvorodjeni BorisR је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 пре 5 минута, Mardarije рече Verovatno, samo to nije odgovor na pitanje ko su protestanti ah da haha pa ti si dao odgovor haha svasta od mene "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 пре 6 минута, Mardarije рече Jos samo da se dodje do izvora, ako i kad dozvoli prvorodjeni ????? ?? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mardarije Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 пре 18 минута, Драшко рече ????? ?? Bozanstvena Liturgija i Sveto Pricesce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 пре 5 минута, Mardarije рече Bozanstvena Liturgija i Sveto Pricesce. upitnici su bili zbog prvorodjenog mozemo se pricescivati u nedelju je bilo sve regularno Mardarije је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 пре 1 сат, Срндаћ рече Како ја схватам, англиканци су теолошки исти као римокатолици, осим у томе што не признају папин примат у било каквом смислу? Или имају и Енглези неких својих теолошких посебности? preuzeli su bogosluzenje, papu ne priznaju bolje neko upuceniji da objasni detalje specificno je sto imaju zensko svestenstvo, sto meni ne ide, to jest (mozda sam zatucan) ne vidim u tome nista ispravno (tako osecam sto kazu ) specificno je i to sto imaju ikone i to su uglavnom pravoslavne ikone, katolickih koliko znam nema.... u mnogim njihovim bitnim crkvama naici ces na pravoslavne ikone, pa i u domovima Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука