Bokisd Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Пре сат времена, Дејан рече Jesi slušao +Atanasija kad je rekao da Mozes te kanone mačku o rep U poslednje vreme, izgleda moze kod njega sve i svasta,.... (nazalost),.... tako gledam i na ovu macku,... sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Управо сада, Драшко рече Bravo Skidam kapu Zaista Šta sve nisam čitao, ali ipak stari zavet, novi je tu i tamo, ipak stari Драшко and Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 1 минут, Bokisd рече U poslednje vreme, izgleda moze kod njega sve i svasta,.... (nazalost),.... tako gledam i na ovu macku,... To nije rečeno u poslednje vreme Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 6 минута, Дејан рече Jesi slušao +Atanasija kad je rekao da Mozes te kanone mačku o rep Mislim da je on rekao (parafraziram) "Da bi se spasao ma koji čovek, mora da se prekrši ma koji kanon" Mož da sam loše zapamtio ali mislim da je ovakav citat Desiderius Erasmus, Дејан and Bokisd је реаговао/ла на ово 2 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 59 минута, Дејан рече To nije rečeno u poslednje vreme Pa, Atanasije je bio takav valjda i pre,..... uostalom, Ustav SPC se zasniva i na kanonskom pravu, tako da su kanoni uvek aktuelni,.... (ove Atanasijeve macke, nek jure miseve.. ) sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 59 минута, Драшко рече Mislim da je on rekao (parafraziram) "Da bi se spasao ma koji čovek, mora da se prekrši ma koji kanon" Mož da sam loše zapamtio ali mislim da je ovakav citat (ma, naravno,... to je ta neka kanonska ikonomija koja je potrebna ponekad radi coveka... ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 А сада мало озбиљно. Сви већ знамо али да поновимо. Акривија...строго поштовање канона. Икономија...снисхођење. Папа римски свети Григорије Двојеслов(Литургија Пређеосвећених Дарова ), сузама на молитви крстио у паклу цара Трајана прогонитеља хришћана . Пазите...крстио у паклу, сузама које је пролио на земљи...крстио увелико умрлог човека. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 1 минут, Bokisd рече Pa, Atanasije je bio takav valjda i pre,..... uostalom, Ustav SPC se zasniva i na kanonskom pravu, tako da su kanoni uvek aktuelni,.... (ove Atanasijeve macke, nek jure miseve.. ) I kako bi ti sproveo kanone o zabrani ulaska u hram ženama sa menstruacijom, odnosno, kako ih tumačiš, zašto su nastali? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 6 минута, Дејан рече Šta sve nisam čitao, ali ipak stari zavet, novi je tu i tamo, ipak stari Novi ima ovamo-onamo neke preferencije... Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 59 минута, Рапсоди рече Папа римски свети Григорије IДвојеслав(Литургија Пређеосвећених Дарова ), сузама на молитви крстио у паклу цара Трајана прогонитеља хришћана . Пазите...крстио у паклу, сузама које је пролио на земљи. mislim da je to izmisljena prica iz zivota sv.Grigorija... (skoro citao nesto o tome ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Пре сат времена, Дејан рече I kako bi ti sproveo kanone o zabrani ulaska u hram ženama sa menstruacijom, odnosno, kako ih tumačiš, zašto su nastali? Pa, to je na svakoj zeni da oceni sta i kako,.... ili, recimo, u dogovoru sa svestenikom koji ispoveda.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 1 минут, Рапсоди рече Папа римски свети Григорије Bio na Svetoj Gori neki monah "kanoničar" pa čuo na Liturgiji kako se spominje ovaj papa, brže bolje pobegao uz komentar da su se svetogorci pounijatili Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Управо сада, Bokisd рече mislim da je to izmisljena prica iz zivota sv.Grigorija... (skoro citao nesto o tome ) Није измишљена, његов ђакон био сведок. Мислим да има и у житију . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Управо сада, Bokisd рече Pa, to je na svakoj zeni da oceni sta i kako,.... ili, recimo, u dogovoru sa svestenikom koji ispoveda.... Pitam te za kanon o tome, ne o ženama i popovima, zašto je to išlo u kanone? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 2 минута, Дејан рече Bio na Svetoj Gori neki monah "kanoničar" pa čuo na Liturgiji kako se spominje ovaj papa, brže bolje pobegao uz komentar da su se svetogorci pounijatili хаха... 6. век, 6. век....пре раскола . Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука