Драшко Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 1 минут, Bokisd рече Jesam i iskreno ne svidja mi se. sta da radim zao mi je "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 Пре сат времена, Драшко рече sta da radim zao mi je Okey..... (ali, ima puno nelogicnih stvari u tekstu). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 1 минут, Bokisd рече Okey..... (ali, ima puno nelogicnih stvari u tekstu). such as? на пример? quali sono? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 1 сат, Mardarije рече Odlican tekst, slazem se samo, kakve veze ima sa onim iznad sto sam napisao? Ili si se nasao uvredjenim sto sam te ispravio? Ima veze, kako da nema. Naročito onaj deo gde si spomenuo neposlušanje. Takodje govori o raskolu i mentalitetu raskolnika, a raskola je bilo i pre protestanata. Nisam se uvredio, ne brini, ne vredja see kad neko iznese mišljenje. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 Пре сат времена, Bokisd рече Pa, samo ovaj naslov ako logicki razlozimo sta ispada,.... da je samo Pravoslavlje pravo (jer ako je neko u sektastvu, a nema Pravoslavlja,....onda ostaje sektas...) ..... i onda je deplasirano optuzivati 'sektase' u Pravoslavlju (na osnovu toga kao da nisu nesto duhovno ispunjeni tom istinom prave vere) da nisu u pravu kada pricaju da je samo Pravoslavlje prava vera ...(u odnosu na druge). Blago onima koji ne znaše pa ne ispuniše, a teško nama koji znamo a ne činimo, tako reče vladika Nikolaj o inoslavnima ili nehrišćanima. Pravoslavlje je savršeno, ali ne i pravoslavci. Teško će biti onima koji su u pravoslavlju a mute vodu svojim egom i "borbom za večeru" Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 10 часа, sanja84 рече daj bre nemoj da me zezaš...to je debelo zabranjeno kanonima - a govoriš o tome kao da je dobar dan... i posle zašto neko napada našu crkvu Ta tradicija dobrih odnosa sa Aglikancima potiče od episkopa Nikolaja Velimirovića. Desiderius Erasmus, sanja84 and Драшко је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 8 часа, sanja84 рече ne znam Mico, samo znam da je zabranjeno kanonima... sasluživanje i zajednička molitva i za nas , a nekmoli za sveštenstvo. Ali šta zna baba... Ne zna mnogo, a ubi nas neznanje , kako reče episkop Nikolaj Velimirović Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 1 сат, sanja84 рече ajd u crvenu da nije ni pročitao tekst, pre nego što ga je postavio, nego samo po naslovu pretpostavio šta piše.... Pošalji momku crvenu sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 9 минута, Дејан рече Pošalji momku crvenu to je ona od deset nadam se, 500 ide na ljubičastu... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 6 минута, sanja84 рече to je ona od deset nadam se, 500 ide na ljubičastu... To ti je kad stojiš iza svojih reči, pa te ljudi onda poštuju... sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 Ništa Makarije....adresu molim... @Дејан šta misliš ima li naš Makarije dobar smisao za humor? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 1 сат, Драшко рече such as? на пример? quali sono? Mislim da je bolje da ne pocinjemo, stvarno..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 1 минут, Bokisd рече Mislim da je bolje da ne pocinjemo, stvarno..... dobro Bokisd је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 1 сат, Дејан рече Blago onima koji ne znaše pa ne ispuniše, a teško nama koji znamo a ne činimo, tako reče vladika Nikolaj o inoslavnima ili nehrišćanima. Pravoslavlje je savršeno, ali ne i pravoslavci. Teško će biti onima koji su u pravoslavlju a mute vodu svojim egom i "borbom za večeru" Sve ono sto se tice moje poruke jeste to,.... da je Pravoslavlje savrseno,.... (ne pricamo sad ko je od nas savrsen ili je borbas). Jestira. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 пре 15 минута, Bokisd рече Sve ono sto se tice moje poruke jeste to,.... da je Pravoslavlje savrseno,.... (ne pricamo sad ko je od nas savrsen ili je borbas). Jesi ti siguran da znaš šta pišeš? Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука