Jump to content

Ko su protestanti?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Bokisd рече

Okey..... (ali, ima puno nelogicnih stvari u tekstu).

such as?

на пример?

quali sono?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Mardarije рече

Odlican tekst, slazem se :dobro: samo, kakve veze ima sa onim iznad sto sam napisao? Ili si se nasao uvredjenim sto sam te ispravio? :)

Ima veze, kako da nema. Naročito onaj deo gde si spomenuo neposlušanje. 

Takodje govori o raskolu i mentalitetu raskolnika, a raskola je bilo i pre protestanata.

Nisam se uvredio, ne brini, ne vredja see kad neko iznese mišljenje.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bokisd рече

Pa, samo ovaj naslov ako logicki razlozimo sta ispada,.... da je samo Pravoslavlje pravo (jer ako je neko u sektastvu, a nema Pravoslavlja,....onda ostaje sektas...) ..... i onda je deplasirano optuzivati 'sektase' u Pravoslavlju (na osnovu toga kao da nisu nesto duhovno ispunjeni tom istinom prave vere) da nisu u pravu kada pricaju da je samo Pravoslavlje prava vera ...(u odnosu na druge).

Blago onima koji ne znaše pa ne ispuniše, a teško nama koji znamo a ne činimo, tako reče vladika Nikolaj o inoslavnima ili nehrišćanima.

Pravoslavlje je savršeno, ali ne i pravoslavci. Teško će biti onima koji su u pravoslavlju a mute vodu svojim egom i "borbom za večeru"

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, sanja84 рече

daj bre nemoj da me zezaš...to je debelo zabranjeno kanonima - a govoriš o tome kao da je dobar dan... i posle zašto neko napada našu crkvu

Ta tradicija dobrih odnosa sa Aglikancima potiče od episkopa Nikolaja Velimirovića. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, sanja84 рече

ne znam Mico, samo znam da je zabranjeno kanonima... sasluživanje i zajednička molitva i za nas , a nekmoli za sveštenstvo. Ali šta zna baba...

Ne zna mnogo, a ubi nas neznanje , kako reče episkop Nikolaj Velimirović

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Mislim da je bolje da ne pocinjemo, stvarno.....

dobro

• Свиђа ми се 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Дејан рече

Blago onima koji ne znaše pa ne ispuniše, a teško nama koji znamo a ne činimo, tako reče vladika Nikolaj o inoslavnima ili nehrišćanima.

Pravoslavlje je savršeno, ali ne i pravoslavci. Teško će biti onima koji su u pravoslavlju a mute vodu svojim egom i "borbom za večeru"

Sve ono sto se tice moje poruke jeste to,.... da je Pravoslavlje savrseno,.... (ne pricamo sad ko je od nas savrsen ili je borbas).

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Bokisd рече

Sve ono sto se tice moje poruke jeste to,.... da je Pravoslavlje savrseno,.... (ne pricamo sad ko je od nas savrsen ili je borbas).

Jesi ti siguran da znaš šta pišeš?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...